Отговори
# 285
Абе аз съм чак в Плевен, но преди малко ми се стори, че все едно се люлея, викам брейй как ми се замота главата  hahaha Ама не знам дали земетресението съм усетила или наистина главата ми се е замотала  newsm78

За бибероните, ние сме с 3 отдавна. Когато се налага да пие от шише се нерви на 2-ката, че не пуска много  Mr. Green

# 286
Какво земетресение, бе хора???  Нашата сграда явно е много здрава, макар и над 100 годишна

# 287
  • София
И аз нищо не усетих Rolling Eyes

# 288
Аз не усетих, но съм на втория етаж. На 14 ет. обаче съседката се люляла, било в Средиземно море 5.8 по рихтер и после в сърбия 4.1

# 289
За който няма фейс- Ния в лиги :

Скрит текст:

# 290
Белверде, страхотен е  Heart Eyes
Блонди  hahaha и твойта селянка много сладка
Елс, хубава мома  Heart Eyes
Всички бебенца с болежки да се оправят  Hug

# 291
  • Враца
Тарантулке, като е намаляла кърмата той сам си иска по-често, така, че слагам го. Wink

Забравих да ви кажа за гривничката и герданчето от кехлибар. На Коледа го сложихме и не знам дали от него или е някакво съвпадение, но е по-спокоен от тогава. И не си го въобразявам аз, виждат го и баща му и бабите му. Но може и просто да си му е дошло времето да се успокои от тия колики, които и сега го поизмъчват, но само призаран. Simple Smile Преди спеше почти цялата нощ при мен, а сега го взимам чак към 5-6.  Party

Самимами, Сами е страшен пич.  Heart Eyes А и Криси на Елсънчето е яка мадама - много изразителен поглед.  Heart Eyes

Блонди
, и аз давам чая, защото не иска вода, само за да свикне да пие нещо от шишето. Иначе не виждам и аз нищо полезно в чая, но пък не виждам и вредно. Давам му чай "лека нощ" на Хип УЖ да спи по-спокойно. Като почне захранването сменям с вода.  Wink

софиааа, това със забелването прозвуча като: Не правете това вкъщи!  hahaha
Ееее, Блонди, бива ли да не се снимаш да ни покажеш хубавата зелена прическа.  Hug На Елси много ще и хареса, може и тя така да се направи.  Mr. Green
Месечинка, за универсалния биберон   Joy Joy Joy
Във Враца няма земетресение, ама нас си ни тресе по принцип - "северозападния хормон".  #Silly nuts Ати, и други болни ако има да оздравяват бързо.  Hug
Ния много сладка, Гунди.  Heart Eyes

# 292
Охх, аз днес съм много активна тук  Mr. Green
Фери, тъкмо щях да те питам за герданчето, но ти си отговорила, дано наистина да помага, да видим дали ще ми го донесът в края на седмицата  Whistling
Блонди, да не си се боядисала с тъмно пепелно русо, та си станала зелена? Покажи снимка, де  Flutter
Какво земетресение, бе, ужас  Shocked

# 293
  • София
И аз не усетих никакво земетресение  newsm78
По-опитните мамита могат ли да ми отговорят след като захранвам Емма вече от 1 месец и сме заместили 1 хранене,кога трябва да включа Глутена  newsm78 И точно как да го включа?

# 294
И аз не усетих никакво земетресение  newsm78
По-опитните мамита могат ли да ми отговорят след като захранвам Емма вече от 1 месец и сме заместили 1 хранене,кога трябва да включа Глутена  newsm78 И точно как да го включа?
След 6 навършени, много е рано за него и цяло хранене кога замести?   newsm78

# 295
  • By the sea
Влизам само да честитя на Диди рождения ден,бъди здрава, все така усмихната и прекрасна майка на слънчицата ти newsm59 Честит празник и на майка ти, а и на мойто свеки  bouquet  После ще ви дочитам Simple Smile

# 296
  • София
Цяло хранене по препоръка на педиатъра точно преди Нова година заместих.Значи има време още за глутена,че нали казвате,че ако се въведе прекалено късно също не е добре и се притесних.
Ето снимка на Емма на 5 месеца  Mr. Green

# 297
  • До морето
Ехоооо, влизам да се отчета от прегледа и консултацията - 8200 и 67 см. и сме здрави  newsm44 newsm44 newsm44. От утре почваме да се захранваме с кашата  Grinning и по този повод минахме през Хиполенда и забърсахме столчето дето си бяхме харесали. Купички, лигавници и лъжички - всичко е приготвено - утре е Денят  Laughing

Фери, аз купих днес с повече дупки, ама викаш няма смисъл така ли? Той ако му се пие ще си пие и от малка дупка  Rolling Eyes Няма да сменям тогава, ще си имам за после  Laughing

Котка и Калинка - твоя мъж големи изказвания прави бе! Малиииии, как не е случил на жена, да види как се отговаря на такава реплика  Mr. Green

Дидииииии, миличка  newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday Буди все такава мила, отзивчива и внимателна към всички, най- прекрасната мама и най- любимата жена!!!!

Слънчо, радвам се, че ис се поуспокоила!

Месечинко, какво лубриканти, какви 5 лева? Аз Лидокаин си купих  Mr. Green ще видим тези дни дали ще помогне и ще споделя после  Embarassed

Софи, и аз съм на абсолютно същото мнение за водата! Научих се да я пия преди няколко години и сега ми е мноооого сладка  Simple Smile Ама ще почна да предлагам де, че не съм му давала сигурно от 2 месеца, то може и да иска детето, ама майка му като не се сеща да му даде   Whistling

Малка_тарантулке, приемам го като комплимент, сигурно съм по- мъдра за годините си  Laughing имах нужда от нещо такова, след вчерашната тъпотия с прозорците

Много са ви хубави кучетата, Месечинке, твойте котки не са  Crossing Arms (заради фобията е, не се сърди  Mr. Green)

Честита месечинка на всички астрални близначета на Сами- лелелел кога минаха 5 месеца  Sad

# 298
Диди  newsm59, Много щастие, късмет и любов!
Ати, бързо да минава  Hug
Тайра, карай по-спокойно с това захранване. Много е рано за глутен.  Peace
Блонди, чакаме  smile3509
Ние с ММ текста още не сме го скривали, ама аз нямам и желание, а пък и ме е страх  Blush Да видим до кога. И се включвам в отбора на диетуващите , ноо от понеделник  Mr. Green
Айде, отивам да вкарвам Даниел във ваната   bath1

# 299
  • София
Албена Не бързам с глутена,просто питам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт