Да се оправяте бързо!
Дано не се стига до болница!!!

Незнам как да я отуча. Точно почне пак да суче и батко й направи някой маймунджълък и тя да не изпусне нещо, и следва пак рязко обръщане с цице в уста.

Такива бузки-само за целувки!
В повечето случаи си заспива сама на шезлонга, някой я люлее(сутрин може и без никой да я люлее), в количката също заспива на момента, ако й се спи. Най-лесно заспива на гърда, засмуква и се отрязва. 

Тук няма сняг, но една мъгла гадна... Много ми се ще да се вдигне, че да излезем малко.
Не че нещо, ама понякога ми се струва, че това захранване е наука за поне едно висше 

От едната гърда тече по-слабо и нея въобще не я обича
Освен да почна и аз да се наливам с вода, да видим пък тогава.
Ще мажа с крем днес и утре и ако няма подобрение ще я заведа при педи.

в такива моменти осъзнаваш какво имаш
някой запознат да каже 
и аз почнах да си правя такъв файл, от същите места горе-долу
Радвай се на дребосъците, най-важното е те да са добре, за други неща не се ядосвай, особено за свекървата 

Дано ви помогне и на вас:hug:

Пепи бързо да се оправя
И Криско понякога изпада в такива умиления, но бърза да приобщи към любовта си и кучето после 

Мен пък редовно ме ухажва Том Ханкс 

Засега ще си караме на капките Несивин и се надявам да й размине без усложнения 

Той е такъв платнен от Икеа и отдавна вече беше пътник ама вчера реши че няма да го бъде повече.Едвам го удържах да не падне с всички сили върху прозореца,че щяхме и дограма да правим.Толкоз от мен,че сега ММ го ремонтира гардероба докато си купим друг да изкара още малко и трябва да помагам
Виктор яде в 12 снощи и днес стана да яде чааак в 9. После заспа и стана в 11.

Кажи как е минала първата лъжичка.

Да се оправяте бързо!
Дано не се стига до болница!!!
Зачезнаха- да, днес не съм ги
търсила. Диди, много миличко от страна на Иво, но децата често са мн откровени. 
Наблъскан е катооо... бомбичка. 
Както винаги сте много мили

Препоръчани теми