American Horror Story: Asylum - тема 8

• 17 699
  • 727
  •   1
Отговори
# 300

Кви бяха тези гадни лещи, ма Лано!?
Т'ва ли било  smile3555 Пък аз търся конспирации  Laughing и под вол чифте теленца  Joy

Сарк, мерси за Мърфовите разяснения   bouquet

Е как всичко се е случило? А последната сцена какво ни говори?

Последната сцена може да ти говори, че кой квот си напрай, и цело село не мое да му го напрай.
thumbsup

Аз също нямам проблем с последната сцена  Thinking Джуд каза от сорта: "Ако се вгледаш в бездната и тя мо'е в теб да се вгледа", Лана се засмя самодоволно и ... амбициозно  Mr. Green Ситуацийката прилича доста на Матрицата - Червеното или Синьото Хапче?  Laughing Макар че, изборът  всъщност е предопределен, щот' Ланка си е амбициозна  Grinning ... и ще се върне ...

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 13:29 от Peregrin

# 301
  • Ænima/Albuquerque
... и се връща...

# 302
А един от фенкоментарите в EW беше , че Лана я подготвят за следващата злодейка в 3ти сезон  Wink
А дано, ще е яко да я видим Сара като една Графиня Батори

Леле колко сте задълбалиииииии  Thinking Thinking Thinking

# 303
Мен пък ме разочарова, беше ми тъпо действието, цял епизод Лана. Джули се променила, Кит си го прибраха....Пф...Пък синчето се разкая. Някак си блудкаво ми беше.

Пък, ако всичко е измислила Лана и не е била пациент там, то от кой е синът и? Обаче, много добре се справи Сара с ролята. Блестя тоя сезон.

Дано не съм оплескала, че не съм скрила текста.

# 304

А дано, ще е яко да я видим Сара като една Графиня Батори

Ооо,  Party  Party Party Джак, дет' рипа е сукалче в сравнение с нея (легендата за нея де  Wink)

# 305
  • В Космоса

Пък, ако всичко е измислила Лана и не е била пациент там, то от кой е синът и? Обаче, много добре се справи Сара с ролята. Блестя тоя сезон.

Ми и той е измислица.

Ержебет Батори - любима! Heart Eyes

# 306
Хепи ендинги искал човека и си ги е направил, колко муй. А последната сцена е била за красота, явно.  Mr. Green

Ами то пак си е хепи ендингът. Какво ако е измислена историята!? Даже още по-хепи може да се възприеме идеята, че нищо от всичките извращения не се е случвалло. Grinning

Ами зависи - ако ги е измисляла с комерсиална цел да, нищо лошо, но ако беше тип "Красив ум", тогава нямаше да е здравословно, съответно хепи.  Laughing

# 307
Разочаровани сте , защото липсваше обрат като в първи сезон  Laughing...Човека си е замислил филм за амбициозна гей журналистка от средата на 20ти век , но го е заснел с неговите похвати  Mr. Green Мърфи не спира да възхвалява Сара и и пожелава да отнесе Емито... Мен по ме тресе оная измислица за оживялата Ане  Thinking

# 308
Аз съм разочарована, защото той ми създаде някакви свръхочаквания, а направи един крооооотичък, лежеееееерничък финалчец. Е, мерси! Аз нали и горе писах - кво лъга, че нещо кой знае кво щял да ѝ се случи на Лана на финала.

# 309
Ми случи и се - даде интервюто на живота си  Mr. Green

Ах , ако малката гад(48годишна) я беше колнал  Crazy К`во да правиш патетичен финал .

# 310
Ах, ма боже, вярно.  hahaha Ся, извън майтапа - щях силно да се впечатля, ако филмът се казваше "Американска Драма", ама не се. Исках си хоръра, така добре се справяха дотогава.  Crossing Arms

# 311
  • В Космоса
Хорърът умря с бастисването на Демона. Аз затова съм доволна, щото след това не остана нещо силно по моя вкус, което да изисква мега якия финал. bowuu

# 312
Бастисването на Мери Юнис ли? Май да.  Rolling Eyes Ама се надявах. Ще ги видим догодина.

# 313
  • В Космоса
Догодина?  2014 чак? ooooh! Sad

# 314
  • Fort Worth, TX
Бастисването на Мери Юнис ли? Май да.  Rolling Eyes Ама се надявах. Ще ги видим догодина.
Ти пък сега.Мноу далеч. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт