American Horror Story: Asylum - тема 8

• 17 698
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
  • КиТ
Пуци  Thinking Ще го видим довечера Crazy

# 256
А , добрем  Laughing Аз , обичам и пържола с горчица  Wink

Няма горчица. Но може да се каже, че има течен шоколад.  Mr. Green

# 257
In Aliens we trust! Amen  hahaha

# 258
# 259
  • London
Хм... Това беше или най-безвкусният зелен хайвер, или  чудна пържола, маскирана като филия с лютеница. Драхти.

Оправили са косата на Кит. Нямам кво повече да кажа на този етап.
Изгледах още в 6.30 сутринта и гледах някой дали е коментирал. Всички спяха. Темата беше на трета страница.
Сега вече имам коментар - най-хубавото на този сериал е, че можеш да се откажеш да го гледаш по всяко време. Просто няма връзка между сезоните.
Познавайки себе си обаче най-вероятно с надежда ще надзърна в трети сезон. С Надежда....
Връщайки се назад обаче, разочароващото е, че започнах да харесвам първи сезон повече от втори.
А коментарите в тази тема са по-интересни и от двата сезона заедно.

# 260
И аз днес си помислих, че първият е по-добър. Вероятно обаче това е защото докато го гледах нямах никакви очаквания, а за този имах много високи.

Скрит текст:
Яко бяха омазали грима на Кит накрая - за Лана така добре се бяха постарали, а на него едва ли не само му бяха метнали едни очила. Е, не може така.

# 261
  • London
Скрит текст:
честно беше с на дядо си очилата. И толкова не са могли да измислят развитие за неговия образ че първо го ожениха за хипи а после го отвлякоха извънземните.
Тъпотията с Отчето беше отчайваща. По смотан и безмислен образ няма. С него без него все тая. Уж имал мрачна тайна - таратанци.
И какъв е извода, целия филм бил за Лана Банана.

# 262
Да.  Confused
Скрит текст:
Айде, това с извънземните беше ясно, че ще стане, ама прекалено предвидимо го направиха. Изобщо всичко беше предвидимо, освен самият край, но ПАК не ме накараха да се изцъкля, по-скоро бях   Tired. В "Бъфи" по-добре го отиграха това.

# 263
Така изгледах , даже със субки  Laughing и щом прочетох за течния шоколад , разбрах :
Скрит текст:
че са се омазали в л....та  Confused. Преди 1-2 серии казах , че нещата са прадвидими и не сгреших.  Проследявайки бляскавия , егоистичен живот на Банана , едва ли някой се усъмни , че няма да пръсне мозъка на синчето. Хубавото е , че са имали концепция за целия сезон и покриха историите , като все още се смея на любимите ми извънземни  Laughing. Отчето много жалко , можеха да скандализират , също претупана работа. И как пък проби синеокия ген при Джони с двама тъмнооки родители - връзкар  Crossing Arms

# 264
  • Fort Worth, TX
Скрит текст:
В крайна сметка тя си е съчинила цялата история или аз пак не съм разбрала?

# 265
  • МАРС
На мен пък ми хареса края, даже пуснах някоя сълза за систър Джуд. Peace

# 266
Скрит текст:

Е, това ми беше пържолата, да.  Laughing

Лате,
Скрит текст:
и аз толкова ги мислих тия очи! Едни лещи да му бяха сложили, мама му стара! Всичко беше предвидимо, освен финалната сцена, нея не я очаквах, признавам си. Така недомислието с отец Тим може да мине в сметката на нейното бедно въображение.  Confused

Аз бях на ръба за Джуд, ама си останах там, все пак добре свърши.

# 267
  • Ænima/Albuquerque
Много съм щастлиф!

За Джуд ревнал аз.  Blush

Скрит текст:

Е, това ми беше пържолата, да.

Ма вие верно ли?  Shocked
Не го вервам аз тва.  Crossing Arms

# 268
  • МАРС
Това и аз не съм го разбрала, не знам къде съм бляла пак. newsm78

# 269
И аз !Просто от една наистина гнусна преживелица
Скрит текст:
жената е извлякла максимална полза в битието на американският капитализъм  Mr. Green . Шест книги , тв репортажи , икона .Така видях нещата .

Общи условия

Активация на акаунт