American Horror Story: Asylum - тема 8

• 17 699
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
Много хубави снимки , страхотни направо и едно разбрах - Мърфи е работил с много добри дизайнери  Laughing

# 331
Еее, и аз си искам Вежди! Crossing Arms

# 332
  • В Космоса
Аз ще ви издам една тайна, ама Веждалин взе да ми става симпатичен. Crazy Скоро го гледах в "Margin call" и осъзнах, че го чувствам много близък. Joy

# 333
  • Ænima/Albuquerque
осъзнах, че го чувствам много близък. Joy

smile3532 smile3532 smile3532

# 334
Ъъъ, в какъв аспект, АкашаMr. Green Готин беше в Margin Call.

Що, бе? Без тези косми нима може да е същото?

Не може, точно тва е.  hahaha

# 335
  • В Космоса
Ми... толкова свикнах с него, че макар и в необичайна обстановка (борсова) ми беше някак силно мой, все едно се познаваме така доста отблизо... Laughing И щом при наличието на Пол съм въобще зарегистрилала Веждю, работата ми намирисва. Чи тъй... Crazy

# 336
  • КиТ
Бре,бре тоя Вежделин  Crazy Joy Joy Joy

# 337
Ми... толкова свикнах с него, че макар и в необичайна обстановка (борсова) ми беше някак силно мой, все едно се познаваме така доста отблизо... Laughing И щом при наличието на Пол съм въобще зарегистрилала Веждю, работата ми намирисва. Чи тъй... Crazy

hahaha Като излишно окосмен роднина, разбрах. Няма лошо, наши са си сичките.

# 338
Срам и позор. Чак сега изгледах.  Embarassed Embarassed Embarassed Честно, последните два епизода никак не ми харесаха. В предпоследния направо ми омръзна да гледам Кит. Така поне за 1 минута не го облякоха малко повече.  Grinning А последния епизод направо ме втрещи от тъпота. Защо цялата история трябваше да бъде разказана точно от името на Лана? Исках малко повече ужас, малко повече напрежение... Иначе много гадно за Джуд.  Cry Изтормозена, болна - ужаЗз. А нещото, което най-много не ми хареса в целия сезон беше, че се говореше за извънземни, а веднъж не ги видяхме, ясни, в цял образ и т.н.

п.п. Коя троица ще се връща в трети сезон, че не открих назад?  Thinking

# 339

п.п. Коя троица ще се връща в трети сезон, че не открих назад?  Thinking

Евън Питърс , Джесика Ланг и Сара Поулсън .

# 340
Видяхме едно, де, Фенче, ти колко искаш.  Mr. Green

# 341
  • Ænima/Albuquerque
Нда, и то ми беше в повече.  Mr. Green

# 342
Банана е летописка, Simple Smile
кой друг да разкаже цялата история след като измряха?  Joy
Духовете бяха в миналия сезон  bowuu

# 343
  • МАРС
То като си видял едното, все едно си видял всичките, май не бяха лицеразличаващи се като нас. Grinning

# 344
Ааааа Грейс виж какви портретчета им правеше?  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт