American Horror Story: Asylum - тема 8

• 17 698
  • 727
  •   1
Отговори
# 525
Решили да се еманципират група женици през 17 век, ама попа не позволил обявили ги за вещици и ги поизпържили

http://en.wikipedia.org/wiki/Salem_witch_trials

# 526
  • В Космоса
ООо, вещиците са идеалка! Sunglasses

# 527
  • Berlin
Мерси. Simple Smile Със сигурност ще го направят интересно, надявам се. Grinning

# 528
Що, Пуци? Simple Smile Какво им е лошо на вещиците? Simple Smile Нещо друго? Simple Smile

Ми не знам, просто нещо не ме грабва идеята. нНай-вече всъщност ме отблъсква това, че пак ще нищи гърл пауъра.  Tired Колко може.

# 529
Колкото повече толкова повече  Hug

Пък и тук хепиенд не се очаква  Thinking

# 530
  • гр. София
Вещици?
Бива  Grinning

# 531
  • МАРС
Бумър, недей да подценяваш американците, те са способни да сложат хепиенд и на Холокоста. ooooh!

# 532
Колкото повече толкова повече  Hug

Ами не точно, защото първоначалната концепция на сериала беше да прави поредици, обединени около страшки и плашки, не около силата на един или друг от половете. За хепиендове направо не ми се говори. Ако държи да прави гърл пауър/гей пауър/кетъл пауър продукции - моля, ама да не ми ги маскира като нещо друго. Още не ми е минало от края на втори сезон, няма и да ми мине скоро.

# 533
  • гр. София

Ти немА ли си друга работа, та напомни?  Crossing Arms

# 534
Адски съм злопаметна.  Crossing Arms

# 535
 hahaha hahaha hahaha

тамън като за мен си го беше написал  Mr. Green

# 536
 fight

Всъщност като се имат предвид другите му продукции, някак обяснимо е. Не разбирам и аз с какъв оптимизъм подходих, но пък първия сезон си беше наистина силен, с това ще се самооправдая.  Mr. Green Трети явно ще го гледам за норматив и за да видя дали ще се реваншира на Прешъс със силна роля.

# 537
  • Berlin
Тц,тц,тц. Simple Smile То не е задължително да има някъв пауър, нали? Simple Smile Може да има изненада. Wink

# 538
За някой мъж , така не се ли чува да е кастнат Flutter

# 539
За някой мъж , така не се ли чува да е кастнат Flutter

Веждалин и Прешъс май последно бяха 100 процентови.

Общи условия

Активация на акаунт