American Horror Story: Asylum - тема 8

• 17 698
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
  • Ænima/Albuquerque
Предположи.  hahaha

# 586
  • Berlin
E, как с какво. Обсъжда се тука сериалът, какво може.  Laughing

# 587
  • В Космоса

Crazy

# 588
Поне една хубава новина за новия сезон.  Twisted Evil

# 589
  • Ænima/Albuquerque
Реднеееееекс!  hahaha

# 590
  • София
Не знам дали се е споменало или обсъждало някъде, обаче знаете ли, че героят на Веждалинчо от втори сезон си има действителен аналог? Не е точно 1:1, обаче е толкова близо до него, колкото може да бъде...  Crazy

# 591
  • Ænima/Albuquerque
Кой т'ва? Кой?

# 592
  • София
Ед Гейн. Слагам останалото в спойлър, че не е особено приятно.
Скрит текст:
Човечецът си е правил мебели, чаши и всякакви подобни от хора. Включително се е опитвал да си изработи и собствен костюм. Mummy issues and stuff. Пускам линк към уики, в случай, че на някой му се чете, не е особено приятно обаче. Той е и "вдъхновението" на Тексаско клане(аз всъщност в тази връзка го намерих).
цък

# 593
Ааааааааааа тоя гад е известен  Sick

# 594
  • Ænima/Albuquerque
Ама верно, че Ед Гейн, как не се сетих! Хем вчера гледах "Хичкок", трябваше да ми се опресни паметта.
Бахти, как е възможно да си толкова ненормален?! Акъл не ми го побира.  Confused

# 595
  • София
Аз онзи ден намерих един български сайт, в който пускат всякакви интересни неща и това беше в секцията за филмите, в тези, базирани на истински случаи. Направи ми впечатление, че всичките имаха mummy issues обаче, беше си доста крийпи.  Confused
Едитвам се: Сарк, шашаво си е наистина, ама... имаше едно твърдение, че чудовищата се създават от чудовищата и наистина, като се погледнат историите на повечето убийци и прочее, хич не им е бил прекрасен живота, имат си я едипов комплекс, я някое були или майка-хахо, та да... може и да е вярно. Разсъждавам си само.  Blush

# 596
  • Ænima/Albuquerque
О, в случая с Гейн, mommy е била много шашава!   Tired

А ей тва е ужасяващо просто!

Searching the house, authorities found:
Human skin covering several chair seats
Nine vulvae in a shoe box
A belt made from female human nipples
A lampshade made from the skin from a human face

Ня'ам думи!  Confused

# 597
  • София
Имаше и нещо за някакви кожи от човешки лица в рамки, които твърдял, че му били изпратени от приятел от не знам си къде или нещо такова. В един момент се опитах да прескачам, че взе да става съвсем откачено.  Sick

Интересното е, че жените-убийци не са толкова известни, а са дори по-жестоки. Нямам идея защо обаче, все си мисля, че те биха били по-малко склонни да отнемат живот, имайки предвид, че те са тези, които могат и да дадат такъв.  newsm78

# 598
Ами ти още от 1 сезон пресъздават реални истории. А това за текстаското клане и то си е било истинско. Не е просто сюжет за филм.

# 599
  • София
Една от частите даже май имаше реални сцени от видео камери, ако не се лъжа. Може и да смесвам филмите вече.  Crazy А знаеш ли откъде е идеята за първи сезон, че аз не се сещам нищо.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт