American Horror Story: Asylum - тема 8

• 17 698
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
  • Ænima/Albuquerque
Една от частите даже май имаше реални сцени от видео камери, ако не се лъжа. Може и да смесвам филмите вече.  Crazy А знаеш ли откъде е идеята за първи сезон, че аз не се сещам нищо.  Blush

А, не, не. Това беше псведо-документално, помня.

Иначе ето за Филипините (днес не харесвам коренното население на тази страната).

A 16-year-old youth, whose parents were friends of Gein and who attended ball games and movies with him, reported that Gein kept shrunken heads in his house, which Gein had described as relics from the Philippines, sent by a cousin who had served on the islands during World War II. Upon investigation by the police, these were determined to be human facial skins, carefully peeled from corpses and used by Gein as masks.

# 601
Във филма от 2003 имаше реални сцени. А идеята за първи сезон не знам от къде е, но героят на Тейт беше от Колумбийското клане. http://en.wikipedia.org/wiki/Columbine_High_School_massacre

# 602
  • Ænima/Albuquerque
Фенче, не, не, псевдо-документално беше, не им се лъжи на PR-а.  Hug

# 603

Сериозно ли?  ooooh! Значи не е истинско. Колко време съм живял в лъжа.  Grinning

# 604
  • София
Те американците май открай време имат проблеми с детската престъпност и тази в училищата. Супер често имат разни престрелки, особено пък в Тексас.  Confused

Малко off topic, обаче някой гледал ли е Constantine? Съвсем скоро ще започва и това, изглежда добре, само дето ми се струва рано да се пуска тема, при все, че дори не е започнало официално. 

# 605
И по Фокс ги рекламират тези Демони, и там ще ги излъчват. Peace

# 606
  • Ænima/Albuquerque
Сериозно ли?  ooooh! Значи не е истинско. Колко време съм живял в лъжа.  Grinning

Сериозно, и аз живях в лъжа, ама като бях малка.  hahaha

Они, "Константин" го даваха снощи и пак се изкъртих. Супер любим ми е, а и има комиксов привкус. Heart Eyes
На сериала съм му засичала трейлъри - мерси съм.  Close

# 607
  • Berlin
И Черната далия намесиха в 1ви сезон. Peace

# 608
  • Ænima/Albuquerque
У, вярно!

# 609
  • Mars Hotel
Ах, Черната Далия ми е много любима история.

# 610
Нищо не вдянах , последно вещици ли ? В , Ню Орлиънс ?
Обаче снощи ви четох през телефона и ми стана едно носталгично за Тейт , тъй както няма да ми стане нивга за Кит  Mr. Green

# 611
  • Mars Hotel
Ми той Кит малко смотаничък...
Нали е безопасно да го кажа вече?  newsm43

# 612
Сега Акаша го брани  Laughing

# 613
  • Mars Hotel
От нея не ме е страх толкова.

# 614
  • гр. София
Интересното е, че жените-убийци не са толкова известни, а са дори по-жестоки. Нямам идея защо обаче, все си мисля, че те биха били по-малко склонни да отнемат живот, имайки предвид, че те са тези, които могат и да дадат такъв.  newsm78

Всъщност жените са много по-агресивни и зли от мъжете, особено когато имат малко повече власт. Мъжът ми ми е казвал, че в казармата мъжете не са се били толкова злобно, нахъсано и жестоко колкото жените. Мъжете след бой често си пият бирата заедно после, докато при жените това го няма - отмъстителни и злопаметни са. Моите наблюдения са същите.  Rolling Eyes

"Константин" е чудесен филм, много го обичам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт