Ин витро Плевен-7

• 151 907
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Момичета,знаете ли на какво може да се дължи нисък LH и висок естрадиол. Изследвани са на 3-ия ден от цикъла.
Високия естрадиол може да е вследствие на задържан фоликул или киста. Peace

# 166
  • на брега
шокирана съм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.ivfpleven.com/index.php?l=24&id=224
клиниката нямало да сключва договор със здравната каса
в петък взех заповедта от фонда
ами сега?
НЯМАМ СИЛИ ВЕЧЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 167
Клиниката няма да сключва договор с НЗОК. Или излиза, че загубих общо половин година да чакам заповед, а след това да се внесе яснота по въпроса. Сигурно имат своите причини, но остава едно чувство на огромно разочарование... и въпросът "А сега накъде?" Незнам, не мога още да осъзная какво точно ми се случи. .Утре ще се опитам да се обадя и да получа информация от първа ръка. Ако някой има повече информация, моле да сподели

# 168
И аз съм една от потърпевшите имам заповед от 16,11,2012 и оттогава чакам и сега нищо,просто нямам думи поставят ни пред свършен факт................не мога да повярвам.Държавата е преди всичко тази която е виновна за всичко плащам огромни здравни осигуровки до сега не съм ползвала финансиран опит а имам наблюдения как хора неплатили и 1 лв за здравни осигуровки ползваха по 3 опита ,това е несправедливо и държавата е виновна за всичко.

# 169
  • на брега
Добре, има ли въобще клиника, която към настоящия момент има сключен договор със здравната каса?
И как си представяте - тръгваме с издадена за КИРМ заповед от клиника на клиника да се молим да ни приемат за пациентки ли???????
И защо Фонда раздава изобщо заповеди, къде да ги представим!!!!????
По-кратък ми изглежда пътя до Страсбург и съда за защита правата на човека!!!
По-ядосана не помня от кога не съм била! Иде ми да стегна багажа и да отида на края на света, възможно на най-далечното място от тук.
Простете емоционалността ми, но..................нетърпимо е!
Приятна вечер   bouquet

# 170
  • UK
Добре, има ли въобще клиника, която към настоящия момент има сключен договор със здравната каса?
И как си представяте - тръгваме с издадена за КИРМ заповед от клиника на клиника да се молим да ни приемат за пациентки ли???????
По-кратък ми изглежда пътя до Страсбург и съда за защита правата на човека!!!
По-ядосана не помня от кога не съм била! Иде ми да стегна багажа и да отида на края на света, възможно на най-далечното място от тук.
Простете емоционалността ми, но..................нетърпимо е!
Приятна вечер   bouquet

Е има други клиники, които ще работят с фонда и вече са го подписали дори. Сега прочетох, че клиника Селена Пловдив е подписала своят договор с НЗОК. Клиниката на д-р Стаменов също, за Владимиров newsm78 предполагам също, че ще подпише договор, а в Плевен, има още една клиника, аз все и бъркам името Репромед май беше, там работят д-р Пейков и доц Стойков, и тя сигурно ще подпише договор. Та има доста клиники, а и май си има и ред определен за смяна на клиниката и съответно на заповедта.
А иначе, пътя до Страсбург и аз смятам да поема  Crazy

# 171
  • In a surreal moment!
Кокончето ме е изпреварила.... да, има други клиники. Вдигнете глава и се борете! Нямате време да унивате!

Аз препоръчвам Селена - Пловдив с две ръце и се радвам, че преди време затръшнах вратите на КИРМ и не погледнах назад! Там прогресивно снижават нивото и губят пациенти. Не само гинекологът е важен, а хирурзи, др. специалисти, ембриолозите и техниката и отношението към пациентите. Момичета ,не скърбете, а веднага си запишете час при някой от лекарите в Пловдив .
Д-р Ставрев, д-р Минев, д-р Топалова, д-р Ненев, д-р Матев - никой от тях няма да ви разочарова, а зад тях стоят още много отлични специалисти и техника. Болнични се дават по време на стимулация и за всяка процедура. Документацията е изрядна. Личният подход е на първо място.

При д-р Ставрев и д-р Матев е доста натоварено, при д-р Топалова също, но д-рите Ненев и Матев са малко по- свободни, а също са отлични гинеколози, имат отлични резултати , а и са много човечни(личен опит).

Освен това в момента в Мемориал хоспитал в Истанбул прегледите при проф. Кахраман са безплатни за българки. Идете, възползвайте се, чуйте какви насоки ще ви даде тя. Спестявате 300лв, а това ,което такъв специалист може да ви каже и да ви насочи е безценно.

Та, така...Успех, милички!  Heart Eyes Hug

Последна редакция: вт, 26 фев 2013, 14:23 от ИКСИ

# 172
  • София

има да, и вече работят със заповедите от Фонда.
Едва ли ЗК е виновна в случая, по-скоро търси отговорността от клиниката.

# 173
Поредната каша в КИРМ!!!

# 174
Не че искам да ги оправдавам, разочарованието ми е огромно, но защо трябваше да изземат част от функциите на фонда и да се стигне до тази абсурдна ситуация?

# 175
  • Варна
Здравейте момичета,реших да пиша след като всичко приключи.Бях при д-р Бързашки по дълъг протокол на пурегон пен 300,след което на 900 и мерионал.Продължи по дълго от очакваното,но съм изключително доволна.На 29.01. ми беше пункцията с на лице 14 яйцеклетки от които се оплодиха 9,но ми бяха върнати само 2 бластоциста на 5 ден.След много лежане, пазене и спокойствие резултата не закъсня а именно  preggo newsm30 newsm30.На 25.02 ми беше първия вагинален видеозон на който се установи бременна матка  с един добре оформен плоден сак с диаметър 8мм. и втори,леко деформиран плоден сак с диаметър 6мм.,отговарящи на бременност от 6 г.с. Видими ембрионални структури и в двата сака без витални признаци поради малка гестационна възраст. hcg-485 на 15 ден след трансфер newsm44.Бях сигурна,че съм  preggo newsm07бременна без никакви съмнения понеже съм запозната с показателите.Още не мога да повярвам и ми се струва нереално,както и на съпругът ми,но ще свикнем по лесно с мисълта,отколкото с тази да е неуспешен опит.Радвам се за всички в моето положение и мога само да кажа,че доктора е бог и съм адски доволна,дори и да беше отрицателен теста екипа е много добър с много специалисти и хора.Това ми беше втори опит по фонд и първи в Плевен.Сега започват други притеснения,как ще се развият ембрионите,дали деформирания ще падне,следващата седмица съм на преглед за сърдечна дейност.

# 176
  • Варна
Само леко да допълня,че бях с хипер стимулация,което е адски неприятно,но резултата е на лице.Бях с подуване,болки,недостиг на кислород,повръщане и се бях изплашила,но всичко се нареди.

# 177
  • на брега
stefanqshka,
Чудесна новина, обичам да чета постове на успели мами!  Hug
Пожелавам ти всичко, всичко най-добро!
Благодаря, че сподели с нас впечатленията си за доктора, екипа и съвместния ви успех!!!   bouquet

# 178
Момичета, вчера ми се обадиха от КИРМ да ме уведомят, че няма да сключват договор с НЗОК.

Преди час обаче ми се обадиха, че има промяна и ще сключват договор. Окончателно!

Успех на всички!

# 179
 Praynig
Прекрасни новини ,дано наистина е така и който има по вече информация нека сподели!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт