Ин витро Плевен-7

• 151 916
  • 752
  •   2
Отговори
# 255
Здравейте.По принцип на мен ми е много притеснено,защото живея в чужбина и сега Юни месец ще си ходим,съпругът ми може да остане само две седмици и аз ходя на работа,но ще се наложи май да напусна не вярвам някои да ме чака мен месец и половина два.Много се притеснявах и защото доктора не знаеше до петък,че съм решила да правя опита при него.Но се чухме в петък вечерта и му обясних ситуацията,той веднага каза в понеделник да пратя някои близък да ми изпише противозачатачни и витамини и да ми ги пратят.Даже ми каза да си направя едни изследвания този месец на втория ден от МЦ.Аз онемях по телефона не съм очаквала smile3505.Зарадвах се много,защото той веднага помисли как да ми помогне,за да вървят нещата по-бързо и да мога да направя опита преди август когато не работят.То до моя номер има още време,ама аз се моля всеки ден да ми се обадят до края на Юни.18037 и остават 934 номера до моя.Ох,така се поуспокоих,аз се бях отказала от всичко,но вече имам пак вяра,че ще стане всичко.

# 256
Как така Д-р Бързашки не работи със здравната каса..?Това значи ли, че и с фонда не работи,понеже чакаме одобрение от фонда!?Ако знае някой да ми обясни -благодаря предварително! newsm78

# 257
Rapito, да, точно това значи - Бързашки не работи с Фонда.

# 258
Момичета ...  Hug
В понеделник ходих за заповед и и както винаги е супер готино като споделяш с останалите жени , та исках да Ви кажа, че имаше една жена при Бързашки, която каза , че се е чула  с него по телефона и всичко е било на ред ... незнам и аз точно какво става ...
 newsm78

# 259
Здравейте,аз също съм пациентка на д-р Бързашки , говорих с акушерката и тя ми каза,че доктора няма да прави процедури по фонда и варианта е да се насоча към д-р Стефанов

# 260
Нещо не съм разбрала това,че Бързашки не работи с фонда от кога е?Март месец  бях при него и не каза нищо такова и подадох документи за одобрение по фонда!Какво става? newsm78

# 261
Rapito, в документите се посочва само клиниката. Заповед ще вземеш следващата година, а тогава не се знае какво ще е положението на Бързашки и Фонда Wink

lubenceto, успех!

# 262
Здравейте на всички.Аз съм нова във форума.Бих искала да попитам д-р Стефанов дали прави лапароскопии?

# 263
Здравейте!Искам да попитам дали някой има информация за д-р Иванов дали е подписал вече договор с  касата и от кога започва да работи и той със заповеди от ФАР?     bouquetБлагодаря предварително!

# 264
Здравейте момичета и честита нова година!Следя темата ,но не съм писала досега.Време е да пуснем нова темичка,и нека тя ни донесе мноооого положителни тестчета EFP и емоции.Да пожелаем на екипа на  нашата клиника да продължава да работи за своите пациенти все така всеотдайно и да радва с положителни резултати!

# 265
Здравейте момичета! Виждях някои от вас, че са правили ин витро при д-р Стефанов. А някояот вас правила ли е ин витро при д-р Рашкова?

# 266
Здравейте! Този месец трябва да направя някои изследвания ,но ще бъда във Варна по него време. Някоя правила ли е изследвания в друг град и да ги е представяла в клиниката? Дали ще се съгласят? Става въпрос за яйчникови хормони, които се правят на определена дата в зависимост от цикъла.

# 267
Говори с лекуващия си лекар, мисля че няма да има проблем. Аз съм си пускала в Рамус, а съм чувала, че някои момичета изпращат кръвта в Плевен. За това най-добре се разбери с доктора си. Успех  Peace

# 268
Kremi, предната седмица ходих и ми казаха да си ги пусна в моя град, ако ги има. Това са инхибин, ЛХ,ФСХ,Е2 и пролактин. Не се тревожи приемат ги.

# 269
Обадих се и ми казаха че ще ми приемат изследванията и от друга лаборатория.  Сега някой може ли да ми препоръча някой мед.център в Варна. Аз съм ходила само в Надежда до Окръжна болница и май пак нам ще отида.

Общи условия

Активация на акаунт