Ин витро Плевен-7

• 151 919
  • 752
  •   2
Отговори
# 525
Аз съм много доволна от Др Иванов и екипа му и като цяло от цялото отношение в КИРМ Плевен. Ходя и там и в Русе на лекар....но в Русе за съжаление тази клиника на Щерев, филиала на Щерев, който направиха е под всякаква критика, въобще не може да се равнява на КИРМ Плевен  - и по знания, и по отношение към пациента, и по всичко......само по цените Simple Smile.....то поне да имаше на какво отгоре - парите не са фактор  Naughty

Та съм изключително доволна от Др Иванов!  Hug Имам един, единствен успешен опит. В момента съм в 8 месец. Дано всичко е наред до края. И да не беше успешен опитът ми, защото всичко е божа работа, щях да повторя пак там. Успех и на вас и не се отказвайте!  Hug  EFP luvbed

# 526
Включвам се и аз тук пациентка съм на доктор Бързашки предстои ми първи опит още не знам много подробности на 07.09 имам час и тогава ще имам изяснениве какво следва!Много успех на всички !Ако някоя от вас  ще започва стимулация сега ще се радвам да си споделяме инфо!

# 527
  • Vratza
здравеите и от мен дави кажа и аз ще правя първи опит в клиниката иначе  пореден  3 в друга клиника надявам се ноември да започем и да имам щаслив финал желая успех на всички нас и дано видим така чаканите 2 чертички EFP

# 528
Добре дошла Авинаа !Дай боже да ни се збъдне общата мечта  Hug

# 529
Успех момичета   bouquet

# 530
Здравейте и от мен момичета!

Съвсем нова съм тук. Искам да Ви поздравя и пожелая на всички много успех и да ни се сбъдне най-голямата мечта!!! Тръгвам и аз по Вашия път, ориентирала съм се към Плевен, след една година неуспешни опити започваме борбата. Предстои ми записване, колко се чака за час?

Поздрави на всички

# 531
Около 1 седмица се чака, но пак зависи колко са натоварени д-рите.

# 532
Благодаря ти smile_86, точно след една седмица ми е часа, на 23.09.15г. 

# 533
ГалкА82 при кой доктор си запази час Simple Smile

# 534
Благодаря ти smile_86, точно след една седмица ми е часа, на 23.09.15г. 

Въоръжи се с търпение че понякога много се чака там на опашката Rolling Eyes
Аз съм стояла 2-3 часа и приготви пари че първата им работа е да ти пуснат изследвания за щяло и нещяло.

# 535
Момичета, прегледа мина, сега чакаме резултатите от изследванията, които както писа kikair по-горе съвсем не бяха малко, стискайте палци newsm17 newsm17 newsm17

# 536
галка при иванов ли мина доволна ли си

# 537
  • Vratza
здравейте някой знаели телефона на д р албена динкова ендокринолога

# 538
Здравейте. Предстой ми избор на лекар за започване на изследвания и след това ин витро. Какво смятате за лекарите на КИРМ. Към кой да се насоча - Бързашки, Иванов или Панева? Имате ли някакви впечатления за тях? Благодаря предварително!

# 539
Аз бих избрала Иванов -млад, внимателен, вече с доста успешни опити.

Общи условия

Активация на акаунт