Ин витро Плевен-7

• 151 911
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • Vratza
Здравейте отдавна не е писано тук искам да попитам след пункция всеки ден ливи званят дави кажат как се развиват ембрионите в понеделник ми беше пункция в вторник ми звъннаха дами кажат колко са но вчера и днес никой не ми е званял иначеми казаха трансфер на 5ден

# 556
На мен ми звъннаха на следващия ден след пункцията и ми казаха колко са оплодени и кога ще е трансфера и след това в деня преди трансфера. Не са ми звънели всеки ден.

# 557
  • Vratza
Благодаря значи днес ще чакам обаждане

# 558
Защо не звъннеш ти на ембриоложката, вместо да го мислиш и да се притесняваш?

# 559
Здравейте:) Прочетох доста от темата, но не видях някъде да сте обсъждали от къде си купувате лекарствата за стимулация. Има ли аптеки, които да предлагат по-прилични цени?

# 560
Аз си ги купих от града в който живея с поръчка, но след това разбрах, че в Плевен в повечето аптеки ги имат налични. Отиди в аптека Марешки - тя се намира близо до клиниката.

# 561
Лекарствата ги купих от аптека до хотел Ростов. Мисля, че Флора се казваше. Лекарят, който водеше процедурата ми даде контакти. Обадих се и ми ги осигуриха за деня в който ми трябваха.
Мога да потърся тел. на аптеката, ако желаете

# 562
Благодаря на всички момичета, които се включиха по темата за лекарствата bouquet
Като ми дадоха рецептата и ми казаха за аптека "Флора", но ще я оставя за краен вариант, защото ми се струва, че там е скъпо. Не съм от Плевен и допълнително ще ме затрудни изискването за някои лекарства да се съхраняват на студено, не знам дали една хладилна чанта ще бъде достатъчна да ги запази. Затова ми се искаше да ги купя от Плевен и да ги занеса бързо в клиниката. За Марешки и аз се сетих и утре ще ходя да проверявам цените.

# 563
Хладилна чанта ще ти свърши работа. Сега не е горещо. Просто трябва да са на температура под 20градуса ако не се лъжа. Изхвърлих вече опаковките и не съм 100% сигурна за температурата. Ако имаш декапептил депо мисля, че в аптека Флора ги доставят. Когато аз го търсих се свързах с производителя и той ме насочи към тази аптека. Иначе Марешки, които са до клиниката имат останалите медикаменти налични.
Успех!

# 564
Здравейте!
Кой от лекарите бихте ми препоръчали за инсеминация? Или няма значение кой ще е?
АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ

# 565
Здравейте момичета! Отдавна никой не е писал в темата, но се надявам да се включат повечко бебеправещи в КИРМ -Плевен, за да споделяме и да си даваме кураж една на друга!Скоро си взехме заповедта по фонда и очакваме да започваме със стимулацията до две седмици!Какво Ви е мнението за клиниката? На нас ще ни е първи опит и доста се притесняваме, но мислим, че сме в добри ръце!Успехи и ревящи финали на всички! Hug Hug Hug

# 566
Здравейте, аз съм в КИРМ, при д-р Иванов. В момента съм 8ми ден след трансфер на 2 5дневни ембриона и чакам #Crazy Много съм доволна от док и целия му екип. Отношението е страхотно, внимателен, обяснява всичко, и всякакви глупости, каквито се сетиш да питаш. Акушер Русанова е винаги на линия (дори и на телефон).
Стискам ти палци, много спокойствие и успех!

# 567
Стискам ти всички възможни палчета, да се похвалиш в положителни новини! И ние сме при д-р Иванов, страхотен е, наистина обяснява и е много внимателен!Ние сме с мъжки фактор и ще правим ИКСИ по негова препоръка!Целия му екип са страхотни и много отзивчиви!Аз съм още в подготвителна фаза с противозачатъчни и витамини!След около седмица доктора ще каже как ще действаме! Много се притеснявам дали всичко ще е наред!Благодаря ти, че писа, така се чувствам малко по-спокойна!От колко време опитвате за бебче, ние с ММ вече 4-та година сме с тази борба и се надяват това да е нашата година и да бременеем заедно! Успех и стискам палци всичко да е успешно и скоро да се похвалиш! Hug Hug Hug

# 568
И ние горе-долу 3 години. Също сме с мъжки фактор и сме ИКСИ. Изпълнявай каквото ти кажат и няма да имаш проблеми.

# 569
Така ще да е, ще слушам и изпълнявам каквото каже доктора!На теб желая много търпение до теста и много успех и ще се радвам да споделиш прекрасна новина с нас! Късмет и пухкав и ревящ финал ти желая!!! Simple Smile Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт