Ин витро Плевен-7

• 151 924
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
Аз съм негова клиентка и съм доволно не правя никаква реклама

# 451
И аз съм на това мнение Simple Smile

# 452
 не правя реклама на никои и нямам намерение просто попитах ИЗВИНЕТЕ ЧЕ ВИ ПРЕТЕСНИХ С ВЪПРОСА СИ .БЛАГОДАРЯ!

# 453
 SA6, меко казано е странно, при положение, че си има цяла тема за клиниката на Пенков, да питаш за мнение пациентки на съвсем различна клиника, които и идея си нямат /повечето/ кой е Пенков и за какво се бори.

# 454
Здравей Кей,не съм тук за да се заяждам с някой ....това че съм объркала темата не означава че трябва да нападате до колкото разбирам всички в този форум сме долу горе със един и същи проблем а не да се нападаме . А що се отнася до това кой е доктор Пенков и за какво се бори  е за всеки случай не се бори за олимпиадите а за проблемите които имаме всички дами .БЛАГОДАРЯ!

# 455
И аз съм на това мнение Simple Smile
Този човек (доктор Пенков) обича да омайва..В това много го бива. На някой е помогнал, но за мен посещенията при него са само въртене и повтаряне на едно и също през определен период от време...стигнахме до задънена улица, една година и половина пропуснато време..За другата клиника не знам. Дано поне там си струва, но все още не съм опитала и там.

# 456
Здравейте.Виждам,че отдавна не е писано в тази тема та реших да се включа.Пациентка съм на д-р Иванов в КИРМ Плевен.Започнахме с инжекции Декапептил 0,1 всяка вечер по една.Първата беше на 23.02.Бяха ми изписани противозачатъчни и ги пих от началото на 09.месец като прекъснах януарския цикъл и от 02.02 док ми каза отново да ги започна.Но от 28.01 започна едно постоянно зацапване и ми е трудно да разбера кое аджеба е цикъл и кое не е .Ясмина го пих последно в деня на втората инжекция Декапептил.Знам че трябва да ми дойде след седмица,но то не е спирало.. Crazy...Ако има някой с подобни преживявания моля да сподели как са протекли събитията при него.Иначе ми да доха 14 инжекции като за начало и на 05.03 съм на преглед и хормони-Е2,ЛХ и Прогестерон.Желая успех на всички!!!

# 457
Таняобади се на д-р Иванов или на акушерката ако нямаш номерата пиши ми на лични .

# 458
Таняобади се на д-р Иванов или на акушерката ако нямаш номерата пиши ми на лични .

Имам им номерата..д-р Иванов е наясно с тези постоянни зацапвания,но очаквах след като спрях Ясмина във вторник ,да спрат до цикъл.Днес сутринта пак ми дойде и мисля да звънна да попитам нормално ли е това.Просто исках да видя дали има някой друг с подобни преживявания.Благодаря ти!

# 459
 Клиниката в Плевен,начело с "галантната" доц. Конова е всичко друго но не и клиника! Ако можех щях да ги осъдя! До един! Не ходете там! Никога! След тях никога няма да бъдете същите! Желая им провал! Схема, мафия-това е...донорски програми,ниска успеваемост.. Лекуват с хомеопатия-др Тодорова..и нанасят огромни и тежки последици върху нас!

# 460
Никога няма да забравя! Не съм хейтър..просто никога не съм желала толкова да помогна-не ходете там!

# 461
lorika baby ,

Какво се е случило ??? Добре ли си ? Какво стана с теб ?

# 462
Лорика, успокой се! Всичко ще бъде наред, какво се е случило?
Знам колко боли, когато си се доверил и си останал излъган, голямо гуш!

# 463
Не говоря за 'случване' , а за престъпление! Бъдете взискателни! Питайте! Елементарно-там всичко е гнило,платено и пропито от некомпетентност! Когато потърсиш инфо намираш Миролюба Бенатова с три филма за продан на яйцеклетки! ...много сме ..намерих момичета в Тутракан, Турция..без надежди..с ОПЕРИРАНИ МЕЧТИ! БЯГАЙТЕ!

# 464
То във всяка клиника има доволни и недоволни. Разкажи ни, за какво престъпление става въпрос?
Аз все още съм пациентка на клиниката и не съм срещнала нищо нередно, затова ми е интересно какво престъпление се е случило?

Общи условия

Активация на акаунт