Ин витро Плевен-7

• 151 923
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Клиниката в Плевен,начело с "галантната" доц. Конова е всичко друго но не и клиника! Ако можех щях да ги осъдя! До един! Не ходете там! Никога! След тях никога няма да бъдете същите! Желая им провал! Схема, мафия-това е...донорски програми,ниска успеваемост.. Лекуват с хомеопатия-др Тодорова..и нанасят огромни и тежки последици върху нас!
    Да lorika baby,след посещенията и последвалите лечения и процедури,аз никога вече няма да бъда същата!Аз вече съм различна,аз съм МАЙКА!Има много момичета,които застават зад моите думи,така че,когато оплюваш,обосновавай се,дай по–точна информация за случилото се с теб!Такива недомлъвки само хвърлят настоящите пациентки в ненужна паника!

# 481
Не съм една и съща-не пиша злонамерено във форуми-писах тук от сърце и ЕДНОКРАТНО! Зад интелекта ми стоят труда ми и нивото, което съм постигнала! Не се обиждам,защото знам коя съм! Желая ви късмет!

Последна редакция: нд, 01 мар 2015, 20:04 от lorika baby

# 482
Късмет и на теб, Лорика!  Peace

Както виждаш, доста от нас са бременни и имат дечица, заченати в тази клиника, няма как да си махнем децата и да тръгнем по други клиники и държави.
Аз лично я избрах, заради високата й успеваемост и факта, че е единствената, която публикува на сайта си доклада с успеваемостта към ФАР, а там измислици не приемат.
От сърце ти желая да успееш!

Последна редакция: пн, 02 мар 2015, 18:24 от Keй

# 483
Здравейте момичета! През есента последвах д-р Стефанов в Стара Загора, за съжаление обаче не постигнахме успех. Сега доста се чудя накъде да продължим. Дали да останем за втори опит при него или да се обърнем към специалистите в КИРМ Плевен. Доста мнения прочетох, но не съм сигурна, кое според вас е по-добре да повторим при същия д-р или да потърсим клиниката с по-голям опит, с повече специалисти, с по-опитен екип, със собствена лаборатория?!

Успех на всички които са в процедури и леко бременеене на успелите!

# 484
Чета редовно, но не пиша. Сега обаче съм провокирана от написаното от Лорика! Аз имам дълъг опит в няколко клиники и смело мога да кажа, че в КИРМ работят изключителни хора! Опита ми беше неуспешен, но аз пак ще се върна там, защото им вярвам и защото получих такива грижи и внимание, все едно си бях у дома, сред приятели!

# 485
 Здравейте ! И аз съм се насочила към инвитро в Плевен. Може би ще е есента и се чудя колко по-рано трябва да звънна на си запазя час , на вас след колко време ви беше прегледа ?  Rolling Eyes

# 486
Здравейте ! И аз съм се насочила към инвитро в Плевен. Може би ще е есента и се чудя колко по-рано трябва да звънна на си запазя час , на вас след колко време ви беше прегледа ?  Rolling Eyes

Не се чака много за час аз например миналата седмица запазих за тази Simple SmileНо пак зависи от графика на лекаря който си избрала и дали е натоварено по това време..като цяло в кирм никога не съм чакала много за час Simple Smile

# 487

Не се чака много за час аз например миналата седмица запазих за тази Simple SmileНо пак зависи от графика на лекаря който си избрала и дали е натоварено по това време..като цяло в кирм никога не съм чакала много за час Simple Smile

Благодаря ти , притесних се ,защото братовчедка ми чака 1 година за час при Стаменов , добре ,че тук нещата се случват по-бързо. Избрала съм  Бързашки, но доколкото разбирам първо трябва да мина през Конова , така ли .. newsm78

# 488

Благодаря ти , притесних се ,защото братовчедка ми чака 1 година за час при Стаменов , добре ,че тук нещата се случват по-бързо. Избрала съм  Бързашки, но доколкото разбирам първо трябва да мина през Конова , така ли .. newsm78

За Стаменов се чака много година някъде съм чувала...за другите лекари май по малко.Но тука не така не се тревожи Simple Smile

# 489
Ами аз преди бях при д-р Стефанов...сега той не е там вече...сега съм избрала Иванов,и направо запазих час за него.Не съм записвала час за Конова ,освен ако проблема не е свързан с това което се занимава тя.

# 490
Тедиобади се по от рано за Бързашки и той е натоварен е няма да чакаш година но се обади

# 491
Тедиобади се по от рано за Бързашки и той е натоварен е няма да чакаш година но се обади

Месец - два по-рано мисля да звънна , че хич не ми се чака  Tired  Но като цяло като знам какво ме чака трябва да се заредя с търпение  Simple Smile

# 492
Теди, ако планираш самата процедура да е есента, ти препоръчвам да си запазиш първоначален час за пролетта (април, май). Има предварителни изследвания, лекарства преди самата процедура, а те си искат време. Отделно клиниката почива август...

# 493
Някой ден ще чуете...много сме!
Да мила много сме и аз съм една от тях Confused
Никога няма да стъпя вече в тази клиника.

Накратко какво стана при мен през 2011 г. при първото ми инвитро.
Дълъг протокол макар че имам поликистоза , извадиха 40 яйцеклетки  Shocked
Вследствие получих хиперстимулация едва не ми се пръснаха яйчниците
Приеха ме по спешност в родилното в Русе около 10 дена бях там на системи.
Имах + тест но нямаше даже кой да ми каже какви лекарства да пия защото д-р Стефанов и другите лекари бяха решили да отидат на море и даже не си отваряха телефоните.
Бяха оставили там 2 акушерки та те да ми кажат какви лекарства да пия #Cussing out
И накрая направих ранен аборт.
Пръснах там хиляди левове а накрая този некъдърен доктор беше на почивка да си пече задника на плажа #2gunfire

# 494
Момичета съжалявам искрено за всичко,което сте преживели,но моля ви спрете да оплювате клиниката. Сигурна съм,че такива случаи като вашите има много и то не един или два и в други клиники. Лекарите са хора и също правят грешки и да те може да са фатални,но те са преди всичко хора не богове. Уморих се от тези злобни излияния аз също имам разочарования от лекари,но няма да ги нападам постоянно и да пиша за тях във всеки форум,който ми попадне. Просто си намерих такъв лекар ,на който да вярвам и да продължа напред с него. Успех ви желая от сърце и дано положителни резултати да заличат болката и разочарованията,които сте преживели!!!

Общи условия

Активация на акаунт