Ин витро Плевен-7

• 151 348
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Някой знае ли телефона на Милена Горанова

# 601
Момичета, знаете ли от кога дават болничен за инвитро - от пункция или от трансфер? Благодаря!

# 602
Болничен издават след пункцията - 20 дни. Носи си амбулаторната карта.

# 603
Много благодаря! Мислех, че болничният е 30 календарни дни.

# 604
Няма смисъл да дават повече от 20 дни, защото правят трансфера на 3 или 5 ден и след 14 дни кръвен тест.

# 605
30 календарни дни може да ползваш при доказана бременност, но трябва да се запишеш на ЖК, което се случва около 10 г.с. Желая ти успех!

# 606
Наистина няма нужда. Даже обмислях да се върна по-рано на работа. Но така или иначе аз ще трябва да ползвам отпуска или болничен преди трансфера, за да съм в Плевен. Благодаря, момичета. Успех и на вас! Simple Smile

# 607
* поправка
Преди пункцията имах предвид.

# 608
Аз бях преди пункцията в отпуск, защото се налагаше да ходя на прегледи, след това в болничен. Ако искаш да се върнеш по-рано на работа, можеш да помолиш акушерката да не ти пише болничен за 20 дни, а за колкото ти искаш. Успех на пункцията и трансфера!

# 609
Здравейте.
Имам колебания м/у док.Бързашки и док. Петър Иванов в клиниката в Плевен.
Моля който има мнение по въпроса да пише

# 610
Здравей! Аз съм доволна от д-р Иванов, но никога не съм се срещала с д-р Бързашки. Вероятно и той е отличен специалист. Всеки, доверил се на лекаря си, се надява да е направил правилния избор. Успех и на теб в твоя! Simple Smile

# 611
Аз съм при доктор Бързашки и съм доволна. Успях да забременея. За доц. Иванов нямам мнение и наблюдения. Целият екип е добър и внимателен, но си е до късмет и организъм.

# 612
ErnaN мина ли пункцията? Как си? Как се чувстваш?

# 613
Не, още е рано. Утре отивам за първата инжекция за стимулация. Simple Smile

# 614
Пожелавам ти успех и най-вече спокойствие. Ти по дълъг протокол ли си?

Общи условия

Активация на акаунт