Да преправим старите мебели с любов - 19 тема

• 80 693
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Хихи и докато дърпаме от ръцете на някой по-мургав ценна находка...

Подариха ми стара дограма и аз като един виден клошар веднага се сетих за оная витрина от стар прозорец. Сина ми свали пред блока едното крило и докато свали и другото какво да видим една кака счупила стъклото и натоварила рамката на количката и тръгва! С такова презрение ни изгледа че се циганим за малко дърва за огрев  hahaha

# 16
  • София

Подариха ми стара дограма и аз като един виден клошар веднага се сетих за оная витрина от стар прозорец. Сина ми свали пред блока едното крило и докато свали и другото какво да видим една кака счупила стъклото и натоварила рамката на количката и тръгва! С такова презрение ни изгледа че се циганим за малко дърва за огрев  hahaha
Joy В крайна сметка ти не предяви ли претенции за собственост?

# 17
Поздравления за прекрасната тема  bouquet и за красотите, които творите. Аз отново само ви се наслаждавам  Blush.

# 18
  • Варна

Joy В крайна сметка ти не предяви ли претенции за собственост?
Предявих, но файда йок - вече беше разпарчатила крилото!

# 19
Поздравления за всички вас, творящи уникални красоти! Чета ви редовно и се радвам от сърце на златните ви майсторски ръце ! Много творчески успехи през цялата година!

# 20
# 21
  • Бургас
Аз намазах с него едно шкафче, чамово пак от икеа - не е лошо маслото, мирише малко гадно, но бързо се отмирисва. Четките се мият с вода. Почти не промени цвета на дървото, макар, че чама с каквото и да го намажеш все пожълтява малко.
За сравнение - да мажеш с Осмо е по-приятно, но на това цената е несравнима Hug

# 22
  Честита ни нова темичка. Аз малко съм на точката на замръзване, ама пак съм намислила разни работи пролетта. Така, донесоха ми кухненска маса, която ще играе ролята на бюро, но се нуждае от нещо освежаващо -  краката й например. Онези висящите неща от тавана засега стоят там (неизползвани въздушни фенери), но ще се превърнат в хвърчило, което ще бъде закрепено пак на тавана.
http://elica676.snimka.bg/other/dom.724349.29439160

# 23
Някой от вас, може ли да сподели опит за това как да направя малко по-приятни за окото старите метални тръби в банята.Боя или някакво фолио,чудя се и търсят вариант поне до пролетта.

# 24
Като ги скриеш. Фолиото за баня не е подходящо заради влагата, а боята...еми все си се виждат и все са неприятни за окото. Или пък някак си закачалки да се сложат на различни височини и да се закачат хавлии и разни други нужни за банята неща и декорации, които да скриват тръбите.

# 25
Благодаря за прекрасната тема Hug

Напоследък нито творя, нито планове кроя, но гледам да не ви изпускам.
Много ми хареса лампата на Звяра - нежна, ефирна...
Антрето пък на 7/8 си е истинско вдъхновение, а стикерите (тук ли, в другата тема ли ги видях newsm78) са  невероятни. Може да се заиграеш и по бялата врата с тях, а вратичката горе (предполагам на електромера) лично аз бих налепила също със страници, да не се набива толкова на око.

Колкото до мъкненето на едрогабаритни находки, ви давам лично изпитана рецепта - носейки, се огъвате колкото можете повече, по възможност и пъшкате....веднага се появява някой отзивчив мъжага да ви помогне, а когато стигнете почти до вкъщи, го разкарвате с предупреждението, че всеки момент мъжът ви трябва да се появи да натоварите въпросната мебел на колата Laughing
И наистина, никой не би и предположил, че това "нещо" сте го взели от боклука Simple Smile

# 26
  • хасково
Представяте ли си да ни изтипосат във вестниците на снимка мъкнещи стари столове под заглавие - "Кризата набира скорост! Добре изглеждащи дами обикалят кофите за буклук!
 Joy
Особено,ако си модерно облечена и на токчета с чанта "Дончо и Гергана" Joy
Дончо и Гергана- Joy Joy Joy

# 27
Относно кофите - аз от студентските години си ровя - стиропорчета за макети, хубави велпапета...
Приятелите  са ми свикнали вече. Оня ден с един мургавел заедно гледахме едни хубави рамки до една кофа..ама си  викам, по- силен е ..
Неудобно ми е само да изхвърлям  боклук, ако някой си рови през това време.
За да не  е празно и да е вдъхновена  Новата:

http://jenandjercook.blogspot.com/2012/07/free-up-cycled-bathroom-shelf.html

# 28
  • София
Здравейте и от мен  Hug
Едно питане от къде си купувате дунапрен за седалки и гръбчета на столовете? Искам да сложа калъфи на столчетата в трапезарията , (които са само дъска с прилепнала екокожа  Embarassed вече поизронена) , но отдолу да пришия дунапрен 2см. Дали някъде няма направо комплекти изрязани, като заготовка за обличане newsm78

# 29
Здравейте,
отдавна ви чета, но нямам с какво да се похваля. особено на фона на чудесата, които правите. Сега обаче и аз искам съвет за тръбите в банята, защото са УЖАСНИ. Ето тук се виждат в огледалото http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200383700864619&set … ype=1&theater.
И една идея за коридор - снимката имам предвид Simple Smile Иначе целия коридор е по мой проект, но с нови мебели. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200383699984597&set … ype=1&theater

Общи условия

Активация на акаунт