Препарати за съдомиялна - 5

• 69 563
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • в полите на Балкана
Аз мия с половин таблетка, когато съм с таблетки. Миялната ми е електролукс 9 комплекта.

# 106
Добре де, ако се сложи половин таблетка, дали ще се измият тенджерите и тавите? Или вие слагате по половин таблетка, само ако миялната е пълна само с чинии и чаши?

# 107
  • Някъде на път....
Добре де, ако се сложи половин таблетка, дали ще се измият тенджерите и тавите? Или вие слагате по половин таблетка, само ако миялната е пълна само с чинии и чаши?
Аз винаги мия с половин таблетка, измиват се идеално съдовете.  Peace
Ползвам тези . Така себестойността на таблетката за 1 миене е 26 стотинки.  Peace

# 108
Ползвам тези . Така себестойността на таблетката за 1 миене е 26 стотинки.  Peace

И при мен е така, идеално са измити. Аз използвам екологични, при които стойността така излиза 13 стотинки. И по-малко замърсявам, и са по-безопасни, и по-евтини.

# 109
  • в полите на Балкана

И при мен е така, идеално са измити. Аз използвам екологични, при които стойността така излиза 13 стотинки. И по-малко замърсявам, и са по-безопасни, и по-евтини.

Купувм Финиш, Сомат или ГГ зависи кога какво намеря на промоция и мия винаги с половин таблетка. Съдовете винаги са ми измити идеално. Сега мия с гела на Со мат и също съм доволна, обаче по скъпо ми идва. Thinking

# 110
Добре, де, само моите тенджери и тави ли не се измиват добре с гела Мултипърфект
http://somat.info.dedi1572.your-server.de/uploads/tx_templavoila … p_gel_vinegar.jpg - този ползвам.
Свекърва ми е с доста стара Мидея и каза, че това е най-хубави препарат, който е ползвала, всичко идеално й се измивало. А на мен по тавите и по-мръсните тенджери винаги ми остава неизмито Confused

# 111
  • в полите на Балкана
В момента съм с този  http://www.supermag.bg/preparati-za-miene-na-sudove/%D0%B3%D0%B5 … dart-1%D0%BB.html. Както писах доволна съм.

# 112
Имам въпрос за солта..... винаги ли се слага вода преди солта?

# 113
  • Русе
Аз пък тави и тенджери като имам слагам само Феъри, ГГ или гел Сомат обикновен слагам когато имам йенски, тефлонови, само чинии и чаши. Иначе с ГГ и преди съм писала тава не се измива като хората.

# 114
Meggysan, те и тефлоновите не се мият читаво. Измива само ако е мазно, наприм, като варя макарони и остава една бяла линия по тенджерата, до където е била водата - тази линия не ми я мие.
Снощи имаше малко загоряло от манджата (че я забравих) , ама то е тефлон - пада с поглед, е да, ама не, изобщо не беше измила загорялото.

Пробвах с една таблетка на Финиш, имаше огромна разлика, обаче сега няма пари за таблетки, а имам много от Сомата.

# 115
  • Русе
Да, като се замисля и на мен ми е оставало на тефлон точно от макарони, кус кус, нещо от сорта.
Ами може и да не е екологично, ама минах на Феъри. Супер съм доволна.

# 116
  • Някъде на път....
....Купувм Финиш, Сомат или ГГ зависи кога какво намеря на промоция и мия винаги с половин таблетка. Съдовете винаги са ми измити идеално. Сега мия с гела на Со мат и също съм доволна, обаче по скъпо ми идва. Thinking
Добре де, колко стотинки ти струва едно миене с половинка от гореспоменатите таблетки?

# 117
....Купувм Финиш, Сомат или ГГ зависи кога какво намеря на промоция и мия винаги с половин таблетка. Съдовете винаги са ми измити идеално. Сега мия с гела на Со мат и също съм доволна, обаче по скъпо ми идва. Thinking
Добре де, колко стотинки ти струва едно миене с половинка от гореспоменатите таблетки?

нали аз писах, с Грюн Грийн ми излиза 13 стотинки. Кутията е с 40 таблетки, струва 11 лева. 26 стотинки едната, 13 половинка. Мият ми перфектно и със стара и с нова миялна. Слагам си сол и гланц.  Peace

# 118
  • в полите на Балкана

70бр Калгонит за 30лв. или 0,21лв за едно зареждане. Со мат за 33лв 60бр. или 27ст за измиване. Феъри изилиза още по-евтино 0,17лв. за измиване. Също мият перфектно. За ГГ Венито е писала.
Гела на Со мат е 18лв и с него изкарвам месец , затова и писах че ми е по-скъп.

# 119
Преди десетина дена си купих кутия Somat 7 functions, 30 бр за 10 лв. Беше на промоция в Те-маркет.

Общи условия

Активация на акаунт