Препарати за съдомиялна - 5

• 69 505
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
Оо, супер, дано и в Русе са заредили.

# 211
  • Sofia
Препоръчайте ми евтин и добър препарат за почистване на съдомиялната и в кои големи вериги го продават.

# 212
Препоръчайте ми евтин и добър препарат за почистване на съдомиялната и в кои големи вериги го продават.
В ДМ има такъв с тяхната марка- евтин и върши работа.

# 213

качествен и около 4 лева е този в Карфур
http://www.hygi.de/oro_frisch_aktiv_maschinenpfleger_fluessig,pd,10019.html

# 214
  • София
Привет момичета
много странен шум издава като "изстрелва"таблетката това чудо  Mr. Green
Досега не се бях заслушвала,че не стоя до нея като я пускам...ама преди два -три дни нещо миех и я чух-направо се стреснах.
И с двата вида таблетки е така и с Куантум и с тези от Алди/те са по плътни/
Бях чувала че ги слагате на дъното- така по-добре ли се разтварят?
А къде точно да я сложа?.... newsm78

# 215
Не е от таблетката, а от отварянето на капачето.

Не бих слагала на дъното таблетка. Мисля си, че при предварителното изплакване ще се разтвори и няма да е толкова добър резултата.
Но да кажат момичета, които го практикуват.

# 216
  • Sofia
Слагам препарата или на дъното или в отделението ,но не го затварям капачето

# 217
Аз ползвам таблетките на Лидъл All in 1.

Тези ползвам от години, а също на когото съм препоръчала всички са супер доволни.  Цената също е много добра. Какви са тези Феъри и от къде ги купувате за каква цена.

# 218
Слагам препарата или на дъното или в отделението ,но не го затварям капачето
Защо?
Никога не слагам таблетката на дъното на миялната. Отделението за препарат не е сложено за красота...

Какви са тези Феъри и от къде ги купувате за каква цена.
Купуваме ги от магазините за паралелен внос. Има няколко вида, съответно и цената варира. На мен са ми абсолютен фаворит и май не съм единствената  Simple Smile

# 219
  • София
Благодаря ви  Hug
значи капачето се отваря шумно ,аз си мислех че таблеткака изхвърча Embarassed
Ще си я слагам на мястото и ..
 Hug
сега я пуснах да мие...нарочно стоях до нея и ....напълни вода и след малко се чу шум...нещо падна върху тенджерата ,която е най-долу до вратичката...спрях миялната и я отворих...таблетката беше паднала на дъното точно до вратата в събралата се вода...
Пробвах да я сложа в другото отделение,на което има дупчици и не се затваря плътно-същата работа отново падна
Значи все пак си Хвърчат таблетките newsm78- така че и на дъното да я сложа пак ще е същото
Ами как става с течния препарат-целия се излива още в началото на дъното ли ...стана ми интересно
Нека някой сподели...

Последна редакция: сб, 23 фев 2013, 14:32 от vnd

# 220
  • Варна
Благодаря ви  Hug
 Hug
сега я пуснах да мие...нарочно стоях до нея и ....напълни вода и след малко се чу шум...нещо падна върху тенджерата ,която е най-долу до вратичката...спрях миялната и я отворих...таблетката беше паднала на дъното точно до вратата в събралата се вода...
Пробвах да я сложа в другото отделение,на което има дупчици и не се затваря плътно-същата работа отново падна
Значи все пак си Хвърчат таблетките newsm78- така че и на дъното да я сложа пак ще е същото
Ами как става с течния препарат-целия се излива още в началото на дъното ли ...стана ми интересно
Нека някой сподели...
Слагам таблетката там, където трябва, тоест в кутийката за препарат.
При моята миялна и по конкретно на програмата, която пускам ежедневно, първо се мокрят обилно съдовете и след около 30 мин. се чува този звук, за който ти пишеш. И аз отначало така се стрясках, но вече свикнах.
Ако слагаш таблетката на дъното, тя ще започне да се разлага веднага след като си стартирала работата на съдомиялната. Не знам дали е по - ефективно, но аз спазвам инструкциите на производителя. Използвала съм програма за силно замърсени съдове, която изисква освен в отделението за таблетката, да се поставя и една на дъното.
Споделям добрите отзиви за таблетките "W5" на LIDL. Чудесно попадение и цена Simple Smile

# 221
Благодаря ви  Hug
 Hug
Нека някой сподели...

Като падне таблетката във водата, започва да се разтваря и да мие.

Аз мия с течен препарат, слагам си го в отделението, той не се разтича, отделението е с уплътнение.

Моите програми, вкл. и 30мин. са с предварително изплакване и няма как да слагам нещо, което не е в кутийката на вратата.

# 222
...така че и на дъното да я сложа пак ще е същото
Нека някой сподели...

Няма да е същото. Момичетата са го обяснили - има предварително изплакване, по време на което капачето на отделението за препарат стои затворено. Ако сложиш таблетката на дъното, голяма част от нея се разтваря и отива директно в канала още преди да е започнало основното миене.
Обикновено миялните имат кратка програма, която няма това предварително изплакване и капачето на отделението за препарат се отваря почти веднага. Ти такава ли ползваш?

# 223
...така че и на дъното да я сложа пак ще е същото
Нека някой сподели...

Няма да е същото. Момичетата са го обяснили - има предварително изплакване, по време на което капачето на отделението за препарат стои затворено. Ако сложиш таблетката на дъното, голяма част от нея се разтваря и отива директно в канала още преди да е започнало основното миене.
Обикновено миялните имат кратка програма, която няма това предварително изплакване и капачето на отделението за препарат се отваря почти веднага. Ти такава ли ползваш?

В упътването на моята съдомияла пише да не се използва таблетка за кратката програма, понеже е и на по-ниска Т и може таблетката да не се разтори. Да се използва прах или гел.

Момичета, табл. W5 същото качество на измиване ли предлагат като табл. на Финиш с червената точка?

# 224
  • Варна
Аз никак не съм доволна от "Финиш"  Sad.

Общи условия

Активация на акаунт