Препарати за съдомиялна - 5

• 69 169
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
Привет   bouquet
Имам съдомиялна от преди малко  Mr. Green Беко /какъв точно е модела ще ви излъжа/ 12 комплекта.
Сега четейки разбирам що е то сол ...даже не съм и много сигурна че разбрах. Сега разглеждам начините на подреждане и ще следя темата.
Засега сме си с таблетките финиш които са подарък пък за по натам ще видим.

Hug

# 46
Привет   bouquet
Имам съдомиялна от преди малко  Mr. Green Беко /какъв точно е модела ще ви излъжа/ 12 комплекта.
Сега четейки разбирам що е то сол ...даже не съм и много сигурна че разбрах. Сега разглеждам начините на подреждане и ще следя темата.

Hug

Честито! Да си я ползваш със здраве. За Пловдив солта е задължителна, прочети темите назад.

# 47
Да,да...то ясно че е задължителна,но ще чета вече каква да е. Thinking

При подредбите дето ги гледах виждам че има и такива с тенджеро и купи поставени с отвора нагоре....не се ли събира вода така в тях?

# 48
солта трябва да е специална за съдомиялни, предпочита се да е едра, защото прави по-добър и хомогенен разтвор и е по-икономична. С отвора нагоре съдове не слагаме, няма да се измият. Нещо на снимките те е заблудило

# 49
  • в полите на Балкана
Снощи си купих Фейри-капсули с гел и днес ги пробвах. Доволна съм. В кварталния магазин 80бр в пакет са 28лв.

# 50
  • Варна
Да,да...то ясно че е задължителна,но ще чета вече каква да е. Thinking

При подредбите дето ги гледах виждам че има и такива с тенджеро и купи поставени с отвора нагоре....не се ли събира вода така в тях?
Отвора надолу. Peace

# 51
 Crazy Joy
Ако е здрава след първото миене ще се похваля  Mr. Green

# 52
Привет   bouquet

Hug

Честито със здраве да си я ползваш! Моята е Беко, 13 комплекта, модел DFN 6833 S с подарък таблетки Финиш. Ползвам я от месец и съм доволна  Peace

# 53
  • гр. София
Sourcherry, в Карфур на Цариградско шосе имаше миналата седмица таблетки на ГГ. Ние се запасихме за всеки случай  Mr. Green

# 54
Привет   bouquet
Имам съдомиялна от преди малко  Mr. Green Беко /какъв точно е модела ще ви излъжа/ 12 комплекта.

Hug

Честито със здраве да си я ползваш! Моята е Беко, 13 комплекта, модел DFN 6833 S с подарък таблетки Финиш. Ползвам я от месец и съм доволна  Peace
И аз съм от отбора на Беко, но моята е 15 комплекта Embarassed нали сме повечко хора вкъщи. Много съм доволна и се чудя как съм робувала на мивката....

Последна редакция: сб, 19 яну 2013, 21:58 от preci

# 55
Ползвам от една година таблетките на Лидъл и съм много доволна!

# 56
Crazy Joy
Ако е здрава след първото миене ще се похваля  Mr. Green
Как няма да е здрава, да ти е честита и дълго да ти служи.
Ползвам от една година таблетките на Лидъл и съм много доволна!
И аз ги ползвам отдавна, тези който са all in 1. Доволна съм, но по съм доволна от Феъри. Цената обаче е двойна.

# 57
Не само че е здрава ами и мие прекрасно  Heart Eyes
Като ползвам таблетки all in 1 сол необходима ли е? Познати ни казаха,че не е,но все още нищо незнам.

# 58
Много се радвам, че си доволна.
Сол е задължително да сложиш. Нямаш ли лакмусова хартийка с която да си направиш проба на твърдостта на водата за вашия район и  според това да си настроиш машината.Трябва да имаш и инструкция как става това за твоя модел с приложена скала на каква степен да я настроиш според твърдостта.

# 59
Имам и го направихме,но се зачетох и разбрах се солта се слага не само заради твърдостта.Някакъв йоно....а сега де...се прецаквал ако няма сол.
Четох също и че морската сол била еквивалент на другата.......има ли нещо вярно или ?

Общи условия

Активация на акаунт