Препарати за съдомиялна - 5

• 67 778
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
А аз при едно ходене в Ямбол ги видях за първи път и си купих 20+7 - около 15 лв бяха, гУляма набутвация
Ама карай!

# 541
  • Пловдив
Случвало ли ви се е да не се разтвори таблетката. Бях пуснала на 40 гр. за чаши и таблетката беше в долната кошница наполовина.

# 542
Случвало ли ви се е да не се разтвори таблетката. Бях пуснала на 40 гр. за чаши и таблетката беше в долната кошница наполовина.

За такива ниски температури и кратки програми използвай гел за съдомиялни. Нормално е при ниските градуси и краткостта на програмата, таблетата да остане недоразтворена.
Не се притеснявай, нормално е.

# 543

Да, на толкова ниска температура и на тази къса програма, е много вероятно да не се разтвори. За тези програми, гелът е по-подходящ вариант (или прах, евентуално).

взех феъри платинум за първи път 70 бр за 28 лв ... 40 ст/бр нормална ли е тая цена, кажете по колко вървят по принцип

Последно взех феъри платинум за 16лв, 44бр. Но помня една голяма опаковка, 70бр, която бях взела за 25лв, тоест, още по-изгодно беше.   1dishes

edit: Sourcherry вече е отговорила  Hug

Последна редакция: пт, 10 май 2013, 15:04 от Вейда

# 544
  • Варна
Някой ползвал ли е таблетките за съдомиялна на Лидл (W5)? Хубави ли са?

# 545
Някой ползвал ли е таблетките за съдомиялна на Лидл (W5)? Хубави ли са?
Аз ги ползвам в момента.
Взех най-обикновените - 60 таблетки за около 8 лв.
Има и такива 3в1 - 40 таблетки за около 8 лв.
В темата споделиха, че са доволни от тези 3 в 1. Аз реших да взема от обикновените ( сол и гланц си слагам, така или иначе в миялната). Първоначално споделих, че не съм доволна. Не че не измиват, напротив!
Просто ми липсваше блясък и искрящи съдове. Продължавам да ги ползвам и вече не ми прави впечатление толкова дали има блясък. Важното е, че съдовете ми излизат чисти. Няма засъхнали капки по тях, няма дори драскотини, които със скъпите таблетки постигнах по някои съдове, дори на част от тях увредих пластмасовите дръжки.
Мисля да си взема пак такива, или може да опитам тези 3 в 1, които се препоръчват тук.
Ползвам икономична, автоматична и 3в1 програми, според замърсеността на съдовете и дали ще мия тави, тигани или само чинии и чаши.

# 546
Здравейте , купих си сол за миялна машина от  Лидл.Но се оказа по едра от другите до сега които съм ползвала .Вие доволни ли сте от нея и каква е разликата спрямо другите ?

# 547
Здравейте , купих си сол за миялна машина от  Лидл.Но се оказа по едра от другите до сега които съм ползвала .Вие доволни ли сте от нея и каква е разликата спрямо другите ?
Аз лично много я харесвам. Смятам че като е по-едра, по-бавно се разтваря/ама това си е мое мнение/

# 548
Назад в темата се споменава, че колкото по-едва е солта, толкова по-добре.
Затова и аз се насочих към Лидълската, че я споменаваха като хубава сол за миялна.

# 549
Значи не съм сгрешила като съм е купила .
А за гланца едно мнение на Лидл.

# 550
Значи не съм сгрешила като съм е купила .
А за гланца едно мнение на Лидл.
Аз съм доволна от него Peace

# 551
  • Русе, България
С голяма питанка се включвам и аз в темата! От самото закупуване на съдомиялнята използваме мутитаб таблетки - преценихме, че е по-икономично и по-лесно за обслужване вместно да зареждаме със сол, гланц и препарат. Обаче съм все по-недоволна!
Първо бяхме с Медикс 10 в 1 - нямам много спомени, но сигурно нещо не ми е допаднало (може и цената да е било). После си взех от Карфур тяхната марка таблетки - много по-голямо количество, за около 10 лева ми се върти в главата, и миеха много добре! Когато свърши обаче, не можах да намеря същите (дали бяха изчерпани или просто не бяха заредили изобщо, защото ми се струва, че хич не ги виждам по рафтовете вече) и взех от марката Планет Спа (с една костенурчица).
С всяко следващо миене имам чувството, че все по-малко и по-малко се измиват съдовете. Остават много следи и засъхнали капчици, а пластмасовите съдове се покриват изцяло със ситен бял прах и трябва много, много да се търкат на ръка.

Та, голямата ми чуденка, като прегледах и темата сега, е дали наистина е толкова трудно, когато трябва три различни консуматива да се обслужват, или просто да търся други таблетки?

# 552
С голяма питанка се включвам и аз в темата! От самото закупуване на съдомиялнята използваме мутитаб таблетки - преценихме, че е по-икономично и по-лесно за обслужване вместно да зареждаме със сол, гланц и препарат. Обаче съм все по-недоволна!
Първо бяхме с Медикс 10 в 1 - нямам много спомени, но сигурно нещо не ми е допаднало (може и цената да е било). После си взех от Карфур тяхната марка таблетки - много по-голямо количество, за около 10 лева ми се върти в главата, и миеха много добре! Когато свърши обаче, не можах да намеря същите (дали бяха изчерпани или просто не бяха заредили изобщо, защото ми се струва, че хич не ги виждам по рафтовете вече) и взех от марката Планет Спа (с една костенурчица).
С всяко следващо миене имам чувството, че все по-малко и по-малко се измиват съдовете. Остават много следи и засъхнали капчици, а пластмасовите съдове се покриват изцяло със ситен бял прах и трябва много, много да се търкат на ръка.

Та, голямата ми чуденка, като прегледах и темата сега, е дали наистина е толкова трудно, когато трябва три различни консуматива да се обслужват, или просто да търся други таблетки?

моите впечатления са, че повечето момичета в темата си слагат сол и гланц, защото е по-добре за миялната и за измиването. А и таблетките, които си ползвала не са от най-хвалените. От Карфур си купуваме ГГ таблетки и гланц и аз съм доволна.

# 553
Независимо какви таблетки се ползват - сол трябва да има заредена в миялната. Това научих от темите за съдомиялна.
Гланцът е по желания. Аз използвам и гланц, независимо какви таблетки съм взела.
Сегашните са най-обикновени, но преди това си взимах 3в1.
Момичетата ме предупредиха да си заредя миялната със сол.

# 554
  • Русе
Сол - задължително, а според мен и препаратите, които си ползвала хич не са от най-добрите. Дори и 10-15-20 в 1, за Русе сложи гланц, дори и да е на 1. Сол и гланц се зареждат веднъж на 1-2 м, така че не е трудно обслужването им.

Общи условия

Активация на акаунт