Препарати за съдомиялна - 5

• 69 268
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Свърши ми солта и утре ще купувам. Да ми препоръчате някоя по-добра в съотношение цена-качество? Аз ползвам Калгонит от години, на ДМ има ли добра, че ми е на път?

ДМ не е добра, ситна е. Аз купувам едра немска 2 кг за 3 лева и нещо. Едра има и в Карфур тяхна марка 4 кг за около 6 лева.

# 76
Свърши ми солта и утре ще купувам. Да ми препоръчате някоя по-добра в съотношение цена-качество? Аз ползвам Калгонит от години, на ДМ има ли добра, че ми е на път?

ДМ не е добра, ситна е. Аз купувам едра немска 2 кг за 3 лева и нещо. Едра има и в Карфур тяхна марка 4 кг за около 6 лева.
Аз купувам от Лидл сол, едра е и е 2 кг. Доволна съм.

# 77
  • Русе
Каква е цената на Лидл-ската? Карфурската я няма от много време, а много ми харесва.

# 78
Хм, забелязвам, че от новия ароматизатор съдовете ми миришат на някаква химия. Случвало ли ви се е?Сигурна съм, че е от него защото няколко пъти пусках машината без ароматизатор и я нямаше тая миризма, а и гланца ми е ГГ newsm78

# 79
Ароматизатора на ДМ го бива- миризмата на лимон почти не се усеща,но и не мирише на препарат както преди  Peace

# 80
Солта в Лидл струва към 2,40лв за 2 кг. Марката си е тяхна на W5.

# 81
  • Русе

Мерси, май тези дни ще мина на взема. И като цена хич не е лоша.

# 82
Някой ползвал ли е таблетки Elli Angel? Отзиви? Днес ги гледах в КАуфланд, много добра цена, но заслужават ли си?

# 83

Мерси, май тези дни ще мина на взема. И като цена хич не е лоша.
Даже много добра цена! Поръчах на брат ми да ми вземе  сол от Лидъл.

# 84
А солта всичката ли се слага newsm78
Мъж ми налял вода и добавил сол,но не всичките 2 кг...така пишело,но ми е съмнителна работата newsm78

# 85
Сипва се сол толкова, колкото ще поеме резервоара.

# 86
  • Варна
Някой ползвал ли е таблетки Elli Angel? Отзиви? Днес ги гледах в КАуфланд, много добра цена, но заслужават ли си?
Аз. Не са добри. Но ще ги изразходвам, като слагам от чевъртинка от тях при половинка от Калгонита и ГГ. Grinning

# 87
Дон Домат, много ти благодаря! И аз имах такова съмнение, за това първо реших да питам Mr. Green .
  bouquet

# 88
  • в полите на Балкана
Някои ползвал ли е  таблетките на екозоне за почистване на машинката?

Не мога да оправя линка  Confused излиза като рекламен спам .

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 13:37 от мамаРаче

# 89
Някои ползвал ли е това за почистване на машинката?

Моля те, оправи линка.

Общи условия

Активация на акаунт