Препарати за съдомиялна - 5

• 69 475
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
  • в полите на Балкана
Да си кажа донесоха ми Финиш 120бр за 20лв. Не е еко, но пък мие перфектно. Wink

# 271
И аз мия с Финиш и Сомат, не са еко, но за мен е важно, че идеално ми лъска загорелите тави  Grinning

# 272
  • София
Еее, тия от Карфур меко казано са се оляли. Похвалихме нещо и дай да му надуят цената. Аз така и не съм ходила да видя в нашия, че всички сме болни, но ще гледам до края на седмицата да се замъкна.
не само това...ами и не всичко зареждат вече/а аз съм и вътрешен човек/
вчера търсих от ГГ препарата на Царигредско- ами нищо нямаше от този вид  #Cussing out

# 273
Ела във Варна, и без да си вътрешен човек ще си купиш ГГ Peace

# 274
  • София
Ела във Варна, и без да си вътрешен човек ще си купиш ГГ Peace
странното е че уж първо в София идват а тук ги няма #Cussing out
Не че не съм се заридила за месеци наред с всичко дето сте хвалили,ама ми се искаше да пробвам гланца....
 Laughing
Ама нищо- няма да тръгна да ги търся из София- сигурно ги има някъде,просто си мрънкам че Карфур ми е подръка,казвате че оттук ги взимате а аз от месец не ги виждам изобщо...

# 275
  • Русе
И при нас бяха изчезнали известно време, доколкото разбрах зависи от местния шеф дали ще се зареждат. Той преценява и дава заявка. Затова не е изненада, че на едно място има, на друго не.

# 276
  • Sofia
В Карфур в България мол има всички продукти на ГГ. Само че не са при другите препарати за съдомиялни, а отделно заедно с другата еко битова химия Peace

# 277
Здравейте
скоро както е тръгнало ще се сдобия с такава помощница у дома.Вие ще сте ми от голяма помощ ако възникнат въпроси,а колкото до таблетките още се чудя какви да бъдат Simple Smile
За сега ще ви следя за да се поограмотя  Mr. Green Joy

# 278
  • Варна
Вчера ходих до Карфур да купя таблетки ГГ
мъжът ми гледа  всичко що е Сомат на промоция и вместо ГГ ме убеди да вземе таблетки
мулти-перфект на сомат ,намалени на 8.89,от  цена 18 и нещо лв.
и като всеки мъж , гледай сега на половин цена са ,пробвай щото 18 лв после за тях не давам !!!
а са само 26 бр !
гледам днес в един квартален магазин 11.70 лв без да са на промоция
и се чудя , как може такава разлика в цената и така да лъжат че всъщност са ги пуснали на половин цена !

# 279
  • о`майна лунна нощ е
Явно може, и то не само там и не само с този продукт.
Преди 2-3 седмици взилам в Лекси. Гледам промоция на прах за пране Персил с подарък някакво плюшено мече - 20 лв. и ... нещо си отгоре. Същият този прах в Карфур стои трета седмица поред на малко под 15 лева, пак с подарък въпросното мече.

# 280
  • Варна
а колко килограма е въпросният прах?

# 281
  • Gone with the wind
В Карфур на Цариградско си има ГГ - просто не е при препаратите за съдомиялна, а при еко препаратите, точно до перилните (в частта откъм касите).

# 282
Я да ви питам някой от вас  ползва ли съдомиална Нео спряла съм се на такава но малко се колебая дайте мнение МОЛЯ  bouquet

# 283
stefito_8986 колко пари е това НЕО, на което си се спряла?
Може да погледнеш тези теми, има повече информация
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=692868.0

# 284
  • Варна
Тук обсъждаме препарати за миялни , не машинките , но са евтинки
като купувах моята миналата седмица НЕО-то беше 399 лв в Техномаркет !

Общи условия

Активация на акаунт