Препарати за съдомиялна - 5

• 69 470
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Аха добре много се извинявам и благодаря за линка за другата групичка където се обсъждат само машинките,и пак се извинявам просто не знаех че тук може да си говорим само за препаратите  oops

# 286
  • ИЛИНДЕН
Имам въпрос свързан с таблетките Грюн Грийн.  Дали са с водоразтворимо фолио, защото когато отворих кутията, вътре бяха опаковани в прозрачно фолио. Благодаря ви предварително.  

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 19:38 от fragal

# 287
Имам въпрос свързан с таблетките Грюн ГрийнДали са с водоразтворимо фолио, защото когато отворих кутията, вътре бяха опаковани в прозрачно фолио. Благодъря ви предварително. 

Не, не са, трябва да ги извадиш от опаковката Peace

# 288
  • София
Досега ползвах гела на Калгонит, но след измиване чашите имаха аромат на препарат.
Съпругът ми купи тези дни гел на Сомат-няма лош аромат по съдовете, но все още не се доказал у дома   Wink!

# 289
  • Варна
Кажете ми моля , къде във Варна има Феъри
търсих в Метро , Елитис , карфур....не видях ?

# 290
  • Русе
Кажете ми моля , къде във Варна има Феъри
търсих в Метро , Елитис , карфур....не видях ?

Няма го в големите вериги, в магазинчетата за паралелен внос ги продават.

# 291
Не помня в коя тема обещах да пиша.
Пуснах 1/2 таблетка от Финиша, на нормалната програма - 55С, 90мин. Страхотно измито всичко! Имаше няколко чинийки от предишния ден, доста засъхнали вече. И нямаше остатъци от препарата.
А топчето в средата първо го изчопках с ножа и след това срязах табл.

# 292
Бях пробвала някакви еко-таблетки, не бяха лоши, но като взех Финиш направих разликата - засега сме на тях  Peace иначе подреждането още ми е тъмна Индия .. иначе бих пробвала Феъри, ама за сефте чувам за "магазинче за паралелен внос"  Blush

# 293
Сега се замислих с тези половин таблетки ...днес извадих една чаша с променен цвят- беше станала по тъмна.Имам ги две еднакви и разликата е драстична,а са ми скъпи  Sad Дали не идва силен тоя финиш newsm78
Други такива чаши не съм пускала Rolling Eyes

# 294
  • София
Бях пробвала някакви еко-таблетки, не бяха лоши, но като взех Финиш направих разликата - засега сме на тях  Peace иначе подреждането още ми е тъмна Индия .. иначе бих пробвала Феъри, ама за сефте чувам за "магазинче за паралелен внос"  Blush
ФЕЪРИ видях днес в Лили козметика в THE MALL на Цариградско в София- значи и в другите магазини от веригата може да ги има....вяха два вида-но не се загредах -просто ги видях че ги има/познах опаковката/

# 295
  • Варна
Много полезни теми (за миялните и за препаратите), доста изчетох тези дни, защото ми предстои най-сетне да пусна и моята машина (надвам се още утре) и за първия тест съм оставила няколко засъхнали чинии от вчера и днес  Laughing Да видим как ще се справи. Вчера се заредих с препарати - сол, таблетки, блясък. От прочетеното разбрах, че трябва да ползвам половин таблета (съдомиялната ми е 45 см), а за по-замърсени съдове - цяла. Аз обичам да тествам, така че ще пробвам различни варианти  Grinning Поздрави и благодарности за индиректната помощ (мнения, съвети и опит)   bouquet

# 296
  • Sofia
Не винаги засъхналите мръсотии по чиниите се изчистват,по-добре ги премивай леко предварително

# 297
Не винаги засъхналите мръсотии по чиниите се изчистват,по-добре ги премивай леко предварително

този съвет не е правилен, при мен се измиват засъхнали от 2-3 дни. Нищо не премивам предварително, не намокрям дори. Трупам си ги в машинката и я пускам като се напълни.

# 298
  • Sofia
Представям си каква е миризмата в миялната,щом ги държиш немити толкова време  ooooh!

# 299
А защо да има миризма??? Има си функция изплакване, винаги я използвам, ако няма да пускам машинката скоро. И няма миризма Peace

Общи условия

Активация на акаунт