Препарати за съдомиялна - 5

• 69 390
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
  • Berlin
Това Феъри толкова ли е хубаво? Simple Smile И само за миялната ли ползвате тази марка? Питам, защото видях, че свекърва ми има една бутилка препарат за миене на чинии у тях, ама не знам откъде го е взела, май е от някакви помощи.

# 421
Пропуснах да кажа, че Сомата е с годност края на август.

# 422
Това Феъри толкова ли е хубаво? Simple Smile И само за миялната ли ползвате тази марка? Питам, защото видях, че свекърва ми има една бутилка препарат за миене на чинии у тях, ама не знам откъде го е взела, май е от някакви помощи.

И за чинии има Фери с 5 цвята и миризми Peace
И него ползвам .С една капка мие доста хубаво,пени се добре и сваля мазнини Peace

# 423
Не вярвам Феърито да е от помощи  Mr. Green Нашето си го купувахме от Англия, но скоро чух, че в Т-маркет май го имало..аз все още издирвам Феъри за съдомиялна  Mr. Green

# 424
Не вярвам Феърито да е от помощи  Mr. Green Нашето си го купувахме от Англия, но скоро чух, че в Т-маркет май го имало..аз все още издирвам Феъри за съдомиялна  Mr. Green

в Пловдив го има в почти всички магазини паралелен внос, на различни цени и бройки в плик.

# 425
Още един фен на  Феъри  Peace (за съдомиялна още не съм пробвала, но и това ще стане).
И за чинии (Fairy foam), а вчера открих, че отлично се справя с остатъци от тиксо и подобни лепнещи неща върху пластмаса - Fairy за greasy - обезмаслителите ряпа да хапват:)

# 426

ползвам вече 5 опаковка на фери за момента най доволна съм от него
пред финиш ал ин уан; и куантум
в пъти по добро
в магазини 345 има Платиниум фери / в момента съм с него Wink

# 427
нормално ли е да ги вадя от миялната бляскави, без петна, без капки, измити, но като ги сложа под мивката все едно още нещо отмивам от тях. ползвам еко таблетките. направо ще ме довърши тая моята съдомиялна..иска ми се да кажа поне веднъж, че всичко е перфектно, но уви.. къде бъркам  newsm78 сол и гланц са на 1ва степен.

# 428
Moже съдомиялната да не е в ред  newsm78

# 429
  • София
Момичета от къде да си намеря ГГ-гланц
в Карфур го няма...
в някойя от големите вереги продава ли се
търсих го и в Био магазина в Мола...и там го няма.... Tired

# 430
в Пловдив и Стара Загора го има в Карфурите, в другите вериги не съм го срещала.

# 431
  • София
може ли да ми качите снимка, да не търся нещо различно.... Embarassed
нали е този
http://freshaktiv.eu/43/44/168.html

# 432
нали е този

Да, този е Simple Smile

# 433
  • Варна
нали е този

Да, този е Simple Smile
newsm10

в Пловдив и Стара Загора го има в Карфурите, в другите вериги не съм го срещала.
Аз също си го купих от Карфур във Варна, преди 3-4 седмици. vdn Може да не са имали наличности в момента, проверявай редовно ако имаш възможност.

# 434
  • София
Офффф-че имам имам ама в Карфур на Цариградско не мога да го намеря и това си е ...а в другите не ми се ходи....
То таблетките само докато бяха на прИмоция успях да намеря...и сега пак ги няма...а целия магазин преравям всяка обедна почивка

Общи условия

Активация на акаунт