Препарати за съдомиялна - 5

• 69 227
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Знае ли някой на Прил гел /Сомат гел, тук/ колко му е срокът на годност?
http://www.google.com/search?q=pril+gel&tbm=isch&tbo=u&a … =1024&bih=612

този Сомат, който пробвах и изтичаше неравномерно от двете отделения, беше със срок до към една година напред, но не пишеше кога е произведен. Затова не мога да дам сигурен отговор Thinking

# 586
Венито, благодаря!

# 587
в ДМ има намаление на сомат гел два вида

# 588
Цена? Благодаря

Последна редакция: пн, 03 юни 2013, 12:48 от mmtomova

# 589
# 590
Това някой да го е пробвал? newsm78

http://www.-spam254-/bp-21/2013/06/03/

# 591
в ДМ има намаление на сомат гел два вида

3 вида са, цената е 9.99 лева.

# 592
Аз скоро си купих Сомат от Карфур за 19,90 лв 114 таблетки на промоция. Доволна съм, измива добре.

# 593
Здравейте!
Понеже съвсем затънах в тези таблетки  ooooh! директно да попитам това изгоден вариант ли е?Предполагам,че са турски,но да кажем,че мен това не ме вълнува.Въпросът е дали ще мият добре?

http://prodavalnik.com/fairy-120-tabletki-za-sdomiyalna---33-00-lv-i22986483

И ако не,то за начинаещ какво ще препоръчате като първоначална покупка, така че да не се разочарова  Mr. Green

Колебая се между Феъри,Финиш и Сомат  Thinking. Искам да блестят съдовете от чистота.Но не искам и да се надраскат  Crossing Arms /поне не в началото  Laughing /

# 594
Здравейте!
Понеже съвсем затънах в тези таблетки  ooooh! директно да попитам това изгоден вариант ли е?Предполагам,че са турски,но да кажем,че мен това не ме вълнува.Въпросът е дали ще мият добре?

И ако не,то за начинаещ какво ще препоръчате като първоначална покупка, така че да не се разочарова  Mr. Green

Колебая се между Феъри,Финиш и Сомат  Thinking. Искам да блестят съдовете от чистота.Но не искам и да се надраскат  Crossing Arms /поне не в началото  Laughing /
Тук ще намериш и доволна, и разочарована домакиня, от всеки един вид таблетки, които си посочила.  Laughing
Лично аз, Сомат никога не съм ползвала, Финиш дори не помня как се справят, но пък съм фен на Феъри. Не е оставало нещо неизмито с тях, нито имам надраскани съдове. Обаче, много неща имат значение - препаратът, миялната, качеството на стъклото, температурата на миене... Според мен няма универсален отговор.
(цената, посочена в линка не ми се струва много изгодна)

# 595
  • На брега на реката
Здравейте!

Цената е доста изгодна - 27 стотинки. Аз обаче ползвам от капсулите Феъри платинум, тези не съм пробвала и нямам мнение.  От течния преперат съм най-доволна от Финиш, а от таблетките - ГГ. Това е моя опит разбира се, вероятно и други ще споделят, но ти сама ще решиш за себе си.
Успех

# 596
От както пуснаха таблетките на К-Класик, не ги заменям за нищо. 60 табл. за 8лв. Иначе, ги дебна на промоция по 6.50 ги пускат. Слагам сол и гланц и резултата е фантастичен!

# 597
и на мен ми се струва неизгодна цената, като Вейда. Ако бяха Платинум да, но за този стар модел е скъпо.
Аз съм доволна като Бобулина от ГГ. Като измиване, цена и безопасност нямат сравнение с никои други таблетки Hug

# 598

Финиша ми съсипаха чаши, чинии и прибори. 3 месеца ползвах 3в1. Много са силни и агресивни.
Вече и аз експериментирам. Бях взела на Лидъл обикновените таблетки 60 броя за 8 лв. Не измиваха до степен силен блясък, както отначало беше с Финиш, но съдовете излизат чисти и сухи. Иначе и Лидъл имат 40 таблетки Всичко в едно и са пак на цена около 8 лв.
Не мога да определя дали съм доволна, защото те вече са ми надраскани и чаши и чинии, а не смея да сложа нещо ново в миялната да тествам.

От както пуснаха таблетките на К-Класик, не ги заменям за нищо. 60 табл. за 8лв. Иначе, ги дебна на промоция по 6.50 ги пускат. Слагам сол и гланц и резултата е фантастичен!

Вчера си взех от тях, но взех Всичко в едно - за 7.50 лв - 40 броя.
Видях, че на обикновените 60 таблетки за 8 лв - не защитават алуминиеви прибори, сребърни прибори и още няколко неща бяха описани, та реших да взема " Всичко в едно", да ги пробвам.
Прочетох хубави мнения за тях.

# 599
Много ви благодаря за бързите отговори  Hug !!!Изчетох цялата тема,даже документ си отворих за някои важни моменти,че после да не се лутам  Laughing

Значи да забравя за Финиш  Thinking

Много искам Феъри,но незнам къде в Пловдив има  Thinking Доколкото прочетох се намират в магазинчетата за паралелен внос  newsm78

ГГ май не миели силно замърсени съдове и тави  Thinking Та затова ги изключих,но може и да греша  newsm78

Ще проверя и в Кауфланд за тези техните.Цената е повече от добра  Party

Общи условия

Активация на акаунт