Препарати за съдомиялна - 5

• 67 961
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
elfi4ka , аз ползвам само ГГ , нямам друг препарат за тави и тенджери  Peace
Имам един гел, който си взех да пробвам, че беше на промоция . Еми освен , че мирише гадно (химично) като отворя машината , не мие . Слагам го само като мия чаши и купички , което е рядко, защото не мога да си напълня миялната само с това .

# 601
И аз съм за таблетки и гланц ГГ. Доволна съм от съотношението цена, качество и най-вече, че са еко и не замърсяват природата или поне по-малко.

# 602
Здравейте Simple Smile
От днес и аз имам съдомиялна... Много, ама много съм доволна..
Тъй като съм с малко дете и нямам много време да чета назад, ще ви попитам кои и какви препарати да използвам?
Машинката ми е такава http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … -ZANUSSI-ZDF-3013
Някоя от вас има ли я и ако да, то доволни ли сте??? Как се слага солта и какво се слага в по- голямото отделение на капака?
Още веднъж се извинявам, че питам неща, които най- вероятно са обсъждани Simple Smile   bouquet Hug

# 603
Здравейте Simple Smile
От днес и аз имам съдомиялна... Много, ама много съм доволна..
Тъй като съм с малко дете и нямам много време да чета назад, ще ви попитам кои и какви препарати да използвам?
Машинката ми е такава http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … -ZANUSSI-ZDF-3013
Някоя от вас има ли я и ако да, то доволни ли сте??? Как се слага солта и какво се слага в по- голямото отделение на капака?
Още веднъж се извинявам, че питам неща, които най- вероятно са обсъждани Simple Smile   bouquet Hug

Честито! Да е здрава помощница! Солта се слага на дъното на съдомиялната, има голяма кръгла капачка, отвиваш, наливаш вода ако няма и после допълваш със сол догоре. Затваряш плътно капачката и регулираш подаването на сол според водата там където живееш, ако е твърда слагаш на по-висока степен и наблюдаваш как мие. Ако има проблеми, регулираш. В голямото отделение се слага таблетка, гел или прах, т.е миещ препарат. На всяко пускане се слага по една доза. В малкото се налива гланц и се регулира както солта. Него съдомиялната си го пуска сама според програмата. Доливаш като светне индикаторът.

# 604
  • София
Да попитам "Препарат за изплакване" W5 от Lidl гланц за миялни ли е или друга екстра?  Hug

# 605
Да попитам "Препарат за изплакване" W5 от Lidl гланц за миялни ли е или друга екстра?  Hug

Такова е, да.

# 606
Здравейте, момичета!
От вчера и аз имам съдомиялна - Беко 6831 (http://www.technopolis.bg/b2c/details/680580/P11100501/Sadomiyal … -BEKO-DSFS-6831-X). Никога не съм искала и затова не съм се интересувала за нещата около миялните, но ми е подарък. Много съм наплашена да не ми надраска чашите, защото в офиса машината (или препарата) съсипа всички чаши и чинии, миришат много гадно и не ги изплаква добре. Но съм решила да си я ползвам и затова имам нялко въпроса:
- как се регулира солта? Аз съм от София, но явно и тук трябва да се слага. Чета за някакво фабрично регулиране (не знам какво е това, нито къде да го погледна), може ли да се регулира ръчно и как?
- ако ползвам таблетки - един милион неща в 1 - трябва ли да слагам глац и той къде се слага и по колко?

# 607
Колко струва лидълският гланц?

Да споделя за таблетките "Всичко в едно" Класик на Кауфланд - много съм доволна. Peace

# 608
Аз пусках вече 3 пъти съдомиялната с Феъри Платинум.Никакви забележки дори на 58 минутната програма на 60 градуса.Всичко блести,сухо и без бели петна за сега  Flutter

# 609
Да споделя за таблетките "Всичко в едно" Класик на Кауфланд - много съм доволна. Peace
След като не можах да намеря ГГ и аз си взех ККласик. Неочаквано добре се справиха с доста загоряла тава . Доволна съм и аз  Peace

# 610
То всъщност не е в справянето проблема, а в биоразградимостта. Нали целта е да не си хапваме химия заедно със супата или таратора Simple Smile

# 611

Лидълския гланц струва 2,49 или 2,79 лв. Аз съм много доволна от него

# 612
То всъщност не е в справянето проблема, а в биоразградимостта. Нали целта е да не си хапваме химия заедно със супата или таратора Simple Smile
Съгласна съм за химията, но не съм съгласна , че всички таблетки се справят със загорели тави . И все пак ако си намирам ГГ, винаги ще ги предпочета пред други таблетки  Peace

# 613
Съгласна съм за химията, но не съм съгласна , че всички таблетки се справят със загорели тави . И все пак ако си намирам ГГ, винаги ще ги предпочета пред други таблетки  Peace
Бихте ли ме просветили, какво имате предвид? Че химията от таблетките остава по съдовете след измиване в съдомиялна машина, или?

Лидълския гланц струва 2,49 или 2,79 лв. Аз съм много доволна от него
Много ти благодаря. Страхотна цена! Ще го потърся.  bouquet

# 614
Още едно положително мнение за Лидълските препарати за миялна. Доволна съм и от двата вида таблетки, от солта и гланца също. Цената е 3 пъти по-ниска от повечето препарати на пазара, а резултата от миенето е идеален!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт