Препарати за съдомиялна - 5

• 67 950
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • Някъде на път....
То всъщност не е в справянето проблема, а в биоразградимостта. Нали целта е да не си хапваме химия заедно със супата или таратора Simple Smile

Peace Абсолютно!

# 616
Още едно положително мнение за Лидълските препарати за миялна. Доволна съм и от двата вида таблетки, от солта и гланца също. Цената е 3 пъти по-ниска от повечето препарати на пазара, а резултата от миенето е идеален!  Hug
Таблетки на Лидл не са лоши, но леко ми надраха съдовете.Гланца е хубав и много икономичен, купи една бутилка преди повече от 6 месеца и имам още 1/3 от бутилката. Таблетките на Кауфланд за мен лично са най-добрите за цената си.  С тях нямам надрани или побелели съдове.

# 617
  • Варна
То всъщност не е в справянето проблема, а в биоразградимостта. Нали целта е да не си хапваме химия заедно със супата или таратора Simple Smile

Peace Абсолютно!
Още един съгласен с това мнение  newsm10

Съгласна съм за химията, но не съм съгласна , че всички таблетки се справят със загорели тави . И все пак ако си намирам ГГ, винаги ще ги предпочета пред други таблетки  Peace
Преди около 15-20 дена бяхме в Карфур с мъжа ми и имаше ГГ, дори няколко кутии с боя за яйца бяха останали (бяха пуснали промоционални по Великден). Ти къде ги търсиш ГГ, че не ги намираш?  Thinking Но пък аз като взех една кутия, мисля, че останаха още 3, затова е възможно ако си търсила в дните след като аз бях там, да са свършили.

Аз тави и тенджери рядко пуска в миялната, че заемат много място, освен това абсолютно винаги ги накисвам преди да ги измия! Така че нямам оплаквания от ГГ, от скоро имам миялна и не съм купувала друг препарат (току що привърших първата опаковка), а и аз не съм по "пробите". Така че засега ще си карам с ГГ.

Последна редакция: вт, 02 юли 2013, 19:04 от Tsvetivn

# 618
Виждам, че за Лидлските препарати споделяте, та и аз да се включа - много съм давална от тях, мият ми чудесно и не виждам щети по чаши и чинии. Всичко ми е на Лидл и таблетките и гланца и солта.

# 619
 Tsvetivn , преди 4-5 дни ги търсих . По принцип дори и да имам половин кутия , като видя си купувам. Обаче вече не ми е удобен магазина и по-рядко ходя. И като не намерих трябваше да взема други, нямам време да изчаквам седмица примерно, да заредят....евентуално.
Иначе нямах предвид, че ГГ не мие загорели тави- напротив , блесват ми и с тях. В началото имах прах Финиш и от него не бях доволна, сега имам и гел на Сомат, него го ползвам много рядко. Имам го от август , а не съм изхабила и половината още .

# 620
Аз от течния препарат бях много доволна, но понеже ми е много малко отделението за препарат и не мога да сложа нужното количество за силно замърсени не може да измие хубаво тава, иначе ежедневните и за кратка програма мие супер!

# 621
за доволните от Лидлските таблетки съм давала пример нееднократно. След една година ползване ще прецените какво е станало със съдовете. Аз и ги носих дори от Гърция като евтини и качествени, но късно излиза проблема.

# 622
До сега не съм използвала Сомат таблетки. Предстои промоция в Кауфланд. Доволни ли сте от тях?

Ползвала съм гел и съм доволна-за обичайно замърсени съдове. С по-загорели не се справя. Почти винаги имам и от него-за по-фини съдове и стъклария.

# 623
Ползвала съм такива таблетки - агресивни са, също като финиша са

# 624
Кое е най-малкото "зло" тогава? ДМ,ККласик,Лидълските,Медикс,Сомат или Финиш? В нашия град има май само тези-ГГ не се намира.

# 625
Медикс в никакъв случай - не мият. На ДМ и Лидл не съм ползвала, но лидлските много ги хвалят.

Аз от 2-3м. мия с К-Класик и не мисля да ги сменям, много съм доволна. Мият прекрасно, дори загорели тави, не са ми надраскали абсолютно нищо. Имам много чаши с разни картинки - всичко си стои по местата. Дори разни после появили се черни точки по порцелановите чаши ми махнаха.

# 626
Ще опитам ККласик. Ползвах Лидлски. Доволна съм.Единствената щета е много избледнелите  рисунки на една стара емайлирана тенджера.
Питам,защото някъде назад в темата имаше мнение,че продуктите собствена марка на веригите не са качествени.
А някой да има опит с ДМ? Виждам,че имат екологични някакви.

# 627

Аз от 2-3м. мия с К-Класик и не мисля да ги сменям, много съм доволна. Мият прекрасно, дори загорели тави, не са ми надраскали абсолютно нищо. Имам много чаши с разни картинки - всичко си стои по местата. Дори разни после появили се черни точки по порцелановите чаши ми махнаха.

Може ли цена  Praynig
и има ли различни видове или са само едни?

Аз засега съм ползвала миялната около 5-6 пъти с Феъри Платинум.30 бр за 11 и нещо.Много съм доволна.Мият абсолютно всичко/престояло и засъхнало/ на 58 минутна програма на 60 градуса.Без да добавям сол и гланц.Все още не съм ходила до маркет,та незнам какви да взема може би на Ккласик или Лидълските  newsm78

Исками се да имам и едни малко по-евтини,за не толкова замърсени съдове,защото Феърито си е направо разхищение за такива Laughing

# 628

Може ли цена  Praynig
и има ли различни видове или са само едни?

Teзи, които аз ползвам са 60т. за 8лв (13ст на табл.), другите са всичко в 1 и са 7.50 за 40т.
- всичко в едно

- обикновените.

Всичко в едно не съм ползвала, защото имат едно като таблетка в средата, а аз режа таблетките, понеже съм с малка съдомиятлна и тези твърдите в средата ми пречат.

# 629
Можеш ли да видиш на кутията по колко грама са таблетките?

Общи условия

Активация на акаунт