Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 105-тa тема

• 158 090
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Oт мен ориз с шийтаки гъби и салата с чери домати,авокадо и сирене.

Последна редакция: пн, 28 яну 2013, 00:13 от Pety

# 556
Вкусно и неустоимо както винаги. Браво момичета  bouquet  Трябва да си купя нов рецептурник този почти го запълник  Joy

Ето и моите творения тутманика на Милица Божинова и невероятната торта "Василия" на Цецето

# 557
Момичета, този път не мога да ви изброя. За това за всички ви по един   bouquet. Много вкусно и разнообразно е при вас. Аз в събота правих едни крекери с кашкавал и розмарин и докато се наканя да ги снимам, те останали десеттина бройки. Определено ще има поправка в тройна доза Simple Smile))
Спокойна, хубава и вкусна седмица ви желая!

# 558
Лили и тутманика и тортата са много хубави.На тази торта и се каня отдавна и скоро ще и дойде времето.Изглежда много вкусна.  А за всички момичета   bouquet

# 559
Последните няколко дни сте изпълнили страниците с невероятни неща  bouquet  smile3501
Аз малко помързелувах откъм готвене,повече сандвичи правих, защото бяхме на ски , но имам какво да покажа - Чушки бюрек на фурна, по ЕЛИКСИР, само нямах моцарела да им сложа, но с пармезан и галета станаха много хрупкави.

Lili8507 , тортата изглежда перфектно  bouquet И аз съм я планувала, но още не идва ред Wink

# 560
С един горещ шоколадов шейк ще ви почерпя днес Simple Smile

Портокаловият сладкиш на Бианка ме вдъхнови да експериметирам, но за жалост не се получи Sad

# 561
  • Бургас/Пз
От снощи едни солени царевични мъфини с топено сиренеSimple Smile Вече ги няма, даже не успяха да изчакат да изстинат

Пилешки медени крилца на скара с две гарнитури Simple Smile

# 562
Ммммммм момичета, много вкусно още от сутринта е тук  Simple Smile направо да му се прияде на човек рано рано  Wink Ани , тия царевични мъфини страшно ме изкушават, макар принципно да не закусвам   bouquet за десерт  бих си хапнала и от чудесната торта Василия на Lili8507 с чаша шоколадов шейк на Katerina R  Heart Eyes

# 563
  • ВАРНА
 Вита баница с хрупкава коричка

# 564
Днес ориз с гъби който няма  вид но пък стана вкусен и сладкиш с козунак.

# 565
  • Русе/София
От мен слоесто хлебче печено пиле печен паламуд свински език кифлички калцоне класическа зелена салата домати с моцареласалата с риба тон

# 566
  • София
ani_d, възхитена съм от блога ти!
От снощи се ровичкам в него и си извадих няколко рецепти за торти.
За пръв път попадам на перфектно и грамотно написани и съвсем подробно обяснени рецепти за блатове и кремове.
Отделно имаш огромна фантазия за украса на тортите, аз до там няма да стигна, но по същество блатове и кремове много ми допаднаха повечето ти рецепти!

# 567
За кафенцето...изключително вкусен Портокалов кейк с шоколад  Heart Eyes Hug  bouquet
Лесен като детска игра. Всичко се бърка във блендера и се пече.  Peace

Рецепта: http://vkusnoteka.blogspot.com/2013/01/blog-post_28.html

Хубав ден момичета и успешна седмица!   chef

# 568
# 569
  • ГОре на черешата...
Трикси, така ми се прияде зелена салата Crazy...

Ние сме на пица и мляко с ориз

Общи условия

Активация на акаунт