Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 26

• 37 930
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
iv4enceto_91,
как мога да се включа в групата във фейсбук?

# 226
  • Стара Загора
iv4enceto_91,
как мога да се включа в групата във фейсбук?

Мисля, че само Адри може да добавя хора.

Извинявам се за негативния пост, но е много неприятно, когато някой отиде и си купи нещо много желано и не сподели, а ние тук го търсим като гламави. Със сигурност има такива случаи.

# 227
Благодаря за отговора  bouquet

# 228
  • Пловдив
Момичета,още на първа страница написах ,че ако някой търси или иска нещо мога да му го потърся и взема от Пловдив и на срещата ще му го дам Peace

# 229
  • София
Някой има ли от Диор Addict Extreme червилата? Впечатления?
Епона, аз имам 667 на Dior Addict Extreme.  Цвета е много хубав, наситен, хидратира, но за съжаление не е много трайно при мен. Имай предвид, обаче, че аз не използвам молив за устни, а зная, че те значително удължават живота на червилото (поне така ме убеждаваше консултантката в Брюксел, когато го купих, но аз не поддадох Embarassed)

# 230
Някой има ли от Диор Addict Extreme червилата? Впечатления?
Епона, аз имам 667 на Dior Addict Extreme.  Цвета е много хубав, наситен, хидратира, но за съжаление не е много трайно при мен. Имай предвид, обаче, че аз не използвам молив за устни, а зная, че те значително удължават живота на червилото (поне така ме убеждаваше консултантката в Брюксел, когато го купих, но аз не поддадох Embarassed)

Аз сега се чудя между него точно и Папарацито. Имаш ли възможност да ми пуснеш някакви снимки на него, че в нета са доста кът??? Ако не те зартуднява... Как би отпределила цвета? Минава ли много към оранжево, че хич не ми се ще да е така...?

# 231
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 232
# 233
Тъй като се оказа че имам коментираните 14 и 21 на Флормар, реших да спретна нещо с двата цвята. Ами много трудна задача-14 е добре, но 21 ми се разпрашва ужасно много (и със суха и с мокра четка), и дори с много напластяване не мога да получа чудесния цвят на сянката в кутийката ooooh!
Естествено снимките са много по-бледи от реалното...
Скрит текст:

# 234
  • София/Горна Оряховица
a.l.e.n.a - мерси за препоръката  Hug . Щом ти си доволна, ще прегледам и аз .

mima_r - много нежни очи имаш  Heart Eyes . След твоите снимки ме е срам да покажа моите мацаници  Blush .
Ако на фотоапарата си имаш опция да намалиш интензитета на светкавицата - пробвай така. Аз снимам на минималното възможно и цветовете излизат максимално близко до реалното. Другото, което опитвам, когато не излизат реални цветове, е да настроя на anti red eye. Така (поне при мен) светва два пъти светкавицата и кадъра се заснима докато обекта е още осветен, но не и докато самата светкавица свети. Ох, дано някой разбра нещо  ooooh! .

# 235
изчетох тази тема  Joy

Гримирам се с четки и с пръсти.
Тази година ще се гримирам много в зелено, много любим цвят ми е.
Аз чакам печеният руж на елф, който преди време Мис Нели препоръча.

# 236
Флормарските сенки ги има и във веригата Фантастико, има и 14.

# 237
Опасни жени Mr. Green Коварни!  Mr. Green
След като 10 теми бях в пълна опозиция на Метеоритите, накрая абдикирах и от вчера съм техен притежател!  Blush Blush Ефект от тях, както и преди не виждам върху лицето си, но пък е приятно да ги нанасям и да си мисля, че съм "озарена"  Mr. Green Crazy Mr. Green
Та, както казах - опасни жени!

п.п. предлагам да сложим като слоган на темата цитата за коварните жени, от подписа на Адри  Mr. Green

# 238
mima_r, много нежни гримове! Много ми харесва стила ти.  Heart Eyes Имаш много "място" за гримиране.

Feeling,   bouquet  Чакаме включване и от теб.  Hug

# 239
Много внимавайте какво си слагате на лицето. Защото такива съмнителни малки бг фирми (и не само) кой знае какво слагат в тези теракота пудри.
Много незнайни компании, които не се контролират слагат канцерогенни материали и какво ли още не. Не се хващайте толкова лесно на евтини и красиви неща, имайте си едно на ум Peace
Не са малко информациите в нета по този въпрос.
Не знам колко малки са бг фирмите,но същата пудра я купих от Солун за 5евро.Явно фирмата си изнася в чужбина.

Общи условия

Активация на акаунт