Хубавелко...сам със себе си?!

Нищо конкретно не говориха за себе си,основно за филма и приключенията покрай него,как са се учили да яздят и т.н. Йозлем отговори на зрител по телефона,че засега няма предложение за следващ проект,но когато има задължително ще каже,иска да направи правилен избор на проект,а не да прибързва.Говориха и за детството й ,как с брат й са правели белички ,нищо конкретно друго нямаше за личния й живот.
!

за новата тема!

Пък и звездата снощи и без друго беше Джан Бономо, Беяз обърна най- голямо внимание на него и постоянно смеещата се Гьокче. Явно и хората много ги харесват- смяха се, пяха, закачаха се...Няма лошо! 
Пък и той върти някак особено думичките и съвсем не му разбирам!
) Но тя ми направи добро впечатление и беше най- красивата от присъстващите дами и то не защото имам слабост към нея, а защото си беше самата истина!
И Волкан Кескин беше много сладък, невероятно очарователен и различен- харесва ми!
Харун в басейна
, сърцераздирателната поредна раздяла на Харун и Еда на кея
после момента на пристигането на Толга в мавзолея
и още десетки любими моменти
...Определено това бяха сериите на
, особено втората- като цъфнаха Еда и Толга, хванати за ръка в дома на Арсланлъ и после Харун с бялото поло
- зашеметяващо!
Продължавам да обожавам тоя сериал, заради невероятните емоции, които ми доставя! 

.Тук обикновено при такива представяния,всеки се появява с любимия си...Препоръчани теми