Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 234 - След финала

• 49 790
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • Стара Загора
Baigun, след този така живописен пътепис за Ава, няма как да не му се ще на човек да запраши за там.  Само чакам да дойде лятото и стягам багажа... дано дотогава да се намери и някой Харун  newsm08 smile3521

newsm10 newsm10 newsm10

Приятна вечер на всички!

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 19:37 от pkutieva

# 361
Добра вечер,Незабравими! Hug Hug Hug
Бганьо,страхотен пътепис за Ава,как на човек да не му се пътува натам. Party

# 362
Добър ден,Незабравими! Hug Hug Hug
Гледате ли в момента  Thinking,не се и съмнявам Wink.
Желая ви приятен уикенд,изпълнен с много красота,усмивки и обич! Heart Eyes Grinning
Малко тъжен,но много истински клип..............

# 363
  • Русе

Съботен привет, незабравими! Hug Hug Hug

# 364
# 365
Здравейте момичета,
направих си труда да се поровя в темите на другите сериали ,които се намират на първа страница на "Романтични сериали, теленовели"и ми направи впечатление ,че повечето теми се поддържат живи , защото техните любими герой не са потънали в дън земя като нашия!!!Даже да са приключили участие в дадения проект,се появяват в нов, или пък коментират евентуални участия в нови проекти, или пък дори просто се появяват от време на време  и това поддържа интереса жив!
Незнам за Вас , но на мен вече ми е много трудно да намеря повод за влизане в темата , а още повече за коментар!Добре ,че е нестихващия "творчески ентусиазъм" на Бай Ганьо Peace Peace Peace Peace Peace ,иначе ще умрем от скука!!!!  smile3507 smile3507 smile3507

# 366
# 367
# 368
# 369
Здравейте компания  Hug

Вече си признах , че нерви да гледам пак същите епизоди , нямам  Rolling Eyes  Rolling Eyes  Rolling Eyes

Но днес сменяйки каналите , попаднах на Незабравима и какво да видя  Laughing : Много е секси Харун в тези дънки  Mr. Green  Спортно - елегантното облекло много му тича , мнооооого  Heart Eyes

Хубав и спокоен неделен ден ви желая  Heart Eyes

# 370
  • Стара Загора
Добро утро и прекрасен ден!

# 371
Добър ден,Незабравими! Hug Hug Hug
И аз мислех че няма да издържа толкова страдания и мъка отново ,но тръгнат ли епизодите гледам и гледам отново и отново ooooh! ooooh! ooooh!. Продължавам да твърдя ,че въпреки недомислиците от време на време,това е най-добре направения турски сериал! Peace
Желая ви прекрасен неделен ден! Heart Eyes Grinning

# 372
  • Русе

"Не се отчайвайте! Няма да останем вечно в нелегалност?!"

Привет в неделя! Hug

Ние с Роси-Гуфи-Карпатия се "въоръжихме с търпение" и отново изгледахме днешните епизоди. Party На това му се вика "наркотична зависимост"! hahaha

# 373

Привет Незабравими! txtloves
Все още няма новини от  нашия любимец,добре,че вие поддържате темата жива!
Поклон за всички ви! newsm20

# 374

Общи условия

Активация на акаунт