Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 234 - След финала

• 49 790
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Председателю, за теб какво да кажа, имаш уникален талант и муза, която определено те следва неуморно. Страхотни стихове, браво. bowuu bowuu smile3525 smile3525

# 436
Деска откъде извади тази стара но нова за нас фотосесия.  bouquet

# 437
  • Варна
Охо компанията се увеличава, макар и на балкона. Виждам познати , здравей Валдес. ЕХХхх липсва ми онова време и трепетите по Незабравима. Не ни пуснаха и втори сезон, че да се посъберем малко. А за Изкушението нещо чува ли се?

# 438
  • Варна

А сега нещо от моя архив, радост за очите

# 439
Оф...ние само с тази радост си останахме и като рибите на сухо. TiredЗахапахме въдицата а сега накъде newsm78

# 440
  • Варна
Оф...ние само с тази радост си останахме и като рибите на сухо. TiredЗахапахме въдицата а сега накъде newsm78
Покри се това момче, странно, тъкмо вдигна летвата, кариерата му се разви главозамайващо и две години нищо. newsm78 newsm78 newsm78

Аз се гласях при него на уроци да ходя, той взе ,че избяга  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 441
Охо компанията се увеличава, макар и на балкона. Виждам познати , здравей Валдес. ЕХХхх липсва ми онова време и трепетите по Незабравима. Не ни пуснаха и втори сезон, че да се посъберем малко. А за Изкушението нещо чува ли се?
Йок,Кесарче Hug,йок,изкушението се покри окончателно.Само на  стари снимки го гледаме добре,че са в изобилие. Joy Joy Joy Joy Joy

# 442
  • Варна
Йок,Кесарче Hug,йок,изкушението се покри окончателно.Само на  стари снимки го гледаме добре,че са в изобилие. Joy Joy Joy Joy Joy

Охо Наде , как си слънце, някоя жена го е скрила  Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha грубиянка  hahaha hahaha hahaha hahaha,

# 443
Мислиш ли,Кесарче,че ще позволи на някоя да му навлезе в личното пространство newsm78? newsm53 smile3503

# 444
  • Варна
Мислиш ли,Кесарче,че ще позволи на някоя да му навлезе в личното пространство newsm78? newsm53 smile3503
Абе любов знаеш ли?Каквато и да е причината, не това се очакваше от него.

# 445
  • София

Охо Наде , как си слънце, някоя жена го е скрила  Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha грубиянка  hahaha hahaha hahaha hahaha,
Аз съм,признавам си без бой  Blush Blush Blush Blush Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Crazy Crazy Crazy

# 446
  • Варна
Знаех си ех Деско, измъкна ми го под носа  Joy Joy Joy Joy Joy

Лека и спокойна вечер на всички.

# 447
Добро утро! Hug Hug Hug
Има ли желаещи за кафе Grinning?

newsm59 newsm59 newsm59,Дани!

# 448
Добро утро , Незабравими  Hug Hug Hug

# 449
Здравейте, Незабравими! Днес имам двоен празник - синът ми става на 15, а аз правя 7 месеца без цигарен дим. Поздравления и подаръци приемам всякакви, но най-вече в снимки на Йозлем (непушеща, че да не се дразня). Лек ден ви желая.

Общи условия

Активация на акаунт