Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 234 - След финала

• 49 435
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Evelin,споделяй какво те вълнува ,на мен лично никога няма да ми омръзне да коментирам сериала. Колкото до Серхан и Йозлем,жалко,много жалко,че не пренесоха незабравимата любов и в живота. Confused

# 616
Evelin,споделяй какво те вълнува ,на мен лично никога няма да ми омръзне да коментирам сериала. Колкото до Серхан и Йозлем,жалко,много жалко,че не пренесоха незабравимата любов и в живота. Confused
Същото се отнася и за мен!
--------------------------------------------
Утре само да не забравя за повторението по Фемили NaughtyНе мога да свикна с този ранен час и го изпускам.Сетя се по някое време ,но само колкото да чуя финалната песен!!! ooooh! ooooh! ooooh!

# 617
  • София
Здравейте, Незабравими! И добре дошла в темата на новата "пчеличка" Евелин! Само малко да я поправя, че сред многото пчелички тука от време на време се мяркаше и по някой търтей.  Иначе си е за съжаление, че не беше тук по-рано. Сега и да споделяме, вече не е същото - знаем всичко наизуст до финала. А тогава дори и сценаристите май не бяха съвсем сигурни какво точно ще напишат в прословутите тетрадки със спирали, защото сериалът се снимаше и излъчваше в движение. 4-5 дни снимки, 2-3 дни озвучаване и в сряда следващата седмица епизодът се излъчва, а ние съответно не мигваме цяла нощ, а на другия ден гледаме като умрели...Лека вечер желая на всички.

# 618
Цитат
Meги,не всички очакваме само Серхан Яваш да се появи в нов проект,а също и Йозлем.Само да припомня,че незабравимото и незаменимо въздейстие върху нас,"лудите"фенове на Незабравима е именно от магията и химията между двойката,Йозлем и Серхан.Иначе той в Клетва е нищо особено,посредствен артист,поне за мен newsm43 newsm43 newsm43
И отново да се насладим на Едрун Love Love Love
Споменах Серхито , защото той изчезна напълно, докато Йози се появи вече в два проекта , макар и единия да беше неуспешен!
Еееееее......все пак трябва да си призная/ама то всъщност го знаете де...../,че на мен ми е слабост Хубавелко! newsm43 newsm43 newsm43Клоня към неговата фен -група! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Въпреки пристрастието ми ,съм съгласна ,че магията е дело на двамата.Всеки един по отделно бледнее,видно е от "Клетва"и от неуспешното дизи на Йозка. Peace Peace Peace Peace

# 619
  • Русе

Добро утро, незабравими!
Навън е студено, ветровито...зимата не иска да си ходи. Но тук е топло, уютно и приятно!
Хубава събота, приятели! smile3525

# 620
Добро утро! Hug Hug Hug
След чудесното кафе поднесено от Вени  bouquetостава да ви пожелая един прекрасен уикенд,независимо на мразовитото време ! Heart Eyes Grinning

# 621
  • София
 #Shocked #Shocked  loveuuu  loveuuu  loveuuu  loveuuu

# 622
  • Стара Загора
Здравейте, Незабравими!
Евелин, добре дошла при нас!
И един малък спомен за нашите любимци.

Момичета и момче, гласувайте за нашия Серхо в тази анкета, че вече изпусна 16-тото място.
http://beauty-around.com/en/votes/item/321-best-turkish-actors

Усмихнат ден на всички!

# 623
  • София

pkutieva, wavey wavey wavey

bganio,здравей и на теб............пък аз си мислех,че мъжете много не харесват турските сериали,но се радвам,че все пак има и такива,защото от много от  героите  има на какво да се научи човек..........Е,може би са малко идеализирани,но все пак.....А аз също съм фенка на Харун/Серхо/.......
Във филма са го показали като идеалният мъж,не виждам какво повече може да иска една жена....мил,любящ,всеотдаен,прекрасен баща,умен,богат Embarassed,Красив,чаровен,с чувство за хумор,образован,с вкус,амбиции,упорит......а когато трябва е строг,безпощаден,дързък и т.нИ както вика малката Яамур....Оффффф,яяяяя  много качества много нещо Laughing Laughing LaughingА бе с една дума неземен.... Rolling Eyes

# 624
Привет,Незабравими! Hug
Прекрасен уикенд! lovekiss lovekiss lovekiss
Ако Ви е студено,мога да Ви изпратя малко слънчеви лъчи Wink
 sun sun sun
Евелин,Харун не е много идеален,че е нерешителен,специално в първи сезон,но се приближава...
И нещо ново за фенките на Серхан newsm03

# 625
  • Русе

Евелин, Бганьо не е само единствения мъж - фен на "Незабравима"! Той е най- незабравимия фен на Незабравима! newsm47 Като доказателство : погледни "Незабравима в рима" на стр.1., ще се удивиш от творчеството му. Спокойно може да направи самостоятелна стихосбирка, но е твърдоглав...точно като Харун?! Peace Peace Peace

# 626
Привет,Незабравими! Hug
Прекрасен уикенд! lovekiss lovekiss lovekiss
Ако Ви е студено,мога да Ви изпратя малко слънчеви лъчи Wink
 sun sun sun
Евелин,Харун не е много идеален,че е нерешителен,специално в първи сезон,но се приближава...
И нещо ново за фенките на Серхан newsm03

Леле..........това клипче е върхът!
точно за фенките на Харун , като мен.....  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Невероятен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesс неговите муцки!

# 627
  • София

Sinem Öztufan Osmanlı'da Derin Devlet dizisinde

TRT 1’den Samanyolu TV’ye transfer olan ve adı ‘Osmanlı’da Derin Devlet’ olarak değişen ‘Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam’ın kadrosuna başarılı oyuncu Sinem Öztufan dahil oldu.

Bugüne kadar Unutulmaz, Alacakaranlık, Büyük Yalan, Leylan, Karagümrük Yanıyor dizilerinde rol olan güzel oyuncuya ‘Osmanlı’da Derin Devlet’te Orhan Kılıç ve Hazım Körmükçü de eşlik edecek.

Osmanlı’da Derin Devlet dizisi 22 Mart’ta Samanyolu TV'de ekranlara gelecek.

Синем ще участва в сериал,започващ от 22 март по TRT 1 Peace

# 628
  • София

pkutieva, wavey wavey wavey

bganio,здравей и на теб............пък аз си мислех,че мъжете много не харесват турските сериали,но се радвам,че все пак има и такива,защото от много от  героите  има на какво да се научи човек..........Е,може би са малко идеализирани,но все пак.....А аз също съм фенка на Харун/Серхо/.......
Във филма са го показали като идеалният мъж,не виждам какво повече може да иска една жена....мил,любящ,всеотдаен,прекрасен баща,умен,богат Embarassed,Красив,чаровен,с чувство за хумор,образован,с вкус,амбиции,упорит......а когато трябва е строг,безпощаден,дързък и т.нИ както вика малката Яамур....Оффффф,яяяяя  много качества много нещо Laughing Laughing LaughingА бе с една дума неземен.... Rolling Eyes

Не съм казвал, че харесвам турски сериали. Харесвам "Незабравима", който е много повече от турски сериал. А за Серхан/Харун не знам дали е идеалния мъж, щото то всички мъже сме такива, ако имаме до себе си жена като Еда/Йозлем.

# 629
  • София

Евелин, Бганьо не е само единствения мъж - фен на "Незабравима"! Той е най- незабравимия фен на Незабравима! newsm47 Като доказателство : погледни "Незабравима в рима" на стр.1., ще се удивиш от творчеството му. Спокойно може да направи самостоятелна стихосбирка, но е твърдоглав...точно като Харун?! Peace Peace Peace

Да, права е Вени - като количество сигурно съм ненадминат, обаче ако искаш да видиш качество, ти стига да прочетеш и едно само стихче, написано от Вени. 

Общи условия

Активация на акаунт