Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 234 - След финала

• 49 790
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Хубав ден приятели  Hug Heart Eyes

# 286
Привет, Незабравими! Днес е сряда и незнайно как ми хрумна, че всъщност тази фамилия Гюлер се оказаха много опасни - често размахваха пистолети, а понякога и почти уцелваха. По този повод едно стихче с пожелание за хубав ден.

Стрелци

Ние от фамилия Гюлер
стреляме по всякакви мишени
С нашия безгрешен окомер
по-точни сме от килъри платени

На прицел взехме стария Феяз
Беше и Харун на нашта мушка
Уцели пък Джемил от втори раз
Еда, когато внучето му гушка

Напълни гащи даже и Тарък
Еда кога с пищова го заплаши
В мрака тя изсъска само „Млък”,
а после с аудито отпраши

За трети път Еда пищов размаха
С куршум заплаши своята абла
Не стана ясно дали взе й страха,
че вече луда беше станала Мелда

Патрони сто Керем изпразни в Уур
Като прасе напълни го с олово
Пищова ни сега е във кобур
Готов е да го ползваме отново

# 287
Добра вечер,Незабравими! Hug Hug Hug
Бганьо ,уникален си! smile3501 smile3501 smile3501Спомням си,че по едно време коментирахме в темата,че от семейство Гюлер може да се сформира националния отбор по стрелба на Турция. Joy Joy Joy Joy Joy
Хубава вечер на всички!
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 288
  • Стара Загора
Привет, незабравими! И днес нищо ново под слънцето! Добре, че Бганьо отново ни разсмива!   bouquet  bouquet  bouquet
Беглецът ни още не е заловен, затова ще се задоволим със стари снимки.

Учудена съм, че Йозка не е сред актрисите в оная анкета, в която гласуваме за Серхан тия дни. При жените има повече от петдесет  участнички, а нашето момиче липсва. Защо ли?

И още нещо за утеха и разведряване!

# 289
  • Стара Загора

# 290
Добро утро! Hug Hug Hug
Желая ви прекрасен нов ден,изпълнен с красота усмивки и обич! Heart Eyes  Grinning

# 291
Здравейте Незабравими и Бганьо! Hug
Хубаво, е че продължавате да поддържате огъня за незабравимите ни артисти! Heart Eyes
Дани,  bouquetБганьо Simple Smile благодаря за хубавите стихове,с който продължавате да ни радвате! Hug
Жалко за Йозка не върви на това талантливо момиче Sad,може би затова Серхан още не се е снимал в нов проект! Naughty
Хубав ден, макар и мрачен навън! txtloves

# 292
Добър ден,Незабравими! Hug Hug Hug
Огромно затишие в темата,след като и Йозлем изчезна от полезрението на медиите  Cryколко ли ще чакаме появата и отново на екран newsm78.
Ако все пак някой чете тук, да ви пожелая ден изпълнен с енергия ,много вдъхновение и слънчево настроение!  Nature Sun With Face Kissing Heart

# 293
Наде четем ,четем но уви Thinking инфо никакво  ooooh! ooooh! ooooh!

Това забравя ли се. Hug

# 294
  • Русе

Привет, компания! Hug
След кратко отсъствие успях да ви изчета.
Бганьо, четейки прекрасния ти стих "Стрелци" ми хрумна...как така не сложиха патлак и в ръката на Ферда?!!! newsm12 Ами се хабиха по няколко пъти другите Гюлер?!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Пкутиева, с този клип "Бекам" направо ме разби! hahaha newsm10
Тук в темата винаги е имало, и ще има настроение. Е, ако има и някакво ново инфо или нова снимка няма да е лошо?! smile3508
На всички желая прекрасна вечер! newsm51

# 295
# 296
Привет на оределите ни редици! Hug
Ето ме и мен след кратко отсъствие да се запиша в любимата ми тема Heart Eyes
Бганьо,със Стрелци,филма се превъртя в мислите ми на бързо обороти  bouquet
Вени,тази снимка на Серхан ще да е от епизода,когато Еда "не я интересуваще и не го
ревнуваше изобщо" Laughing
Това дали е истина за свалянето на Караолан от големият екран?!На мен не ми се струва да е истина,тъй като официално филма е струвал $6млн
Скрит текст:
да се направи,а статияta,която Деси е превела пишат за $12млн...

Прекрасен уикенд,Незабравима дружина!  lovekiss

# 297
  • Русе

Привет, компания! Hug

Има ли желаещи кафе? Rolling Eyes Ето го, сервирано!
А има ли желаещи да си припомнят "фацата" на Хубавелко? За вас - винаги!!! newsm47
Надявам се тези две снимки да са предизвикали усмивка у вас...задръжте я през цялата събота! smile3525

# 298
  • София
Приятни почивни дни  Hug Hug Hug

Вени,тази снимка на Серхан ще да е от епизода,когато Еда "не я интересуваще и не го
ревнуваше изобщо"
Laughing
Това дали е истина за свалянето на Караолан от големият екран?!На мен не ми се струва да е истина,тъй като официално филма е струвал $6млн
Скрит текст:
да се направи,а статияta,която Деси е превела пишат за $12млн...
Диди,във всички статии ,излезли до сега за Караолан  пише че проекта струва $12 млн. Май месец отново ще го пускат на екран.

Тази снимка на Серхан е от момента пред бутика с целувката,когато Тюркян ги видя .Слънце,ще ходиш на поправителен,започвай преговор на епизодите  Laughing Laughing Laughing

# 299
Добър ден! Hug Hug Hug
Желая ви един невероятен ден с много усмивки и добро настроение! Heart Eyes Grinning

Общи условия

Активация на акаунт