да не би някой да е гледал вече Караолан
. Това че не е любима на Караолан,не значи нищо,все пак е в образа на принцеса,точно главната роля все около нея се въртят събитията-пожертването й в името уж на мира и стремежа на Караолан да се противопостави на това
Оооооф никой не разбра явно ,че диемата изместили Незабравима от 9,30
.То и за нас ценителите този час ни е прекалено ранен за излъчване. 
Че то аз от 12.30 връткам на всеки 15 минути каналите?! 
. Това че не е любима на Караолан,не значи нищо,все пак е в образа на принцеса,точно главната роля все около нея се въртят събитията-пожертването й в името уж на мира и стремежа на Караолан да се противопостави на това 
Колко ли още се наложи да чакаме?

Това изместване в такъв ранен час , най - вероятно означава ,че нашето филмче е с ниска гледаемост и за това са го "бутнали"съвсем в девета глуха!
Оооооф никой не разбра явно ,че диемата изместили Незабравима от 9,30
.То и за нас ценителите този час ни е прекалено ранен за излъчване. 
Че то аз от 12.30 връткам на всеки 15 минути каналите?! 

Остави часа,Вени,ама са дали 3 епизода,какво са се разбързали
дано само единствената причина да е да дадат и не излъчените епизоди ,ако ли не заслужават
.
щото вече задминават всичкото ни търпение
Дано скоро изгрее слънце и на нашета темичка

В първия миг реших, че часовника ми е спрял и съм се заблудила нещо за часа
. После се светнах какво става- пак промени, пак рокади, без да се съобразяват със зрителите!
Тия телевизии не се научиха да ни уважават! 
Тя е невероятно момиче- красива, талантлива, харизматична, всеотдайна, професионалист...Всичко най-, най- хубаво, каквото се сети човек, може да се каже за нея и то напълно заслужено!
( помним го тоя инфарктен момент след 61 или 62 серия на втория турски сезон ли беше, ама направо стоях на нокти доста дни...), а тя дава всичко от себе си на 100%! 

Лично на мен ми се стори, че другата актриса- Мюге Боз или както там се казва, не стои никак добре до Волкан Кескин, който макар и в ролята на супергерой ми се види доста деликатен, да не кажа нежен, а тя е като хималайски човек с Крали Марковски вежди до него!

?!).Може би е дошло твърде за турските нрави, знам ли...
Като не съм видяла и само гадая...

Но живота продължава...
Сякаш ги гледах за първи път! "Наградих се" и с една от най-красивите сцени на Харун и Еда - тази в банята! Върховно!!! Е, как да не ги харесваш и да не им се възхищаваш?! Препоръчани теми