Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 4

• 52 474
  • 762
  •   1
Отговори
# 255
Виждам и че за манго си говорите, вчера си взех на Feel life и много ми допадна аромата.
Човека в магазина ми каза, че мога да я разредя с малко чист глицерин, ако ми идва силна...по-запознатите с готвенето дали ще могат да ме светнат как точно мога да го направя?
Не те съветвам да разреждаш, защото ще се разреди и аромата. Иначе разреждането е като добавиш чист глицерин, ама не такъв от аптеката, има си специален, над 99% мисля че е. Най-добре си вземи нулева база, ако искаш да разреждаш или глицерин на Инавера.  Peace

# 256
Знаех си, че ти ще ми кажеш Simple Smile Ами то малко и в това беше идеята да се поразреди аромата, че на Feel life ми идват малко силнички ароматите, но пък това манго не е чак така натрапчив аромата Simple Smile
По-скоро малко информативно попитах в случая, благодаря ти Simple Smile

# 257
какво стана с тия течности на ФА , почна да ми писва като чели сме в ембарго от тия жабари

FA имат проблем с производството.Прекалено много поръчки и не могат да смогнат.Проблема не е само на нас а в световен мащаб. Но като гледам започнаха да се раздвижват малко по малко. Скоро всичко ще се нормализира и няма да има проблем.

# 258
Е, ако искаш и аромата да разредиш, да Simple Smile
Но най-добре е да си вземеш чист глицерин на Инавера, ако искаш глицерин или нулева база, ако искаш да има и PG.
Аз лично не смея да екпериментирам със случайни вещества и понеже нямам опит, бих заложила на сигурното  Simple Smile

# 259
Във форума на гига казват, че италианците трябва да си ги изпратили на 28-ми Praynig. Дано идват вече, че ми се изчака чакалото Crazy

м/у другото взех си преди време Макс Бленда на Инавера, някой има ли наблюдения и на аромата на FA, за да знам дали да го поръчвам и него Rolling Eyes

# 260
Във форума на гига казват, че италианците трябва да си ги изпратили на 28-ми Praynig. Дано идват вече, че ми се изчака чакалото Crazy

м/у другото взех си преди време Макс Бленда на Инавера, някой има ли наблюдения и на аромата на FA, за да знам дали да го поръчвам и него Rolling Eyes

Аз, обаче не знам как е в сравнение с този на Инавера. Лично аз смятам италианския Макс Бленд за най-любимия си аромат  Simple Smile

# 261
mioki ,Vapor  Hug
Да се отчета Simple Smile
Поръчах си днес база на Инавера 12 мг(от разрешените магазини Heart Eyes) и няколко аромата , утре ще ги "готвя" и ще чакам. И си мисля, че готовите дето ги имам и не ми харесват мога да ги разредя с нулева база или да им капна от аромат, който харесвам, така ли е? newsm78

# 262
Всичко можеш да правиш с тези, които не ти харесват. Разбира се резултат никой не може да гарантира  Grinning
Действаш смело пък може да уцелиш някоя невероятна комбинация  Wink

# 263
mioki ,Vapor  Hug
Да се отчета Simple Smile
Поръчах си днес база на Инавера 12 мг(от разрешените магазини Heart Eyes) и няколко аромата , утре ще ги "готвя" и ще чакам. И си мисля, че готовите дето ги имам и не ми харесват мога да ги разредя с нулева база или да им капна от аромат, който харесвам, така ли е? newsm78

Така е, обаче с готовите трябва малко да внимаваш. Ако само ги разредиш с нулева база - съответно ароматът ще намалее.  А ако капнеш аромат, който харесваш, към готова течност с неприятен за теб аромат, може да стане голяма гадост, така че действай полека. Изобщо - в експериментите е истината.

# 264
Това ми е идеята, да разредя аромата леко. Взех една ягода на Джойтек и на Хангсен мандарина и малина, ми остават един гаден привкус при изпаряване, а иначе много хубав аромат на шишенцето.

# 265
Ето един линк към една игра за електронна цигара която ще се проведе на 03.03.2013г. Който има желание може да участва, а ако има и късмет ще спечели.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=431441446928520&l=ec8288d4ef

# 266
Здравейте, аз да се похваля, че от 23 ноември не съм пушила аналогови, с няколко изключения, за да установя колко са ми гадни  Embarassed. Пробвах всичките известни производители на течности като имам някои любими, не че не потроших маса пари за проби всякакви, та не знам дали съм на нулата от спирането на аналоговите, голяма краста, голямо нещо, почнах и да бъркам, но не е за мен тая работа, нямам търпение да ги чакам и много пипкаво ми идва. Оня ден видях един магазин онлайн, внасят американски течности, не четох всичко назад може и да сте ги коментирали, та си поръчах за проба 3 сока и няма такъв кеф, направо ме закопаха, много са добри, но...както винаги няма пълно щастие, скъпи са 15мл -20 лв, ако има промоция стават на 15,което за готовите е ок. Сега съм заредила 2 карта и едно след друго ги подръпвам, много са добри, наистина, който иска да ми пише на лични, да не правя реклама тука.

# 267
Кажи тук де Simple Smile
На коя фирма с атези американски течности, какви аромати и т.н подробности.  Peace

# 268
Кажи тук де Simple Smile
На коя фирма с атези американски течности, какви аромати и т.н подробности.  Peace
Аз си взех тези 3:

http://www.nirvanaecigarette.com/product_info.php?cPath=36_92&products_id=168
никога досега нищо плодово така не ме хващало буквално за гърлото, много е вкусно, направо ми иде да го пия Simple Smile На Деканг са ми отвратителни всичките плодови, като съм пробвала пъпеш, боровинка - върха на гадостта, химия тотална, череша, ягода - по-стават, на ФА черната череша я бива, но това горното е несравнимо...

http://www.nirvanaecigarette.com/index.php?cPath=36_74_79
Това е нещо като сладкиш - какао, банан, ванилия и още нещо, като вкусовете са много добре балансирани и съчетани.

http://www.nirvanaecigarette.com/index.php?cPath=36_63_85
Това е някакъв тютюн като прекрасен, тежък и сладникав тютюн за лула, много наситен вкус, нищо общо с Шейда,който досега ми беше любимия от тютюните. Този е само на VG, но си има лек кик.
Аз харесвам сладките аромати, де..Доставчика ми каза, че в магазина има тестери на всичко, така че ще се пробва още. Поръчала съм и черешата и там нещо с 4 плода...като ги опитам ще докладвам.
Миоки, 2 са им производителите, доколкото разбрах от човека, който ми ги достави, май е и собственик на магазина, в сайта ги има.
Работата е там, че различните картове предават по различен начин вкуса и моята Vision Vivi Nova не ми харесва как се дърпа на ЕгоЦ батерията и май май ще си купувам Мод  Crazy, което тотално ще ме отдалечи от изравняването на сметката, но искам хубави дръпки - максималист съм май! По тоя повод предложете читав мод, по-икономичен, така да се каже...
А и забравих естетиката, уникални стъклени бутилчета, като към капачката е прикрепен стъклен капкомер, красота!

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 01:24 от kalinuccia

# 269
Да знаете, че в пв-бг са получили доставка от ФА.

Общи условия

Активация на акаунт