Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 4

• 51 843
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря за посрещането и съветите,мили дами  Hug
То било цяла наука тази електроника  Crazy
Започнах да чета темата отначало в търсене на повече информация.
Какво ще кажете за този комплект от тази фирма.
http://www.electrosmoke.bg/product.php?id_product=230
Една дама в началото е писала,че фирмата е лицензирана.Само не намирам никъде колко е гаранцията на тези цигари  Confused  Ще отида на място и ще питам май  Wink

Тази вечер говорих с мой познат,който няколко месеца пушеше еГо,събрал си е цяла кутийка с "атрибути".Всичко е марково и купувано от гарантиран произход,на солени цени при това.Оплака ми се,че като дърпал от цигарата и го заболявали сливиците,гърдите...Извади ми и цигарата си,доста трудно се дърпаше.Може би не е силна течността,и аз не знам.,не разбирам все още.Някой има ли оплаквания от подобен род?
Също така картомайзера си го сменял на всеки 2 седмици,или нещо от сорта,защото се задръствал и ставало гадно пушенето  Rolling Eyes Това значи ли да си взема и още един допълнително като си купувам комплет!?
Много ми се ще да спра да къдя из вкъщи с миризливите истински цигари,и ми се струва че това е начина - електронна цигара.Но човека ме увери,че електронната няма нищо общо с истинската и все пак си липсва оригинала.Виждам,че има и дами,които тотално са спрели истинските.Силно се надявам и аз да ги откажа веднъж за винаги  Praynig

# 661
Добро утро, дами

Поразпитах и поразгледах тук и там, за да се спря на най-доброто. Не бях се замисляла до сега, но за съжаление Българите са пушеща нация  Sad
Не знам за Его, никога не съм си купувала, но една приятелка си беше взела и каза, че изобщо не е това, което е очаквала-разтекла се е в чантата, документи изцапани- мама мия #Cussing out

Братовчедка ми сега се върна от Щатите и цигарaтa, която си е купила е GreenSmoke и допълненията и. Каза, че е изумена от приятния вкус и многото пара, която се образува. Разликата, която видях (аз неотдавна започнах да се ровя и да се интересувам) е, че тази цигара е само от 2 част-  батерия и пълнител (не се пълни допълнително, а пълнителят се сменял с нов).

Нека, някой който ги е пробвал да сподели мнение. Аз продължавам да се ровя.

За какви сертификати трябва да гледам, или това не е от особено значение?

Хубав ден и до по-късно  atwork

# 662
Нещо, което ме развесели и не мога да не споделя:

http://www.ecigarettedirect.co.uk/ashtray-blog/2013/11/ways-elec … ter-than-sex.html

# 663
  • Варна
SunshineMery

Не виждам нито производител нито написана гаранция на линка който си дала.

Единственото,което ме впечатли е подаръка-течност на ФА  Wink

Относно разговора ти с приятелчето....ЕГО не е марка,а стандарт както са примерно 16 цоловите джанти за автомобил  Laughing . Та това,че приятелят ти е пушил ЕГО и е имал проблеми... newsm78

Болящите сливици,сухотата в гърлото и бодежите в гърдите ми говорят за  калпава течност  или неподходящ карт.

Трудното дърпане от цигарата ми навява мисълта,че главата се нуждае от почистване,но това е следващ етап.

Като начало просто заложи на проверен търговец с реални гаранции.

guilty_pleasure

и за теб важи обяснението ми за ЕГО-то   Laughing

Аз лично не виждам как батерия ще протече-виждала съм такава изкормена и освен бурми и жици гарантирам,че вътре друго няма  Embarassed. Ако е имало теч е бил от картомайзера  Laughing. Сори,но все пак Е цигарата си иска пазене. Ако седнеш на нея нормално е карта да се счупи  Embarassed.
  За мами терминаторки препоръчвам метални смоковски вивита. На него и да сядаш все му е тая–корава гад е.

Относно http://www.greensmoke.com/......за мен това си е несериозна работа.

В някой реномирани заведения продават подобни за еднократна употреба.

Ако искаш да отказваш цигарите не мисля,че това ще свърши работа, а относно сертификатите на течностите- реномираните магазини разполагат с тях.

# 664
prinzesata ,благодаря за информацията  Hug
Аз като новак в областта не съм много наясно с всичко и може би звучат глупави постовете ми  Crazy
Цигарата,за която по-горе споменах е еГо на Джойтек,момчето се е изръсило 180лв. за две цигари миналото лято.Два месеца пушеше само такава цигара.В последствие са се появили всички проблеми,та явно може би нещо се е задръстило явно  Peace
Даде ми и две течности,които не му харесват,но като ги гледам незнам дали да рискувам да ги пробвам Simple Smile
И двете не ми се вижда да са маркови - На едната пише PG RY4 18mg,прозрачно шише без никакви други надписи и е пълно до половина - каза,че е дал към 40лв. за него.  Crazy А на другото шише пише Cigar 11mg и е съвсем пълно,но нито дата на производство,нищо  Tired

Гледам по разни сайтове,пише Made in China - това са ментетата,нали?
Като купувам цигара,някъде на кутията трябва ли да пише примерно Made in EU или нещо от сорта,за да съм сигурна че не взимам менте  Rolling Eyes

# 665

Относно http://www.greensmoke.com/......за мен това си е несериозна работа.

В някой реномирани заведения продават подобни за еднократна употреба.

След моя маркетинг рисърч  Grinning и допитвания до приятели, се оказа, че Green Smoke e сред най-продаваните е-циг. в Америката и е с изключително добро качество.

Принцеска , какво значи несериозна работа?

Сериозно се замислям да си поръчам един стартов пакет - http://www.greensmoke.bg/e-cigarette-kits.html , с мока аромат.

И да, картомайзерът /пълнителят/ се е разтекъл за съжаление, но предполагам, че се случва Simple Smile)) Но и тя си иска грижи, не да я захвърлиш в чантата и готово... Simple Smile

Желая ви хубав и пълноценен ден, а аз като се наканя да си взема нещо ще споделя.

# 666
  • Варна
SunshineMery

Джойските батерии са супер,а подарени са си още по-супер Laughing. Снимай цигарата ако имаш възможност,за да видим какъв е изпарителя. Евентуално може да се наложи да си купиш нов съвременен и консумативи за него. Относно течностите може да снимаш и тях,но всички реномирани марки си имат етикети.

guilty_pleasure  желая ти успех не съм нито рекламно лице на някоя марка,нито имам претенциите да съм професионалист. Изказах мнение и продължавам да твърдя,че с това няма да откажеш цигарите. най малкото,че цената е безумна и поръчката на консумативи от щатите всеки път си е .....абе ти си знаеш.

# 667
prinzesata ,само течности ми подариха  Laughing
Ама нищо де,ще ги щракна и тях като се наканя да си купя и цигарка  Laughing

Тези Greensmoke и тях ги погледнах,но с доставка наистина си излиза цифра,дори и най-малка поръчка да направиш.А като нямаш под ръка консумативи,просто си е мисия абсурд. Confused

# 668
SunshineMery

guilty_pleasure  желая ти успех не съм нито рекламно лице на някоя марка,нито имам претенциите да съм професионалист. Изказах мнение и продължавам да твърдя,че с това няма да откажеш цигарите. най малкото,че цената е безумна и поръчката на консумативи от щатите всеки път си е .....абе ти си знаеш.

Разбираш много повече от мен Simple Smile)) със сигурност. Просто искам да си взема нещо, което наистина си заслужава, а това беше препоръчано от близки.  Относно доставката, сега разговарях с техния център за клиенти и се оказа, че дистрибуторският им център е в Европа и доставката ще ми е безплатна.

Ще пиша като пристигне Simple Smile))) Време е за е-цигари Simple Smile)))

SunshineMery, честито и на теб.  Това определено е един хубав подарък за всеки Simple Smile

# 669
Здравейте  Hug
Вчера си купих Мини Виви Нова на Смок, доволна съм.
Все още търся глави за Вижън V3, ако видите някъде в София- свиркайте.

Принцесо, не можах да намеря глави за С5...

За ароматите- Табако Капучино на Инавера е просто уникален, все едно, че си пия кафето едновременно с цигарката  Laughing
Табако Бленда на РА също много ми хареса.

Ароматите от Миоки още втасват, не съм ги опитала.

# 670
guilty_pleasure,безплатна доставка до БГ ли!?
Уки ,честито   bouquet
Дай линк на новата придобивка  Hug

# 671
  • Варна
 Честито Уки! С кеф да си го ползваш   bouquet

http://shop.e-pushcom.net/index.php?route=product/product&pa … mp;product_id=121

Ето го вивито на смок. Имам две такива и нямам грам забележка вече месеци. Да кажа,че без проблем работят с глави за редукс. Първата ми оригинална глава 2.4 ома изкара близо 3 месеца,чак се чудех какво се случва  newsm78. Бях свикнала смотаните глави на v3 да сдават багажа след максимум 2-3 бърна или 20 дни. Самият фитил на Смок за мен е различен от вижънския,доста по-устойчив.

В момента основно карам голямо вижънско виви,защото малките не ми стоят добре на мода,но и тях си ги ползвам с вафла,виолетки,гледчер и други вкусотии,които не мога да изпарявам цял ден.

# 672
  • Варна
Гледам по разни сайтове,пише Made in China - това са ментетата,нали?
Като купувам цигара,някъде на кутията трябва ли да пише примерно Made in EU или нещо от сорта,за да съм сигурна че не взимам менте  Rolling Eyes
[/quote]

SunshineMery

извинявай,ама като типична блондинка в работно време чета веревно  Embarassed

Повечето наличности на пазара/говоря за хардуер/ са китайски. И Джоитеч и Смок са китайски,но и тук от китайско до китайско има разлика. За това препоръчвам да се купува от реномирани търговци с име и реални гаранции.

http://shop.e-pushcom.net/index.php?route=common/home

http://www.gigadrinks.com/

http://pv-bg.com/

това са трите наложили се в БГ магазини за Е-цигари и консумативи....имат и аналогови магазини не само електронни и адресите ги има на сайтовете

Относно течностите Хангсен, Деканг, Е-ликуид  са китайски и доста хора ги ползват и са предоволни. Аз обаче твърдо предпочитам Европейските и някой Хамерикански до които съм имала достъп.

ФА-италиански
 Инавера-полски
 HCL-немски
 ТПА- американски

това ползвам,като си признавам,че готови течности съм ползвала само на ФА,на останалите аромат с база и си ги готвя сама  Embarassed

# 673
Сериозно се замислям да си поръчам един стартов пакет - http://www.greensmoke.bg/e-cigarette-kits.html , с мока аромат.

Това са антики от зората на електронните цигари и за нищо не стават, а отгоре на всичко са нереално скъпи.

# 674
prinzesata ,благодаря за изчерпателните отговори  Hug
Надявам се да се похваля и аз с придобивката си тия дни  Hug

Общи условия

Активация на акаунт