Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 4

• 52 109
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
На ФА ползвам, от Гигата я купувам. Смесвам 0мг и 36мг с един калкулатор, ама сега с последната доставка има и други милиграми направо готови. Аз понеже изпарявам 6-ца, а такава готова няма си оставам на бъркано.

# 586
  • Стара Загора
Mioki, до колкото виждам базата е само един вид - Heaven Juice - USP e-juice
Така ли е?

# 587
Така ли е?

Така е , ФА базата е само една. Аз ползвам от нея и съм доволен. Видях няколко страници по назад за препоръка за начинаеш и реших и аз да кажа мнение. Да виви нова е върха за начинаеш, но за батерията не съм съгласен ЕГО-Т или С. Силно препоръчвам Туист батерия за виви нова, защото си иска повечко ток (около 3,9 -4,2волта личен избор) от нормалните 3,3 волта за качествено изпаряване дори и за 1,8ома главите. Вярно че идва малко по скъпа заради отделното зарядното с 10 лева но си заслужава.

Последна редакция: пн, 05 авг 2013, 02:27 от freeborn

# 588
Така ли е?
Да, точно така, една е базата като вид с различна концентрация.

freeborn, ще взема да я пробвам тази туист и без това скоро трябва да купувам още една нова батерия. Сегашните Его С-та ги зареждам като паднат на 50%, защото осезаемо се променя (намалява) вкуса.

# 589
Аз съм минал по този път през его Т и С , 2 туиста и накрая вече на модове. Батерията на туиста пада малко по бързо от его-т защото вади повече ток. Преди употреба на нова глава на вивито с една игла и раздалечаваш намотките колкото можеш на око (ако нямаш мод да я замериш) така ще падне до 2ома някъде. Стандартно главите които са 1,8 ома  идват над 2,2 ома и рядко някоя хубава с раздалечени намотки. Препоръчвам и главите 1,8 пред по големите за туиста, защото ще можеш да ги захранваш добре около 4волта  и така няма да мъчиш батерията на по големи омове и волтажи.

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 00:25 от freeborn

# 590
  • Варна
Вивито си работи чудесно и с ЕГО С и Т . Туистът предава вече друга нотка на вейпването и за мен лично е стъпката,която бива извървяна преди да се стигне до мод. Някой хора я прескачат,но за неманиаци е чудесно решение с което да пробват висш пилотаж.

# 591
  • в дълбоката Прованс
Здравейте,нужен ми е съвет,моля за вашето мнение!Пуша от 20 години син "Средец" по една кутия на ден.Искам да спра цигарите и разбрах,че с ел.цигара е добър вариант,т.к. всичките други варианти за отказване се оказаха неуспешни.Кажете ми каква марка ел.цигара да си закупя и какви марки течности да използвам,имайки предвид марката цигари,която пуша,количеството ,което пуша и 20 годишният ми трудов стаж???Благодаря!

# 592
В общи линии цигарите които си пушила нямат никакво значение - имам предвид марката. Единственото което трябва да ти е водещо е силата на цигарите. Ако са силни - по-голямо съдържание на никотин в течностите трябва да търсиш - 18мг примерно, ако са със средно силни - ~12мг, ако са слаби - ~8-6мг

Добри течности като качество са тези на Flavour Art (италиански) и Inawera (полски) има и някои други, но за тях аз лично нямам мнение. Не започвай с китайските на Деканг. Има доста ментета, иначе и те са в класацията добри, ако си взимаш от проверени търговци.

Иначе за конфигурация цигара, аз използвам eGo-С батерии и Vivi Nova на Vision картомайзер (изпарител с контейнер в който се пълни течността).

# 593
  • Варна
 Добре дошла mama pepa!
 Адмирации за решението да промениш нещо  bouquet

Съгласна с Миоки относно течностите ФА е добър старт и предвид дългогодишния стаж с аналожките концентрация мин. 18мг.

Няма да е зле да уточниш дълбоката провинция,за щото вейп обществото има сериозни представители навсякъде из милата ни родина,а помощта поне в началото никак не е излишна.

Относно батерия и картомайзер:

http://www.gigadrinks.com/product/3310/usb-pass-through-900mah-b … go-t-i-ego-c.html

батерия позволяваща да се изпарява докато се зарежда-това на първоначален етап спестява нуждата от втора батерия

http://www.gigadrinks.com/product/4012/kartomayzer-vision-vivi-nova-2-0ml.html

картомайзер с доказано качество почти безпроблемен и лесен за обслужване

http://www.gigadrinks.com/category/275/traditional-10ml-18mg.html  10мл. разфасовки на течностите на ФА.....силно препоръчвам първите два за начинаещи. Незнам Макса да не е харесал на някого Grinning

И един сериозен съвет....прочети внимателно началото на тая тема. Линковете,които давам не са търговска реклама. При електронните цигари най-важното нещо,за да успееш е да се сдобиеш с читав стартов комплект от коректен търговец с реални гаранции. Останалото е женски инат и хъс да се отървеш от смръдливките  Embarassed

Успех ти желая!

# 594
"Електронните цигари да станат медицински продукт в Европейския съюз, гласи ново предложение на Европейската комисия, което ще бъде обмислено от евоминистрите."
http://www.manager.bg/news/es-planira-novi-zabrani-varhu-pusheneto

# 595
Аз пак да кажа, писах преди време, но продължава да важи в пълна сила. До момента, откакто пуша е-цигара (1 година и почти 4 месеца), не съм имала нито една хрема.
Може да няма връзка, но го отчитам като факт. Ще видим сега като започнат гриповете какво ще бъде.

# 596
  • Стара Загора
Здравейте. Някой купувал ли си е от новите аромати със сините капачки на ФА? По-точно ме интересува макс бленда. Сложих 10 к на 10 мл, тъй като четох че бил по-слаб и след 17 дни пробвах. Някак не ми прилича на първия аромат. Стои по-слабо ароматен и някак блудкав  newsm78
Вашето впечатление какво е? Още повече капки ли трябва да се слага  newsm78

P.S Видяхте ли новите аромати в гигадринкс The Perfumer's Apprentice  Grinning Поръчах три, направих ги и сега чакам да станат за изпаряване. После ще напиша отзиви  Hug

# 597
Здравейте. Някой купувал ли си е от новите аромати със сините капачки на ФА? По-точно ме интересува макс бленда. Сложих 10 к на 10 мл, тъй като четох че бил по-слаб и след 17 дни пробвах. Някак не ми прилича на първия аромат. Стои по-слабо ароматен и някак блудкав  newsm78
Вашето впечатление какво е? Още повече капки ли трябва да се слага  newsm78

P.S Видяхте ли новите аромати в гигадринкс The Perfumer's Apprentice  Grinning Поръчах три, направих ги и сега чакам да станат за изпаряване. После ще напиша отзиви  Hug
Аз съм с такъв. Същия ми прилича, поне не съм забелязала някаква разлика, но имах една дупка в която ползвах бази на Инавера, та като го пробвах с базата на ФА ми се стори прекрасен аромата. Може и да е доста пресен, за това така да ти се струва, не вярвам да са променили формулата.

# 598
  • Стара Загора
Същия брой капки ли слагаш? Аз преди слагах 8к на 10 мл, а сега сложих 10к. Ще изчакам още някой ден и ако ми е неароматно, ще добавя още 1-2 к. пък да видим какво ще стане  Laughing

# 599
По 1к на 1мл слагам Simple Smile Ако ти е слабо, увеличи капките, ама внимавай да не стане прекалено.

Общи условия

Активация на акаунт