Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето тема 4

• 51 836
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
guilty_pleasure,безплатна доставка до БГ ли!?

Aз си я поръчах до Унгария- тук си живея, но стартовите им пакети са с безплатна доставка в цяла европа. Звъннах на българския номер на сайта и ме обслужиха на български Simple Smile))))

Скоро ще ви споделя впечатления Simple Smile)))

Прекрасен петък и от мен   bouquet

# 676
  • София

Другия вариант е да мина на друг модел. Някой пробвал ли е тези- много са ми симпатични.

Smok RBC 1.6ml

Аз си купих от тези,много са симпатични,всички около мен поръчаха да им накупя.
Сигурно знаете,но все пак да кажа,че се пълнят отдолу  Shocked и на пръв поглед е невъзможно да изтече от течността в устата (както ми се е случвало с другите), но ще видим!
Доволна съм за сега (но аз не съм и много претенциозна и не пуша много),прави много гъста пара.

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 11:31 от Lucky@Mamma

# 677
Lucky@Mamma, благодаря за информацията. Пиши пак, като имаш трайни впечатления.

# 678
  • София
Lucky@Mamma, благодаря за информацията. Пиши пак, като имаш трайни впечатления.
Разбира се!   bouquet
И пропуснах да кажа ,че са със сменяеми глави. Simple Smile

# 679
# 680

Наистина е любопитно четивото.  Wink

# 681
  • Варна
Живи има ли  Simple Smile Да не ви се напукаха картовете в тоя студ брррррррррр  Laughing

# 682
 Grinning
Аз съм тук, но сега нали си имам новичко Виви и съм се кротнала- изпарявам си блажено и си трайкам...

# 683
  • Стара Загора
 Grinning Да напиша малко отзиви за този карт http://www.gigadrinks.com/product/5004/kartomayzer-smok-rbc-1-6ml.html - Smok RBC 1.6 ml.
Лично на мен не ми хареса. Поръчах го, ползвах го и не можах да свикна с него. Добрите му страни са, че не тече, лесно се пълни, главите му са сменяеми, красив е и стои добре на Его батерии.
Отрицателните му /за мен/ страни са, че когато дърпаш влиза доста въздух и някак дърпането не се усеща; вкуса го няма никакъв /или поне аз не го усещам/; от постоянното развиване и завиване за да го пълниш, пластмасата леко се поважда и неможеш да я оправиш както при Редукса с леко натискане; събира доста конденз, което лично мен ме дразни  Confused С една дума, за мен Редукса е много по добър от този и пак си се върнах на него.

# 684
Здравейте, колежки и колеги вейпъри! Аз съм от Пловдив, пазарувам от магазините на Гигадринкс и от Китай, чета техния форум, както и vaping.bg и сега с учудване забелязвам, че тук имало толкова теми за е-цигарите. Мисля, че можем да сме си взаимно полезни Simple Smile и да си обсъждаме най-новите продукти.

# 685
  • Варна
 Добре дошла Яна   bouquet. Всъщност по-голямата част от дамите пишещи във форумите на Гига и вейпинг са тръгнали от тук  Laughing.

Наскоро се шегуваха в чата на вейпинг/ставаше въпрос за плетен бамбуков фитил/ "Ще трябва да питаме в мамата...там са в час с всичко от плетки до атомни бомби"

# 686
Ами аз само ги чета, мъжът ми пише много активно в двата форума. Но все пак гледам и аз да съм в час с новите неща. Simple Smile

# 687
  • София
Grinning Да напиша малко отзиви за този карт http://www.gigadrinks.com/product/5004/kartomayzer-smok-rbc-1-6ml.html - Smok RBC 1.6 ml.
Лично на мен не ми хареса. Поръчах го, ползвах го и не можах да свикна с него. Добрите му страни са, че не тече, лесно се пълни, главите му са сменяеми, красив е и стои добре на Его батерии.
Отрицателните му /за мен/ страни са, че когато дърпаш влиза доста въздух и някак дърпането не се усеща; вкуса го няма никакъв /или поне аз не го усещам/; от постоянното развиване и завиване за да го пълниш, пластмасата леко се поважда и неможеш да я оправиш както при Редукса с леко натискане; събира доста конденз, което лично мен ме дразни  Confused С една дума, за мен Редукса е много по добър от този и пак си се върнах на него.

И аз споделям това мнение!  Peace

# 688
  • Варна
Честита Нова Година дами  newsm51. Само позитивни емоции и много ,много късмет ви пожелавам през нея.

# 689
  • София
Включвам се и аз в темата като запален е-пушач от вече две години, с малко прекъсване   bouquet

Започнах преди две години с някакви китайски боклуци, а след това минах на EGO-Т. Бях безумно доволна в началото, но после сякаш падна качеството на атомайзерите и започнаха да се запушват и да горят постоянно. Налагаше ми се да ги сменям всяка седмица и ми писна  ooooh! След това пуших няколко месеца аналогови цигари, но отново реших да се върна на електронната. Смених де що имаше атомайзери и картомайзери, ама все нещо ме дразни. Или бързо се запушват, или изгарят, или протичат, или се променя вкуса твърде скоро и започва да ми смърди на загоряло...
Кои са най-добрите картомайзери за ЕГО според вашия опит? Нямам никакво намерение пак да се връщам към аналогови и искам да намеря нещо наистина задоволително.
Течности използвам на Деканг и на Инавера. Пристрастена съм към ментата и шоколада, а редовно и ги смесвам и си правя After Eight. Понякога разнообразявам с диня.

Преди Нова година ми подариха комплект Greensmoke и ако трябва да съм честна, наистина съм очарована, но нещо скъпичко ми се струва цялото удоволствие  Confused Един еднократен картомайзер е колкото една кутия нормални цигари, а доставката също е висока...
Иначе с един картомайзер и един заряд на батерията карам точно два дни, колкото и с EGO-то (за два дни ми отиваха 3 кутии "аналогови"), а самата цигара е доста по-компактна и подходяща за жена (моята е с изрисувана "дизайнерска" батерия), но цените ми се струват нереално завишени и не съм сигурна, че бих продължила с нея като ми свършат трите пакета картомайзери Thinking

Последна редакция: нд, 05 яну 2014, 03:23 от Графиня дьо Адри́

Общи условия

Активация на акаунт