Пелени и гащички за многократна употреба 9

• 30 711
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
бебе септември 2012 ще ви станат, на нас ни стават от около 5кг и нещо. Даже когато слагам две подложки му ги правя на средния размер. Тъй като гледам след около месец вече и само с една подложка ще му ги слагам на средния размер. А реално стават много големи.

# 166
  • бургас/софия
Китайските джобове (от които имам 18) ми се виждат много големи за новородено, дори в най-стеснения вариант. Тях мисля след 2-3 месец че ще влязат в употреба.. То и от бебето зависи де, моето се очаква да е едро. Нощна Птица, нищо не ти пречи да пробваш с това, което имаш, после винаги може да поръчаш още. тези китайските от ибей пристигат много бързо!!! а ако переш всеки ден или пък комбинираш с еднократни може и да са ти ок.
аз се презапасих и имам от всичко по много, за новородени имам на mothercare i bambino mio кавър гащички, те не знам дали се перат на всяка смяна, (може би ако са само напишкани ще ги изплаквам на ръка и те ще изсъхнат за минути, реално са си като найлонови и от пералнята си излизат сухи..) имам общо 8 кавъра и мноооого подложки. тези на mothercare съхнат много бързо, те са памучно-поларени, за бамбино мио гащите мисля да ползвам бамбуковите китайски (от тях имам 40 подложки ) Имам и 10 all in one на Kushies, тях ги дават за 4-10кг, струват ми се големи, но може и да не са чак толкова...мисля че ще са ми предостатъчно пелените, а и идва пролет, лято.. но бамбуковите подложки определено съхнат бавно!! затова трябва да се придвидят повечко ако не се ползва сушилня....

# 167
nuance, кавърите не се перат на всяка смяна. Те си стоят сухи и чисти, освен ако не са оакани Simple Smile

# 168
Имам пелени от алвабейби и онзиден си получих и от teamlollipop, които са малко по-големки. Те са и по-дебели, бамбукови са. Да видим кои са по-добри, после ще споделям отзиви. Искам да поръчам отнякъде още няколко, заедно с дезинфектант, че май само това остана да ми липсва. Мисля и за сапуна на Имсе вимсе, сапунените ядки и еко топката за пране, сега ще чета по темата за тях и ще се образовам, мисля да взема от всичко и да изпробвам, ще се пере яко известно време, няма да останат. А става ли да се пере много замърсеното с най-обикновен сапун за пране.. или с бебешки такъв?

Китайските джобове (от които имам 18) ми се виждат много големи за новородено, дори в най-стеснения вариант. Тях мисля след 2-3 месец че ще влязат в употреба.. То и от бебето зависи де, моето се очаква да е едро.
Моите китайски са от Алвабейби и са размер за новородено, универсални имам само 2, нови, купувани от продавалника, най-малкият им размер е много голям, моето бебе се очаква да е мъничко....  От ибей не съм поръчвала, още не мога да се ориентирам с доставката, заложих на сайтове, които ще ми доставят до кварталната поща и съм доволна.

# 169
  • Варна
Нощна птица, аз бях питала във ФБ дали някой не иска да си поделим от тези пакети. Пиши ми, ако искаш.

# 170
Днес моята дама изкара над 3 часа с "гащи" (както майка ми им казва) на Чарли Банана, с 2 негови подложки. Обикновено след 2-я час протичат. Чарлито е "С" и стои мн, мн добре.

# 171
  • бургас/софия
Pepsilight, точно такава марка са първите пелени, които купих от ибей. оказаха се абсолютно идентични с другите, които после купих от друг ибей търговец малко по-евтино. изглеждат много добре бамбуковите нямат голямо разнообразие обаче. 

# 172
Голяма радост-пристигнаха ми пелените, Rainbow са, с 2 подложки, красота. Само, че на бебето не му е паднало пъпчето-това означава, че не мога да ползвам пелените май, нали? Пъпчето секретира по малко кръв дори и с памперс, предполагам, че пелената закача пъпчето повече от памперса?

# 173
  • София
Привет някой чувал ли е нещо за тази марка baby bambusa. Доколкото изчетох нета разбрах че са шотландски (не са китайски със сигурност). Ако някой има отзиви за тях или е чувал нека сподели. Мерси предварително

# 174
Здравейте!
Преди време плетох за дъщеря ми вълнени гащички и пелени с лепки. Хареса ми да ги ползвам. Направих описание как сами да си изплетем защитни гащички от вълна . Ако ви е полезно надникнете. Опитала съм се да е разбираемо за начинаещи. Не претендирам за професионално описание, но със сигурност крайният резултат е удобен и практичен.

# 175
На мен ми изглежда ясно описано, въпреки че не съм най-талантливата плетачка. Ще взема да пробвам  Simple Smile

# 176
Браво! Обаче аз все си задавам разни въпроси за вълнените гащичи.. Вълната не боцка ли? Как се обличат? Може ли под боди? А така бодито не се ли мокри? И особено за прането или липсата на такова.... все пак напишкано... бактерии... не знам

# 177
  • Edinburgh-UK
adelina_bgда  baby bambusa са тукашни пелени,не мога да изкажа още мнение за тях.Имам няколко бройки размер за новородено обаче още не сме се родили да ги пробваме.Изглеждат много добре
Мира:)много са хубави изплетените вълнени гащички,не съм голяма плетачка но ще се пробвам да изплета 1 бройка ако въобще ми остане някакво свободно време от малкият
easyползвай си многократните пелени,ние ще сме с такива още от началото.Няма да направя предишната ми грешка с еднократните от начало после се чудих 2 месеца как да му заздравее дупето

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 19:01 от swetla99

# 178
  • София
swetla99 поръчах си вече няколко бройки за новородено да видим (и аз още не съм родила). Прерових целия Гугъл и само една мама беше писала за тях че е много доволна и попивали супер, да видим. Определено каквито и да са няма да съм се набутала много понеже в Ибей на търг успях да ги взема супер изгодно. Ти от къде ги купуваш, имат ли някакъв електронен магазин или само в Ибей се продават? 

# 179
Момичета, съветвайте, че се видях в чудо. Ели спи нощно време с Уандърус с бамбуковата подложка, досега бяха железни - 10 -12 часа без теч. Обаче днес  втора нощ ми протичат от страната на която спи, и то много. Вчера беше избило през спалния чувал, днес чаршафа е мокър и то 3 часа след слагането.  Confused Подложката е почти суха. Не е от стегнати дрешки. На какво може да се дължи според вас?

Общи условия

Активация на акаунт