Пелени и гащички за многократна употреба 9

• 30 739
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Еовин, много ти благодаря отново, аз намерих описанието коя серия каква материя е, само трябва да ги разбера кое какво го водят (minky, suedecloth, fleece) Mr. Green Иначе ето го описанието, ако някой друг се интересува:

A series-minky outer/suedecloth inner
B series-PUL outer/suedecloth inner (except B30, Kelly green, which is fleece inner)
C series-double gusset-PUL outer/suedecloth inner
D series-minky outer/suedecloth inner, except D14 which is PUL outer/suedecloth inner
E series-E1-E2=suedecloth, E03-E13=fleece, E14-E18=seudecloth, E19-E22=fleece, all are PUL outer except E1, E2, E14, E15, E16, E17, E18, which are minky.
F series-printed PUL outer/suedecloth inner
G series-all are fleece inner, all PUL outers except G03, G04 & G12 which are minky outer
H series-H01 & H02 are minky outers, the others are PUL, inners are all suedecloth
J series- J02 & J03 are PUL/fleece, J01 PUL/suede-cloth, J04 minky/fleece but lots of ppl had issues with the red minky bleeding.
Y series- Y01, Y04, Y08, Y09, Y10 all PUL/suedecloth, Y05, Y06, Y07 are minky/suedecloth
M series-minky/suedecloth
N series-PUL/suedecloth

# 481
  • Варна
Хора, аз пак с промоциите... да не помислите, че имам някаква връзка с този сайт,  Blush простоне се стърпях да кажа: Има 50% намаление на комплекти от 5 броя EasyFit и Bаmboozle на TotsBots, явно просто са в по-непопулярни цветове (кафяво и оранжево)
http://www.babipur.co.uk/shop/p9834/Half-Price-Easyfit-Pack-5/pr … html#.UWWvRUosnjI
http://www.babipur.co.uk/shop/p9833/Size-2-Bamboozle-Half-Price- … html#.UWWvXUosnjI
Много добра цена се връзва, ако човек не придиря за цвета.
В тази връзка искам да питам за мнения за Бамбузълите като нощни пелени, и ако сте доволни, с какъв кавър защото на мен само там ми е проблема и се замислям дали да не се възползвам от офертата.

Някой поръчвал ли е от сайта? Може ли с бг карта да се плаща?

# 482
Щом имат доставка до БГ, значи може.

# 483
emichka84, благодаря за линковете. Сега ще ги видя нещата.

# 484
  • Варна
Алексче, поръчах вече.   bouquet

Какво слагате при пране, за да омекотявате бамбуковите пелени? Пробвах със сода, но все са твърдички. Ползвам гащичките на Лолипоп и Литъл ламб.

# 485
  • бургас/софия
хм, моите бамбукови не са твърди изобщо. нито подложките, нито пелените джоб. нищо не слагам освен прах (бамбино мио или ейнджъл фейс) и дезинфектант бамбино мио

# 486
Аз имам бамбукови подложки на Уандърус и единственото, което ги прави меки е сушилнята. Иначе все стоят корави някак. Не знам защо, в София съм, водата е мека...  newsm78

# 487
  • Варна
И моите стоят корави, нямам сушилня. Пера ги с ейнджъл бейби и дезинфектант на бамбино мио. Явно скоро ще се купува сушилня, е не само заради пелените. Simple Smile

# 488
Здравейте, ако перете джобовете, подложките е дрехите на бебето и слагате всеки път сода, дрешките няма ли да избелеят? И какво количество от нея слагате?

# 489
  • Варна
Аз само веднъж съм слагала една чаена лъжичка сода в белените, в дрешките не съм. Ефект не видях и за това питам дали има друг начин освен сушилнята да се омекотят.

# 490
Содата е за петната, не за омекотяване.  Peace
Слагах, когато пера с белите дрехи. При цветните не съм слагала. Около една чаена лъжичка, в отделение за прах.

# 491
  • Варна
Ха, ами кое беше за омекотяване?

# 492
Момичета, на едното Уандъру ми се е скъсал или отпуснал ластика отзад на кръста, а сега е загледах, че и на второ е почнал да се отпуска Sad Имам ги от януари, пера ги на 40 градуса с неагресивни прахове, не ги суша в сушилня... някоя да е имала подобен проблем? Дали аз нещо не правя като хората, иска ми се да си спася останалите две, не са ми най-любимите пелени, но все пак...

# 493
Представям ви един малък мъж с гащи  Mr. Green
Скрит текст:
На мама теленцето с алвабейби едноразмерна

с лолипоп и попнгро гащички

Попиват си хубаво пишканото, още не е акал в тях да видя какво мазало ще настане  Mr. Green

# 494
Много е сладък! Особено червените много добре му стоят! Simple Smile

Аз пък купих един джоб БейбиСити и един друг бамбуков някакъв... китайски, ама още не съм ги пробвала...

Общи условия

Активация на акаунт