Пелени и гащички за многократна употреба 9

• 30 712
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
  • Edinburgh-UK
Момичета аз приключих с комплекта за новородено излязоха ми към 150 паунда .После мисля да ги продам и ще си избия половината пари,а за след това имам ужасно много пелени от баткото.Останаха ми само да взема някоя и друга бройка bооsters(stay dry).Бихте ли ми препоръчали някоя добра марка?имам няколко бройки на motherease от баткото но няма да са ми достатъчни тъй като имам доста fitted nappies за новородено

# 256
Да питам, някой има ли опит с Tots Bots easyfit и новородено? Стават ли, или са прекалено обемни (то не че на новороденото всички не са обемни, де)?

# 257
Ами да се включа и аз- гледам, че пишете за новородено докато станат едноразмерните 3-4 месеца...  Еми при нас стана много по-бързо. Изписаха ни 2660гр. Бях решила да започна веднага многократните, но те бяха колкото бебето  Laughing Та след 30-40 дни и около килограм повече пробвах именно тотс ботс и си паснаха. Е, имаше протичане около крачетата отвреме навреме, но то дори и с еднократните се случва. Та аз съм доволна от тотс ботс едноразмерни за новородено Simple Smile И досега винаги като излизаме на по-дълга разходка, както и през нощта слагам тях Wink
А да ви питам има ли някой, който е ползвал Popolini от тенцел (евкалипт) Аз имам една, но след 1-2 месеца и то рядко ползвана стана като шкурка  Confused Изобщо някой ползвал ли е пелени от тенцел. А иначе на Popolini  имам и памучни и те са си супер мекички. Не знам защо така се вдърви тази.

# 258
Някой има ли впечатление от gdiaper, по-конкретно се чудя това 'контейнерче', което е вътре дали не запарва.

Ами предполагам, че е от полиуретан, като другите, така че, едва ли запарва повече... Всички запарват според мен през лятото например.

# 259
G-Diapers не запарват повече от други пелени, но лично аз не можах да се "сприятеля" с тях.

arch.mae, благодаря за инфото.

# 260
Според мен джидайпърс не се харесват на тези, които ползват джобове. Аз ползвам тензух + защитни гащички основно и затова се надявам да ми харесат.

# 261
 celika, всякакви пелени ползвам, в един период ползвах почти само прифолди и защитни гащички и с тях беше 100 пъти по-добре, отколкото с g-diapers; просто не всеки тип пелени пасва на всяко дете, това е.

# 262
Да, аз също си мисля, че може да протичат например, но ще видим...

# 263
Привет момичета, не съм писала цяла вечност ... гледам G-то обсъждате. Аз като цяло съм много доволна в момента от него, защото се слага бързо и лесно на диване, което вече не стои и за секунда на едно място, та почти в движение го обувам  ooooh!
Но по особени предпочитания към пелени нямам, изреждам всичко, което имам - кавъри с прифолди, джобове с конопени, бамбукови и тензухчета. Нощем все още си караме с TotsBots Bamboozle и няма пропуски.
Аз искам да попитам мамите с по големи дечица, ползвалили сте преходни гащички? Той си ползва гърне отдавна, но напоследък почна сам да си го иска и се случва през 10 минути да иска, естесвено има доста фалшиви сигнали, ама на мен ми писва само да разопаковам и опаковам, та си мисля че ще е по лесно с гащички...
Ето тази гледах http://angel-baby.eu/babyshop/index.php?option=com_virtuemart&am … k=1&Itemid=64

# 264
Имам 1 чифт такива вкъщи, но материята им се оказа доста неприятна и ми се струва, че ще спарват...

# 265
Хм  newsm78, а пише  че са с фин памучен плат ... и Бамбино мио имат някви, но те ми изглеждаха по зле. Дано се включи още някой, ако не ще рискувам все с нещо ...

# 266
Сега ги извадих пак да ги огледам... памучни са си наистина, отвътре платът е тип хавлиен. Не знам защо така ми се е сторило, когато ги купувах, сега не ми изглеждат зле.  Mr. Green Мисля, че само те имат малки размери, между другото, поне аз други не намерих.

Забравих да напиша за g-Diapers, понеже някой питаше откъде ще му излязат по-евтино - сайтовете, от които могат да се поръчват, ги има на първа страница. Най-изгодно излизаха от www.iherb.com, но там са спрени вече от продажба. Препоръчвам ви да дебнете търговете в английския ибей, оттам също можете да си купите нови на добра цена.

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 11:15 от Анонимен

# 267
Записвам се да ви следя  Grinning Темата ми е супер интересна - и аз реших да използвам такива пеленки за моите бебчета, които са на път. Мисля да взема едноразмерни, а отначало ще я караме с еднократни.
Искам да попитам, някой слага ли поларено парченце за да не ходи акото по цялата пелена? Четох че така по-лесно се чисти после, защото само това патче се запира, но се притеснявам да не би да спарва прекалено много.
И друго което ме вълнува е как съхранявате мръсните пеленки? Не ми се иска всеки ден да мия кофата, а тези непромукаеми торби, които се слага вътре и могат да се перат заедно с пеленките ми се струват много скъпи - около 14 паунда ги намерих най-ефтино (а трябват 2 торби за смяна).

# 268
Аз имам една от скъпите торби и няколко малки (купени от textura), които са по идея за джапанки, бански и т.н. Ползвам сушилня и често пуска пералнята като излизаме на дълга разходка. Като се върнем пелените са сухи и вадя същата торба.

Tots bots купих преди да навърши 2 месеца малката. Ползвах ги, харесвах ги. Обемни са, но на толкова малко дупе всичко е обемно.

# 269
Tali_smile аз слагам в кофата обикновени чували за боклук и от време на време го сменям че се вмирисва. Иначе предполагам че за такива чанти говориш, струва ми се че тази цена е приемлива.
http://www.alvababy.com/index.php?main_page=index&cPath=18

Общи условия

Активация на акаунт