Пелени и гащички за многократна употреба 9

• 30 712
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Tali_smile ето ти торби на нормални цени, можеш спокойно да си поръчаш 2-3 (все пак една ще ти трябва и за разходките не забравяй).
http://www.tinynippers.co.uk/wetbags

# 271
Аз искам да попитам мамите с по големи дечица, ползвалили сте преходни гащички? Той си ползва гърне отдавна, но напоследък почна сам да си го иска и се случва през 10 минути да иска, естесвено има доста фалшиви сигнали, ама на мен ми писва само да разопаковам и опаковам, та си мисля че ще е по лесно с гащички...
Ето тази гледах http://angel-baby.eu/babyshop/index.php?option=com_virtuemart&am … k=1&Itemid=64

Close Parent също имат тренировъчни гащички - едните са с Coolpass, изкуствена материя, а другите са от соеви влакна. Но засега са само голям размер, за деца на 2 1/2 години или 13.5+ килограма ( Pop-in.bg)

А бамбуковите подложки на колко оборота ги перете? Забелязах, че ако ги пера на по-ниски, което е препоръчително, са по-мокри и като резултат при съхненето са ми по-твърди....Забелязали ли сте нещо такова или аз се втелясвам?Simple Smile

# 272
Мерси много  Mr. Green Точно за такива торби имах идея и това са вече доста по приемливи цени Grinning

# 273
Аз пера всичко на максимални обороти - 1200 май. Не съм пробвала на по-ниски.. Всъщност лятото като бяхме на къмпинг перях в мини пералня, която нямаше центрофуга и излизаха полумокри, но в жегите не беше проблем. Според мен се втвърдяват от праха за пране.

Иначе непромокаеми торби можете да вземете от тук и тук Simple Smile

# 274
Може да е малко късно, но тук до четвъртък може да играете и да си спечелите една пелена Pop-in.

# 275
Аз се включвам да споделя какво се случи с нашите течащи Wonderoos. Явно не мога да нацеля точния размер на кръста с копчетата. За момента си реших проблема като слагам тяхната подложка в джоб с лепенки, имам един Blueberry и един BumDeal, получават се течове само ако се успим сутринта и гащите "прелеят".

Да си кажа опита с TotsBots Easy Fit... така и не разбрах какво му е easy  Laughing Не мога да го наглася на бебето, все ми се струва прекалено стегнат, пуска ми около крачетата. Иначе много ми хареса като вид, подложката е супер мекичка, съхне сравнително бързо, но всичко си е до бебе, явно на моето не пасва добре.

# 276
Може да е малко късно, но тук до четвъртък може да играете и да си спечелите една пелена Pop-in.

хич не е късно   bouquet

# 277
Здравейте момичета,

Моята девойка е почти на година и половина и досега сме ползвали еднократни пелени, въпреки желанието ми да започна с многократните доста по-рано. И все пак бих искала да ви помоля за съвет, попрочетох част от тази и старите теми, но не попаднах на такъв казус. Та идеята ми е, че ние от известно време ходим в тоалетната, но и в памперса все още Sad предполагам, че просто не усеща дискомфорт и ми се иска затова да взема многократна пелена. Четох и за преходните гащички, но те май протичат винаги?
Простете за невежеството ми и ще съм благодарна да ме ориентирате поне малко  newsm78. Ако смятате, че има смисъл да прибягваме до това решение, какви пелени бихте ми препоръчали и колко броя ориентировъчно?

Благодаря ви!

# 278
  • Пловдив
Според мен е безсмислено да се дават толкова пари на такава възраст на детето. Simple Smile
За преходните гащи все още нямам мнение.

# 279
jobon4e и според мен няма смисъл да купуваш многократни пелени щом вече се учите на гърна. По-добре вземи защитни гащички и тензух, мисля че с едно парче тензух в гащичките като се напишка ще държи мокро и детето ще си каже и по-бързо ще свикне да ползва гърнето. По-добре мамите с по-големи дечица да кажат как би било по-правилно, но на мен това ми хрумна като идея, даже като стане съвсем лято може само по обикновени гащички да си ходи из къщи, мен така са ме учили на гърне.

# 280
Миналата пролет моята мома беше с обикновени бикини с едно парче тензух вътре (защото е мекичък) Така хем усещаше мокрото, хем не напикаваше всичко.

# 281
Благодаря, момичета за съветите. От това имах нужда, защото определено не разбирам много, а все пак дори за по-голямо дете си е инвестиция.
 Рошличка, какви са тези защитни гащички, за горните гащи на многократните пелени ли става дума?

Хубав ден, момичета и благодаря, че сте толкова отзивчиви към външни хора!  Simple Smile

# 282
Сещам се и за друго, което правех.
Изтърбушваш памперс, някой с по-здрави ушички-лепенки, така че да махнеш вътрешния и външния слой и да остане само външния и ползваш памперса като слагаш в него сгънатото на правоъгълник парче тензух. Не пропуска! Памперсът издържа поне 10 пъти пране на ръка.

# 283
Ако дъщеря ми не акаше все още понякога в гащите, бих взела тренировъчни. Голямо приключение е преобуването. Да пропускат, да пропускат, колко да пропускат!?

# 284
Момичета аз приключих с комплекта за новородено излязоха ми към 150 паунда .После мисля да ги продам и ще си избия половината пари,а за след това имам ужасно много пелени от баткото.Останаха ми само да взема някоя и друга бройка bооsters(stay dry).Бихте ли ми препоръчали някоя добра марка?имам няколко бройки на motherease от баткото но няма да са ми достатъчни тъй като имам доста fitted nappies за новородено

Здравей, swetla99, може ли да питам какво си подбрала в комплекта за новородено и какви пеленки имаш за след това? Аз съм още много нова, но съм решила да ползвам многократни пеленки от самото начало. Благодарение на adelina_bg вече имам поръчани начални джоб-пеленки от babybambusa, сега ви чета внимателно, за да избера едноразмерни за след това.

Ако някой от вас желае да сподели какъв би бил идеалният според него комплект пелени за бебе след 3-4 месец (с конкретни имена), ще е от голяма помощ.

Благодаря предварително.

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 00:32 от bflm

Общи условия

Активация на акаунт