На пазар във Варна - 26

• 46 228
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
За гумени ботуши гледала ли скоро в Матстар ( до мол Варна) - предната седмица имаше гумени ботуши, от тези с дръжки, които са. Аз пък се ядосах, че бяха само малки номера, а си търся за баткото.

# 706
  • Варна
Относно гумените ботушки - вчера гледах на витрината на този магазин

http://www.dunstarltd.com/онлайн-магазин-90-Обувки-Момичета?start=0

Имаше повече изложени модела, отколкото сега виждам в сайта им. Май има варианти да не са розови - има маргаритки на тъмно син фон Simple Smile

Но, не гледах за номера, защото сина ми има, а и вече не помня на тази възраст кой номер носеха децата.

# 707
  • Варна
Здравейте! Препоръчайте ми добър хирург за опериране на жлъчката

# 708
Моля дайте ми координати за тапицер -имаше един на Македония.. newsm78 newsm78, искам да претапицирам детското стол4е, 4е се сцепи мушамата и драска на  краката на дечко.

# 709
Откъде мога да купя стъргалка за керамични котлони?
Моята е от Кауфланд  Peace

В Пикадили също гледах - имаше 2 видя дори, предполагам, че и по другите подобни магазини ще има.

# 710
  • Варна
Откъде мога да купя стъргалка за керамични котлони?
Моята е от Кауфланд  Peace

В Пикадили също гледах - имаше 2 видя дори, предполагам, че и по другите подобни магазини ще има.
Благодаря ви, момичета! Simple Smile

# 711
  • Wolwedans
Чичо ми се оперира в клиниката на Темелков.. Много е доволен. Мисля че работят и по здравна каса, провери, така или иначе се плаща избор на екип в болниците, така че...

# 712
  • Варна
Чичо ми се оперира в клиниката на Темелков.. Много е доволен. Мисля че работят и по здравна каса, провери, така или иначе се плаща избор на екип в болниците, така че...
Благодаря ти! ЕДна позната обаче изобщо не е доволна. След операцията никой не и обърнал внимание въпреки, че била с болки. Така, че там отпада със сигурност.

# 713
  • Варна
Здравейте, аз имам два въпроса:
1. Къде мога да намеря гумени ботуши за дете на две години и малко и по възможност да не са розови? То какво уточнявам да не са розови, от един месец никакви не мога да намеря, не съм очаквала, че такава проста задачка ще има толкова сложно решение, навсякъде има само за по-големи деца или не продават гумени.
2. Преди време бях получила най-стилно опакования подарък, беше опакован в черна много хубава хартия с цветна лента. Бяха ми казали, че жената, която опакова го прави само в черна хартия, това й бил стила, имала много интересно студио или магазинче за опаковане, не помня и аз вече, тя е живяла ако не се лъжа в Канада, може и в Америка да е било и сега от там си внася материалите. Намирало се някъде до Окръжна болница или до Пикадили над Чаталджа, не съм много сигурна, но тогава като ми го обясняваха, някъде в този район си го представях. Та от цялата неточна информация дали някой разбра за какво говоря и дали можете да ми помогнете да намеря тази дама?
Гумени ботуши преди месец и нещо имаше в Карфура, някакви шарени бяха и не обърнах внимание на номера, но на дъщеря ми щяха да ѝ станат мисля, а тя носи 23 номер.
Но сега не знам дали още ги има.Можеш да поръчаш от интернет.Нашите зимни са на Демар, а те имат и гумени модели, чиято вътрешна част се маха, т.е. стават и за зимата, а и за есенно-пролетния сезон.Нашите Демар са поръчвани по интернет и си отговарят на номера/ а имаше и измерени стелките отвътре/.

За магазина, не съм сигурна, но срещу Вега горе-долу, тази дето е под Пикадили център, имаше един магазин, в който може и да опаковат подаръци.Имаше разни ръчно правени неща.Не знам дали е същото място, но магазина се казва "Това е Магазин!", намира се точно в блока от другата страна на улицата срещу Вега.Наблизо има спирка на 13 номер.

Последна редакция: вт, 12 мар 2013, 19:13 от mmilityy

# 714
Благодаря за отговорите за ботушите. Най-накрая днес успях да купя благодарение на вас.
А това за опаковането в черно, не би трябвало да е магазин, защото е предимно за опаковане и се сещам, че е и за цветя, които пак са внос от някъде си. Но това е отличителното, че хартията е само черна. Просто беше невероятно хубава хартия и изключително артистично опаковано, ако човек го знае или му е подаряван опакован от там подарък, няма как да се сбърка, с класи се отличава от всичко останало. Ох, може и аз вече да го идеализирам като не мога реално да го намеря, хаха.

# 715
  • Deutschland/HE
В Ама но, опаковат основно с черно и зелено, внасят си сами цветята... дали няма да е това?

Намират се близо до Пикадили Център, ъгъла на ул. Пирин и ул. Раковски

http://petel.bg/VARNENSKI-DANACHEN-SHEF-I-DVAMA-NEGOVI-SLUZHITEL … ADARZHANI-__34020

http://www.facebook.com/pages/Ama-No/160441507362344

# 716
Благодаря. Не зная дали е това по снимките, защото са основно на цветя, но стилът е  подобен и много ми допада. Ще отида задължително, и да не е същото, съм очарована. Благодаря.

# 717
  • Deutschland/HE
Страхотни са им букетите! Цените на цветята  са съвсем нормални, те имат организиран техен внос. От колегите за рождения си ден получих невероятен букет, има го на снимка във фейсбук.

# 718
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате добър козметик (за оформяне на вежди ми трябва) в района на бул. Владислав Варненчик, Пикадили, Икономически университет??? Благодаря Simple Smile

# 719
  • Варна
sunche, Диди от Хелена фейс е доста добра в оформянето на вежди  Peace

Общи условия

Активация на акаунт