На пазар във Варна - 26

• 45 786
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Момичета, къде във Варна има магазини за дрехи за бременни? Вече гледах в LC Waikiki и H&M, както и в Хиполенд - питам за други. Нещо панталоните не ми пасват - аз ли съм дефектна  Thinking  Ако са ми добре крачолите, бутафорния колан ми стяга на корема. Чак два номера по- големи са ми добре на корема, но крачолите там са вече ужас. Нали уж са за бременни  Thinking  А моя корем още не е станал и кой знае колко голям, по- нататък какво ще обличам  Thinking

Аз като бях бременна ходех само с рокли, а беше есенно-зимния период, имаше седмици с температури през деня минус 10градуса. Изведнъж нещо ми стана и не можех да понасям панталони, дразнеха ме ужасно по краката.
Ако обичаш да носиш рокли, можеш да наблягаш на тази дреха.

# 346
Мислех си за рокли, да обичам, но не съм се пробвала стават ли ми чорапогащниците, които имам  Laughing  Иначе клиновете само ме спасяват, но вече повече от месец ходя само с два клина и ми идва в повече.
Благодаря ви за вниманието! Магазин Рени ще го видя задължително, дано нещо удобно излезе от там.

# 347
  • Варна
Чорапогащници си купувах по-голям размер, за да не ми стяга ластика на корема.

Накрая вече носех само чорапи със силиконова лента, защото растях почти само на корем и в един момент ластика започна и той да ми стяга, но вече беше дошла пролетта и не ми беше студено, а и на бременните нали все им е горещо Simple Smile

# 348
  • ride my bike...
сирене купувам от една лелка -застава на ъгъла на последната спирка на 13 номер.
Кашкавалът и също е много хубав.
Вече съм експерт по бабите по пазарчетата;)

# 349
  • Нейде из лудите гори...
Взимах Елена от фирмения на Чаталджа, докато един път не беше адски солено и се отказах да го купувам. Сега в хладилника Сердика е на дежурство  Mr. Green Кашкавал - Bulgarea.

Laluni, кога застава там лелката? Близо ми е, може да я пробвам  Mr. Green

# 350
  • ride my bike...
около 15.00 някъде е там.
На ъгъла където има магазин за домашни потреби.
Те са две лелки. Едната продава сланина и свинска мас. Другата мляко,кашкавал и сирене.

# 351
  • Нейде из лудите гори...
около 15.00 някъде е там.
На ъгъла където има магазин за домашни потреби.
Те са две лелки. Едната продава сланина и свинска мас. Другата мляко,кашкавал и сирене.
Ще я проверя тия дни. Благодаря  Hug

# 352
  • ride my bike...
само да добавя, че сиренето не е узряло. Пресносолно е.

А може ли да ми препоръчате добър невролог във Варна. За плексит, периартрит и др. подобни болежки...

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 15:50 от Laluni

# 353
днес се отбих в спа центъра Макс , но беше затворено, тъмно,,, наработили ли са се?  newsm78
трябва да купя подарък-  ваучер за спа процедури, моля да ми препоръчате хубав център с не много надути цени   bouquet мерси

# 354
  • ВАРНА

А може ли да ми препоръчате добър невролог във Варна. За плексит, периартрит и др. подобни болежки...

http://www.neurovn.com/info.html

Аз бях ходила при Бисер Николов,по препоръка на човек със сериозни проблеми,помогна ми,не мога да сравня с други невролози,защото не ми се е налагало да ходя после пак,прегледа беше 50лв,като ми прави някакво изследване за проводимостта на нервите и да се определи възпалени ли са  Peace

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 12:17 от morgana07

# 355
  • Варна

Проф.Минчев го водят за един от най-добрите във Варна. Възрастен е, пенсионер и дали лежи на стари лаври, не знам.

Прегледът е 60лв.

Имала съм контакти с него покрай свекъра ми, за мен е много меркантилен.

Това го пиша, в случай, че решиш към него да се обърнеш.

# 356
търся прясна дюля и грозде

# 357
  • Варна
търся прясна дюля и грозде
Прясна дюля видях в неделя на пазар Чаталджа

# 358
  • Варна
Взимах Елена от фирмения на Чаталджа, докато един път не беше адски солено и се отказах да го купувам. Сега в хладилника Сердика е на дежурство  Mr. Green Кашкавал - Bulgarea.

А при мен отдели и много вода. Захитряха и те, в началото им беше по хубаво сиренето! Напоследък купувам от едно магазинче срещу Пикадили-чаталджа сирене от Чепеларска мандра  Simple Smile Случайно попаднах на него...

# 359
  • ...на безопасно
От къде да си купя текстилна боя. Ама такава за цялостно боядисване на дреха, не за рисуване по нея.

Общи условия

Активация на акаунт