На пазар във Варна - 26

• 45 801
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
В бараката на спирката на 14 (посока кварталите) на Колхозния има бои, също и в Слънчоглед.

# 361
Взимах Елена от фирмения на Чаталджа, докато един път не беше адски солено и се отказах да го купувам. Сега в хладилника Сердика е на дежурство  Mr. Green Кашкавал - Bulgarea.

Laluni, кога застава там лелката? Близо ми е, може да я пробвам  Mr. Green
аз говоря за сиренето ,което е в 4 килограмови тенекии- то е за износ за Русия, не е като насипното. Огромна е разликата.

# 362
търся прясна дюля и грозде
Прясна дюля видях в неделя на пазар Чаталджа

Благодаря, намерих я дюлята, сега остана да намеря и грозде

# 363
  • ride my bike...
в кауфланд мисля,че има грозде. newsm78

Последна редакция: вт, 05 фев 2013, 22:30 от Laluni

# 364
  • Нейде из лудите гори...
Взимах Елена от фирмения на Чаталджа, докато един път не беше адски солено и се отказах да го купувам. Сега в хладилника Сердика е на дежурство  Mr. Green Кашкавал - Bulgarea.

аз говоря за сиренето ,което е в 4 килограмови тенекии- то е за износ за Русия, не е като насипното. Огромна е разликата.

Не съм те разбрала явно. Но щом е за износ със сигурност е различно Simple Smile  Peace

# 365
От къде да си купя желатин на листи?

# 366
Споделяла ли съм,че най-хубавото сирене, което съм намерила , е на Елена? Само ,че това, което е за износ за Русия- в 4 килограмови тенекии. Това, което е за тук, в 1 кг, тенекии или големите  тенекии изобщо не е такова. Аз го купувам от Чаталджа- срещу пазара, до Аптеката- има фирмен магазин на Елена. Ако има на други места фирмен магазин, и там ще го има. Но не го продават в други магазини. И  като чух за млекомата на Чаталджа, много се зарадвах, защото с едно отиване до там ще мога още някакъв качествен продукт да си набавям, освен що-годе пресните яйца , сиренето и българските зеленчуци. Ненавиждам вече ходенето в хипермаркетите , промоциите им и  боклуците им ! С нетърпение чакам в Левски да отворят и малкия цех за производство на италиански пресносолни сирена, до пекарната.
Аз пък взимам сирене Елена от млечна мания мисля че се казваше магазина на Клхозния пазар .По хубаво е от фирмения им магазин на Чаталджа , но не продават в тенекии.

Къде на Чаталджа е този млекомат ?
Къде в Левски ще се произвежда итал. сирена ? newsm78

# 367
Да попитам, къде мога да намеря луксозни дамски табакери?

# 368
Споделяла ли съм,че най-хубавото сирене, което съм намерила , е на Елена? Само ,че това, което е за износ за Русия- в 4 килограмови тенекии. Това, което е за тук, в 1 кг, тенекии или големите  тенекии изобщо не е такова. Аз го купувам от Чаталджа- срещу пазара, до Аптеката- има фирмен магазин на Елена. Ако има на други места фирмен магазин, и там ще го има. Но не го продават в други магазини. И  като чух за млекомата на Чаталджа, много се зарадвах, защото с едно отиване до там ще мога още някакъв качествен продукт да си набавям, освен що-годе пресните яйца , сиренето и българските зеленчуци. Ненавиждам вече ходенето в хипермаркетите , промоциите им и  боклуците им ! С нетърпение чакам в Левски да отворят и малкия цех за производство на италиански пресносолни сирена, до пекарната.
Аз пък взимам сирене Елена от млечна мания мисля че се казваше магазина на Клхозния пазар .По хубаво е от фирмения им магазин на Чаталджа , но не продават в тенекии.

Къде на Чаталджа е този млекомат ?
Къде в Левски ще се произвежда итал. сирена ? newsm78

+ къде е тази пекарна, за която споменавате

# 369
Сладкопекарната в Левски е точно до входа на магазин Била ( е хайде на 5 метра от него), а Била е до Мам'с центъра.http://www.mamsandme.bg/

# 370
Pina, пробвай Пре-Мама в Мол Варна - имаше сносни панталони.  Аз карам с 1 от уайкики и един от Ейч Ем Peace
Лека и безпроблемна  Hug
Фризьорката в Мебелна палата в Младост се казва Надя, и аз съм доволна от нея Peace

# 371
  • Варна

В Гранд Мол е магазин Premium.
Търсих в сайта, но табакери не открих. Може аз да не съм успяла да ги открия.

http://www.kalimancaribe.com/bg/category/

# 372
Сирената ще ги произвеждат собствениците на пекарната която е в дясно от входа на подземния паркинг на Мамс анд ми центъра. , Там , в съседно помещение ще правят и сирената така че може да попитате в пекарната за подробности

# 373

На Чаталджа, в едно магазинче посредата, продават крайчетата на това сирене. Крайчета е силно казано, защото обикновено едното парче е около половин килограм. Караме или на Сердика, или на тези парчета.

# 374

В Гранд Мол е магазин Premium.
Търсих в сайта, но табакери не открих. Може аз да не съм успяла да ги открия.

http://www.kalimancaribe.com/bg/category/

Благодаря ти, ще погледна. Трябва ми за подарък, а от такива неща никога не съм се интересувала.

Общи условия

Активация на акаунт