На пазар във Варна - 26

• 45 782
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Преди малко минах покрай магазина, на витрината имаше изложени неща, които ги нямаше в сайта.

# 376
Момичета, търся магазин за щори, по възможност евтини. Можете ли да ми препоръчате нещо?

# 377
С кой номер автобус се стига до Сити Център Аспарухово? И къде трябва да сляза, спирката близо ли е? И още-за колко време горе-долу се стига?

# 378
С кой номер автобус се стига до Сити Център Аспарухово? И къде трябва да сляза, спирката близо ли е? И още-за колко време горе-долу се стига?

12-ката , от централна поща, ако няма голям трафик минимум 25 минути+/ - 5/10 минути...но понякога става и  за по-малко...

# 379
Здравейте! Може ли да ми препоръчате магазин добре зареден със сладкарски фирмички, резци и подобни за дребни сладки, рязане на фондан

# 380
  • Варна

12-ката , от централна поща, ако няма голям трафик минимум 25 минути+/ - 5/10 минути...но понякога става и  за по-малко...

Извинявай, но не е точно така. Първо тя не казва откъде тръгва изобщо. 2-ката тръгва от Централна поща на всеки 10 мин, и няма как да има трафик до Аспарухово, освен ако няма катастрофа на моста. Средно се стига до квартала за 10 минути. За Сити Центъра слизаш на 4-та спирка след моста, тя се пада веднага след завой, лесно ще се ориентираш, Сити Центъра ти е от лявата страна.
12 номер пътува от Военна болница през града до Аспарухово.

# 381
  • Варна
Спомням си, че някоя от Вас беше препоръчала магазина Vintage House Varna, на ул. Драгоман.

Как са дрехите като качество?

Харесах си някои неща, на снимка и се чудя, заслужава ли си да отида на място да ги видя.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Тролей 88 също се движи до Аспарухово. Има спирка също на Централна поща. За спирките не съм сигурна, но предполагам, че са същите като на автобуса. Ето разписанието.
http://gtvarna.free.bg/liniq88.htm

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 19:06 от missNoir

# 382
  • Варна
Момичета от къде да си купя неупренови къси панталони?Трябват ми за фитнес,да не са много скъпи,може и втора употреба!Мисля,че бях гледала в магазин за 1 лв.,но не помня добре,вие засичали ли сте някъде?

# 383
  • Варна
Спомням си, че някоя от Вас беше препоръчала магазина Vintage House Varna, на ул. Драгоман.

Как са дрехите като качество?

Харесах си някои неща, на снимка и се чудя, заслужава ли си да отида на място да ги видя.

Аз съм си купувала рокля оттам, но е официална и съм я обличала много малко, не мога да кажа с времето как ще е. Като модел и изпълнение си я харесвам. Честно казано, надявам се не е реклама, три пъти съм ходила в магазина, винаги съм искала да си тръгна с по няколко неща  Grinning

# 384

Извинявай, но не е точно така. Първо тя не казва откъде тръгва изобщо. 2-ката тръгва от Централна поща на всеки 10 мин, и няма как да има трафик до Аспарухово, освен ако няма катастрофа на моста. Средно се стига до квартала за 10 минути. За Сити Центъра слизаш на 4-та спирка след моста, тя се пада веднага след завой, лесно ще се ориентираш, Сити Центъра ти е от лявата страна.
12 номер пътува от Военна болница през града до Аспарухово.
Благодаря ти много, от Центъра ме устройва идеално.

# 385
Някоя от вас случайно да има представа коя е най - голямата аптека на Марешки в града, където продават повече козметика?

# 386
  • Варна
Момичета, търся магазин за щори, по възможност евтини. Можете ли да ми препоръчате нещо?
Когато търсих (но после се отказах, по други причини) най-евтино открих в един фирмен магазин на КАМАКС. Намира се на ул. Дрин. От кръстовището с Владислав, в посока пазара, отдясно подминаваш ДСК, малко по-надолу след едни пици,, отляво на ъгъл. Ето линкове:
Варна, ул."Дрин"№13
тел: 052/631 823 , GSM 0899/974 438
 e-mail: alex_m_varna@abv.bg
 web: www.shtori-bg.com

http://www.kamax.bg/

# 387
stenly, мерси много!   bouquet

# 388
Къде във Варна мога да открия такава чаша? http://dineanddish.net/wp-content/uploads/2012/04/Smile-Cup.jpg

# 389
  • Варна
Някоя от вас случайно да има представа коя е най - голямата аптека на Марешки в града, където продават повече козметика?
Мисля ,че най-голямата аптека е тази до Годзила на Севастопол!

Общи условия

Активация на акаунт