На пазар във Варна - 26

• 45 649
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
Точно в района на ВСУ има също хотели, комплексите са ти вече далеч..След търсене установих, че ВСУ се намира в к.к Чайка, така че можеш да го зададеш в търсачката и да си потърсиш хотели, аз намерих това http://bghotelite.com/hotel-rai.3596_bg, а намерих и това, което ми прилича на хотел към самия унив. http://www.journey.bg/hotels/hotel.php?hotel=1190

Не заблуждавайте момичето.М-у ЧАЙКА и ВСУ има поне 12 км.Около ВСУ има предостатъчно места за спане , хотели , хотелченца , къщи за гости и частни квартири.

в момента ти заблуждаваш - едното е квартал Чайка, който си е в града и за който ти говориш, а другото е Курортен комплекс (кк) Чайка, в който е ВСУ за който Надина говори. Местата които е предложила са точно до ВСУ.. писах по-напред за тях.

# 676
ВСУ се намира в Ален Мак.
Да попитам и аз нещо - евентуално някой да знае от къде мога да си купя такива тип "стелаж" или незнам точно как се казва, където в магазините за дрехи си закачват закачалките със стоката. Нанесох се в нова квартира, гардероба не ми стига, пък обичам всичко да ми е на закачалки, може би защото не обичам да гладя. Идеи?

# 677
к.к. Чайка означава курортен комплекс......а като написах хотели до ВСУ - излезе хотели в к.к. Чайка...

за подобен стелаж провери в Метро или Кауфланд, в някоя брошура ми се мярна нещо подобно

# 678
  • Варна
Като гледам местоположението на този хотел, той е срещу ВСУ - хотел Кабакум

http://hotelkabakum.com/index.php/mestonahojdenie

# 679
  • Wolwedans
Търся интердентални четки. Знаете ли от къде мога да си ги закупя?

# 680
От всяка по-голяма аптека, последно купувах от Марешки, с три различни по размер накрайника.

# 681
  • Wolwedans
От всяка по-голяма аптека, последно купувах от Марешки, с три различни по размер накрайника.
  bouquet Благодаря!

# 682
  • гр.Варна
Момичета ,какво ви е мнението за китайския ресторант "Златен Дракон"на спирка Илия Димитров?И бихте ли препоръчали някакво ястие ?

# 683
Момичета ,какво ви е мнението за китайския ресторант "Златен Дракон"на спирка Илия Димитров?И бихте ли препоръчали някакво ястие ?
Добро, в неделя бяхме там. Доста чисто и не миришеше на манджа. За избора на ястие на нас много ни помогна сервитьора - приветлив и симпатичен  Peace

# 684
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Ние само там ходим.Обичам спагети с пиле, ориз с три вида месо и ароматно пиле по китайски. 
Mr. Green

# 685
  • Монтана
Благодаря Ви момичета,доста ми помогнахте  bouquet

# 686
  • ride my bike...
още един положителен глас за ресторанта. Скоро питах в тази тема и вече сме редовни.
Аз харесвам една риба риба върху "канапе от зеленчуци" ( така го нарича сервитьора)

Цитат
Обичам спагети с пиле, ориз с три вида месо
pantera666, това са двете предпочитани ястия и от сина ми. Дори номерата им знае   Mr. Green

# 687
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
още един положителен глас за ресторанта. Скоро питах в тази тема и вече сме редовни.
Аз харесвам една риба риба върху "канапе от зеленчуци" ( така го нарича сервитьора)

Цитат
Обичам спагети с пиле, ориз с три вида месо
pantera666, това са двете предпочитани ястия и от сина ми. Дори номерата им знае   Mr. Green

Ето, че и детето разбира от хубава храна  Peace Mr. Green

# 688
ВСУ се намира в Ален Мак.
Да попитам и аз нещо - евентуално някой да знае от къде мога да си купя такива тип "стелаж" или незнам точно как се казва, където в магазините за дрехи си закачват закачалките със стоката. Нанесох се в нова квартира, гардероба не ми стига, пък обичам всичко да ми е на закачалки, може би защото не обичам да гладя. Идеи?

Такъв щендер за дрехи съм купувала от Метро, но съм ги виждала и в магазин Джъмбо, около 15-20лв.

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 20:31 от PoliDo

# 689
  • гр.Варна
Честит празник ,мили момичета!!!!Бъдете винаги усмихнати ,лъчезарни и обичани!!!!!!!!!!!
Благодаря на всички са споделените впечатления от китайския ресторант,днес ще изпробваме някои ястия. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт