На пазар във Варна - 26

• 45 657
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, отдавна не съм пазарувала дрехи от варненските магазини и имам нужда от помощ. Къде мога да намеря качествена, изчистена и елегантна бяла риза?

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 22:00 от Windmill

# 661
  • Варна
2 думи за БТК и Близу? Кой от двамата да избера?
Трябва ми нет+телефон.. евентуално и ТВ. Но може и без ТВ.
Близу, има ли, още във Варна newsm78 аз разбрах, че се оттеглили Rolling Eyes По отношение на Вива ком, аз съм към тях ползвам телевизия и нет,като ТВ-то е оптика, ами доволна съм. То и др доставчици не са кой знае, каква стока, всичките един дол дренки :xarms:
Хич и не се учудвам ако Близу се оттеглят от Варна! Прав им път!  #Cussing out
Pampers - и ти си права, то наистина си е въпрос на риск!

# 662
Здравейте, отдавна не съм пазарувала дрехи от варненските магазини и имам нужда от помощ. Къде мога да намеря качествена, изчистена и елегантна бяла риза?
На козирката има едно магазинче-барака за българска конфекция. Оня ден си харесах там една, но аз пък исках да не е бяла. Не беше абсолютно изчистена, но издължен и елегантен модел, памук и еластан. 59лв, 44 или 46 размер.
По Владислав от Катедралата в посока Тракия от дясната страна има магазини Роси, ТониМ - в тях погледни. До Стоматологията има русенска конфекция, на Драгоман точно под Мария ЛУиза има българска конфекция...

# 663
  • Монтана
През април ми предстой защита на магистърска теза и тя ще е във Варна.Градът не ми е познат и не знам дори и къде се намира ВСУ"Черноризец Храбър".Ще съм много благодарна, ако ме напътите за хотелите около университета.Трябва ми само нощувка.Предварително Ви благодаря

# 664
  • Монтана
През април ми предстой защита на магистърска теза и тя ще е във Варна.Градът не ми е познат и не знам дори и къде се намира ВСУ"Черноризец Храбър".Ще съм много благодарна, ако ме напътите за хотелите около университета.Трябва ми само нощувка.Предварително Ви благодаря

# 665
Блу, благодаря!   bouquet
poliral, ВСУ се намира извън Варна, ако държиш да си по-близо до сградата, си потърси хотел на Св. Константин или на Златните. Успех на защитата!

# 666
Точно в района на ВСУ има също хотели, комплексите са ти вече далеч..След търсене установих, че ВСУ се намира в к.к Чайка, така че можеш да го зададеш в търсачката и да си потърсиш хотели, аз намерих това http://bghotelite.com/hotel-rai.3596_bg, а намерих и това, което ми прилича на хотел към самия унив. http://www.journey.bg/hotels/hotel.php?hotel=1190

# 667
Къде във Варна мога да купя прясно телешко(не говеждо)не замразявано?Или някое заведенис в което  предлагат хубаво направен телешки стек?
Благодаря   bouquet

# 668
  • ride my bike...
Магазин Мръвката
кв. Левски, ул. Каймакчалан 8

телефон: 0894 355883

# 669
  • Монтана
Благодаря на момичетата който по някакъв начин ми помагат

# 670
  • Варна
Изпиши хотели в района на Свободния Варна, трябва да излезнат доста. Аз живея малко по нагоре от университета,  ако имаш нужда от нещо по конкретно пиши на лични.

# 671
  • Варна
Къде във Варна мога да купя прясно телешко(не говеждо)не замразявано?Или някое заведенис в което  предлагат хубаво направен телешки стек?
Благодаря   bouquet
В уличките зад синьото пазарче има едно магазинче за месо"Джуро",моя позната само от там си купува,а и между другото винаги има опашка там!

# 672
poliral

От двата хотела първият е за предпочитане.
Второто всъщност не е хотел, а общежитието, което наистина е евтино, но пък е много мизерно. Евентуално можеш да попаднеш на добра стая.. не се подлъгвай от снимките.  Wink

Отделно - в района почти всяка къща дават стаички под наем за колкото искаш дни. Просто питаш на тази, онази врата.
А има и други хотели. Няма да останеш без място за нощувка дори и да отидеш без резервация.

Но за всеки случай си подсигури нещо предварително.  Peace

Успех на защитата!

# 673
  • Варна
Точно в района на ВСУ има също хотели, комплексите са ти вече далеч..След търсене установих, че ВСУ се намира в к.к Чайка, така че можеш да го зададеш в търсачката и да си потърсиш хотели, аз намерих това http://bghotelite.com/hotel-rai.3596_bg, а намерих и това, което ми прилича на хотел към самия унив. http://www.journey.bg/hotels/hotel.php?hotel=1190

Не заблуждавайте момичето.М-у ЧАЙКА и ВСУ има поне 12 км.Около ВСУ има предостатъчно места за спане , хотели , хотелченца , къщи за гости и частни квартири.

# 674
  • Варна
 роlirаl ползвала съм за нощувки една вила близо до университета- евтино, чисто и тихо място. Не знам дали работят през април. Телефона е 052/354911  

Общи условия

Активация на акаунт