Американки пращат 145 позитивни мисли и виртуални прегръдки към Сиатъл

• 35 872
  • 731
  •   1
Отговори
# 255

Мило, ама наистина ли се засягаш от непознати хора!?! Ти малко като с моето изпълнение да се засегна на австрийския пръч... съжалявам, че те е наранило изказването  Hug

... но в една сравнително затворена тема като тази...

ъммм, просто темата все пак е отворена, макар да показва признаци на позатваряне   Rolling Eyes

Shocked Shocked Shocked Ало, публиката, дето се е наредила с пуканките да чете сеир, пускайте по някой аплодисмент пардон пост от време на време, че ще вземе да ми секне шутовщината без време... пардон, драматичният ми монолог имах предвид  Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 17:52 от Agent Provocateur

# 256
  • Под сянката на разлистените кактуси

Освен това свободата на словото в дадения неквалифициран вид е конституционно право в САЩ, Агенте. Не в България. В България член 39 от Конституцията гласи:

Чл. 39.
(1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
 (2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността.
[/spoiler]

Че тука да не е различно? Я се опитай да си упражниш конституционното право и да кажеш, недай Боже, че не харесваш някаква си там раса или сексуална ориентация или нещо подобно и виж какво ще стане...

# 257

smile3501

Mr. Green

Няма да се включа в дискусията, безумната тема за изнасилванията и мюсолманите в чужбинския ми изчерпа търпението.

# 258
Мило, ама наистина ли се засягаш от непознати хора!?!

Не се засягам - те лично за мен нищо не казват. Дразня се. Неудобно ми става, че една жена на възрастта на майка ми ще си завре гагата тук и без дори да прочете точно да какво иде реч, ще ни прати да се срамуваме. На мен по принцип ми става неудобно, когато ме обвиняват несправедливо в разни работи. А от удивителни и многоточия на килограм ме заболява главата.

Не се меся във фестовете "да оплюем дружно емигрантките" в Клюкарника. Тази тема е специално за живеещите тук, обаче, и да, специализираната тематика я прави сравнително затворена, в смисъл на предназначена за определен кръг потребители. Айде да не се преструваме сега, че всичко което го пишем тук го адресираме към целокупния български народ и държим да чуем как се възприема от всички чели-недочели.

Не съм толкоз чак ПС че да се правя убедително, че не ми прави впечатление.

# 259
не ме притеснява, че жените искат да се хвърлят в боя, ако те го желаят. Ако става въпрос за военни- и мъже и жени, участвали в събития (дори не на бойното поле) да не кажа всички, но почти всички имат психика и мислене, което на нас ще ни е трудно да достигнем и разберем.

При първото прибиране една жена във входа на блока на мм ни попита дали детето е и американче. След което изля ужасна помия по повод целия американски народ и причината поради, която тя живеела в нищета.

На тукашна земя, точно на Тенксгивинг, един мъж ни направи остра забележка, че детето ни не говори достатъчно английски и ни попита кога сме щели да се прибираме в Румъния или уотевер от където сме били. С тези хора се виждаме от 10 години на този ден и не предполагах, че мога да чуя подобен въпрос.

# 260
Хиър, гледай това за ноу мейкъп мейкъп http://www.lisaeldridge.com/video/17770/no-make-up-make-up/ Аз ще правя нещо подобно, но с по-леки продукти: тинтед мойсчърайзър, бронзър, руж, сенки, спирала и лип плъмпър....
Много добро клипчето  Peace Мерсаж, че сподели за сайта на Лиса, не я бях чувала  Blush
Аз ползвам продуктите на Aveda, особено техния tented moisture oil-free lotion spf 15 е много добър, дава естествен блясък на кожата  Peace

Дано мине модератор да разчисти брилянтното включване на фло, не че съм й чела излиянията де  Thinking

# 261
Не съм толкоз чак ПС че да се правя убедително, че не ми прави впечатление.

Да, сега разбрах по-добре какво имаш предвид и съм съгласна с теб!

Но и тази жена си вярва, както вярва, че е напълно в рамките на приличието да го каже по начина по който го каза... т.е. не можем да докажем предумишлено "разпалване на вражда" по чл. 39, ал. 2 от БК.

Аз още не мога да си сформирам мнение за участието на жени в битка, защото съм под емоционалното влияние на мисълта "жена с пост-битка-стрес синдром" се грижи за дете/деца (сега всички знаем, че за вететраните може и трябва да се прави много повече)

Мис Нели  bowuu надявам се, че си имала чудна ваканция! сподели когато/каквото прецениш!

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 19:54 от Agent Provocateur

# 262
Агенте, този стрес го имат и неучаствалите в акции (мъже и жени). Достатъчно е, че в лагерите им влизат ранени.

# 263
Здравейте, ще си позволя да нахлуя в темата по повод мнението на една дама, което "разпали страстите". Защо се засягате? Не мисля, че авторката е искала да обиди някого, нито пък да си прави реклама. Тя е казала какво мисли, образно казано гледайки от своята камбанария. Нормално е не всички да са съгласни с нея. Повечето новини стигащи до нас за страната, в която сте избрали да живеете, са за масови убийства, криза и речите на Обама. Не, че при нас липсват тези събития, но имаме и история, с която да се гордеем. Предполагам, че това е причината да напише този пост.

# 264
Тенкс Год Америка не е само "масови убийства, криза и речите на Обама".

# 265
  • Boston, MA
Аз нямам мнение за избора на някой друг (жените, които искат да участват в акции).

Оха, фен? И на Лиса съм фен, за кражба на идеи, но нямам нерви за полагане на толкова продукти. И без това имам прекалено много.

Скрит текст:
Признавам, че по идея от Красива Мама си закупих най-универсалните сенки за неутрален цвят:

Ох, Цветелина, как да ти кажа, без да се обидиш. На друга планета сте, буквално.

# 266
Оф-топик на оф-топика: Ужасно харесвам красиво гримирани жени. Аз и спирала не мога да сложа, нямам ни ръце, ни усет никакъв. А не е като да нямам нужда от грим.

Добре, че в моята професия престижната поза е да си над тия неща.  Mr. Green

По въпроса за жените в битка - моето разбиране беше като на Хиър, че те и така участват, просто сега ще им го признават официално. Жени в снабдителните и медицинските единици са си баш в центъра на всичко - не виждам как няма да имат ПТСД при връщането, ако и в столовата да са работили.

# 267
Ами не се обиждам, ясно ми е, че вие живеете в съвсем различен свят. Средата си казва думата. Ясно ми и е, че не са само масовите убийства, кризата и Обама, но напоследък на това се акцентира в родните новини.

# 268
.... ще си позволя да нахлуя в темата ........ Тя е казала какво мисли, образно казано гледайки от своята камбанария....

То по таз логика дай всеки, който има мнение по темите които се обсъждат тук да си се включва когато иска, мазало ще стане в темата, която е за живеещите в Америка. Все едно аз да пиша в темата на мамите от Австрия или Кипър, примерно, нищо че хал хабер си нямам какво е да живееш там.

# 269
Леле, какви писания  Laughing

Аз предлагам да не си разваляме петъка и да ги подминем, така злобата и завистта ще ги мъчи още повече  Mr. Green

Аз отива да гледам гримове и идеи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт